


דנוור קאט וירקות בווק
הרבה ירקות מעט בשר, שומן טעים, פטריות, נבטים מצליבים. ארוחת צהרים פשוטה וטעימה. שאר בני הבית יכולים לאכול מעל אורז לבן
מתחילה בחיתוך הבשר, הפרוסות צריכות להיות מאוד מאוד דקות אני מעדיפה דנוור קאט משוייש בזכות השומן שבו, גם שייטל יהיה מוצלח בזכות הרכות שלו
את הבשר צורבת צריבה קלה של חצי דקה מכל צד על מחבת ברזל חמה מניחה בצד מכוסה
מתחילה עם הירקות. מלהיטה ווק באש הכי גדולה, מוסיפה שמן קוקוס ואת הבצל השום והגינגר, שיש ריח חזק וטוב מוסיפה את הירקות, קודם גזר וברוקולי, מעל פטריות וקישוא דלעת ושעועית
מוסיפה את החומץ מלח וקצת קוקנט אמיניו, מכסה ונותנת חמש דקות
הרעיון לשמור על קרנציות של הירקות
פותחת ומוסיפה נבטים וירוקים, מערבבת, מוסיפה את הבשר מערבבת וסוגרת את האש. משאירה עם מיכסה לאיחוד טעמים עוד כמה דקות עד שאוכלים
אפשר להגיש עם אורז למי שזה מתאים
חומרים
אופן ההכנה
מתחילה בחיתוך הבשר, הפרוסות צריכות להיות מאוד מאוד דקות אני מעדיפה דנוור קאט משוייש בזכות השומן שבו, גם שייטל יהיה מוצלח בזכות הרכות שלו
את הבשר צורבת צריבה קלה של חצי דקה מכל צד על מחבת ברזל חמה מניחה בצד מכוסה
מתחילה עם הירקות. מלהיטה ווק באש הכי גדולה, מוסיפה שמן קוקוס ואת הבצל השום והגינגר, שיש ריח חזק וטוב מוסיפה את הירקות, קודם גזר וברוקולי, מעל פטריות וקישוא דלעת ושעועית
מוסיפה את החומץ מלח וקצת קוקנט אמיניו, מכסה ונותנת חמש דקות
הרעיון לשמור על קרנציות של הירקות
פותחת ומוסיפה נבטים וירוקים, מערבבת, מוסיפה את הבשר מערבבת וסוגרת את האש. משאירה עם מיכסה לאיחוד טעמים עוד כמה דקות עד שאוכלים
אפשר להגיש עם אורז למי שזה מתאים
מתאים לפרוטוקולים

דנוור קאט וירקות בווק
הרבה ירקות מעט בשר, שומן טעים, פטריות, נבטים מצליבים. ארוחת צהרים פשוטה וטעימה. שאר בני הבית יכולים לאכול מעל אורז לבן
מתחילה בחיתוך הבשר, הפרוסות צריכות להיות מאוד מאוד דקות אני מעדיפה דנוור קאט משוייש בזכות השומן שבו, גם שייטל יהיה מוצלח בזכות הרכות שלו
את הבשר צורבת צריבה קלה של חצי דקה מכל צד על מחבת ברזל חמה מניחה בצד מכוסה
מתחילה עם הירקות. מלהיטה ווק באש הכי גדולה, מוסיפה שמן קוקוס ואת הבצל השום והגינגר, שיש ריח חזק וטוב מוסיפה את הירקות, קודם גזר וברוקולי, מעל פטריות וקישוא דלעת ושעועית
מוסיפה את החומץ מלח וקצת קוקנט אמיניו, מכסה ונותנת חמש דקות
הרעיון לשמור על קרנציות של הירקות
פותחת ומוסיפה נבטים וירוקים, מערבבת, מוסיפה את הבשר מערבבת וסוגרת את האש. משאירה עם מיכסה לאיחוד טעמים עוד כמה דקות עד שאוכלים
אפשר להגיש עם אורז למי שזה מתאים
חומרים
אופן ההכנה
מתחילה בחיתוך הבשר, הפרוסות צריכות להיות מאוד מאוד דקות אני מעדיפה דנוור קאט משוייש בזכות השומן שבו, גם שייטל יהיה מוצלח בזכות הרכות שלו
את הבשר צורבת צריבה קלה של חצי דקה מכל צד על מחבת ברזל חמה מניחה בצד מכוסה
מתחילה עם הירקות. מלהיטה ווק באש הכי גדולה, מוסיפה שמן קוקוס ואת הבצל השום והגינגר, שיש ריח חזק וטוב מוסיפה את הירקות, קודם גזר וברוקולי, מעל פטריות וקישוא דלעת ושעועית
מוסיפה את החומץ מלח וקצת קוקנט אמיניו, מכסה ונותנת חמש דקות
הרעיון לשמור על קרנציות של הירקות
פותחת ומוסיפה נבטים וירוקים, מערבבת, מוסיפה את הבשר מערבבת וסוגרת את האש. משאירה עם מיכסה לאיחוד טעמים עוד כמה דקות עד שאוכלים
אפשר להגיש עם אורז למי שזה מתאים
מתאים לפרוטוקולים


קלצונה
מנפלאות הבטטה הלבנה. קלצו’נה אשכרה קריספית ממש, הפעם במילוי בשר וזיתים

שערות אסדו
לפני שהיתי בתזונה הזו לא ממש יצא לי להכין אסדו, היה נידמה לי שזה מורכב יותר מדי ומחייב מעשנה. בשנה האחרונה זה הפך לאב מזון. זו גירסה עסיסית של בישול עם נוזלים שבעני עוזרות לשערות להישאר עסיסיות. מכינה ומעבירה לקופסת זכוכית ולמקרר. יש לזה כל כך הרבה שימושים

פרויקט לזניה
לזניה זו אם מזון ששווה להתאמץ לבקר אותה לפעמים. כאן גירסה 100 אחוז פרוטוקולית, בלי עגבניות. בתפקיד הפסטה הבטטה הלבנה. מלאכת שכבות

לחמא בעג’ין
בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

קוטג’ פאי או פאי רועים
פאי רועים זו הגירסה עם בשר כבשים וקוטג’ פיא עם בקר, בקר שמן מתאים פה. בטטה צהובה שהיא קצת יותר יבשה ומזכירה תפוח אדמה משלימה את הקמופלאז’. מחבת שיש בו נחמה

כרוב ממולא ועצמות מוח
סיר חורפי עם טעמים עמוקים של בקר. שהכרוב מאוורר קצת ומאזן

קבב
על האש או על מחבת, עם סלטים טריים, כבושים וממרחים זו ארוחה אולטימטיבית

דנוור חתיך
נתח קטן ומשוייש, המשך של מכסה האנטריקוט לכיוון האונטריב. הרבה טעם צליה חזקה וקצרה

לוביה תאילנדית ובשר טחון
שעועית תאילנדית מככבת באוגוסט שהירוקים והעלים כבר עיפים

אונטריב עטוף בעלים ירוקים
אונינטריב הוא נתח נהדר מהצלעות, טוב לו לקבל הרבה זמן בתנור. כאן עטוף בירוקים מוגבהה על בצלים. סיר מושלם לחזור אליו הביתה

שפונדרה בסיר ברזל כבד
שיטה של בישול איטי בסיר כבד, כאשר הסיר אטום והבשר מוגבהה מעל ירקות קשים שלמים, הבשר מתרכך לאט במיצים של עצמו, מתאימים לבישול הזה נתחים יחסית שמנים

אסדו על בצלים
צלע על העצם בצליה ארוכה ואיטית. החריצה של מיכסה הצלעות עוזרת לקבל שומן קריספי

סלט עלים ירוקים ושייטל
מפתיע כמה טעם יש בבצל סגול מוחמץ, ושייטל הוא בשר עם המון טעם מוכן בדקה, רך ועסיס

בקר טחון ודלעת יפנית
דלעת יפנית מפתיעה בעזות הטעם שלה, היא גם שומרת על צורה ומתבשלת מהר. יחד עם הבשר והשומן, צהרים ברגע

ספגטי בולונז
מפתיע כמה שהחיקוי טעים, יש מתיקות נעימה ורכות בדלעת ספגטי. הדבר היחידי שחסר זה תחושת האל דנטה
את הבולונז אפשר לעשות עם עגבניות למי שהחזירה, או עם ציר
0 Comments