דנוור קאט וירקות בווק

| 12/07/2020

הרבה ירקות מעט בשר, שומן טעים, פטריות, נבטים מצליבים. ארוחת צהרים פשוטה וטעימה. שאר בני הבית יכולים לאכול מעל אורז לבן

דנוור מאוד מתאים כאן פרוסות מיניט דקיקות משוישות שמוכנות ברגע. אפשר להחליף בשיטל שיתאים כאן למי שפחות אוהבת שומן

קטגוריה: בשר בקר
כמותזמן הכנה
שלוש מנות ארבעים דקות

מרכיבים
 חצי קילו בשר בקר מסוג דנוור קאט או שייטל
 1 קישוא גדול חתוך לגפרורים
 1 גזר גדול חתוך לגפרורים
 רבע דלעת יפנית או דלורית חתוכה לגפרורים
 חופן פטריות משני סוגים
 שעועית ירוקה או לוביה חתוכה למקטעים קטנים
 1 כוס פרחי ברוקולי מפורקים לפרחים של ביס
 1 בצל סגול גדול חתוך דק
 6 שיני שום קצוצות
 אצבע ג'ינגר מגורדת דק
 נבטי מש חופן גדול
 בצל ירוק וכוסברה קצוצים דק
 1 כף חומץ תפוחים
 1 כף קוקנט אמיני
 2 כפות שמן קוקוס

1

מתחילה בחיתוך הבשר, הפרוסות צריכות להיות מאוד מאוד דקות אני מעדיפה דנוור קאט משוייש בזכות השומן שבו, גם שייטל יהיה מוצלח בזכות הרכות שלו
חותכת גם את הירקות לזוליאנים או פיסות קטנות כדי שיתבשלו מהר על חום גבוהה וישמרו אל הקרנץ שלהם

2

את הבשר צורבת צריבה קלה של חצי דקה מכל צד על מחבת ברזל חמה מניחה בצד מכוסה

3

מלהיטה ווק באש הכי גדולה, מוסיפה שמן קוקוס ואת הבצל השום והג'ינגר, שיש ריח חזק וטוב מוסיפה את הירקות, קודם גזר וברוקולי, מעל פטריות וקישוא דלעת ושעועית
מוסיפה את החומץ מלח וקצת קוקנט אמיניו, מכסה ונותנת חמש דקות

4

פותחת ומוסיפה נבטים וירוקים, מערבבת, מוסיפה את הבשר מערבבת וסוגרת את האש
משאירה עם מיכסה לאיחוד טעמים עוד כמה דקות עד שאוכלים
אפשר להגיש עם אורז למי שזה מתאים

Ingredients

מרכיבים
 חצי קילו בשר בקר מסוג דנוור קאט או שייטל
 1 קישוא גדול חתוך לגפרורים
 1 גזר גדול חתוך לגפרורים
 רבע דלעת יפנית או דלורית חתוכה לגפרורים
 חופן פטריות משני סוגים
 שעועית ירוקה או לוביה חתוכה למקטעים קטנים
 1 כוס פרחי ברוקולי מפורקים לפרחים של ביס
 1 בצל סגול גדול חתוך דק
 6 שיני שום קצוצות
 אצבע ג'ינגר מגורדת דק
 נבטי מש חופן גדול
 בצל ירוק וכוסברה קצוצים דק
 1 כף חומץ תפוחים
 1 כף קוקנט אמיני
 2 כפות שמן קוקוס

Directions

1

מתחילה בחיתוך הבשר, הפרוסות צריכות להיות מאוד מאוד דקות אני מעדיפה דנוור קאט משוייש בזכות השומן שבו, גם שייטל יהיה מוצלח בזכות הרכות שלו
חותכת גם את הירקות לזוליאנים או פיסות קטנות כדי שיתבשלו מהר על חום גבוהה וישמרו אל הקרנץ שלהם

2

את הבשר צורבת צריבה קלה של חצי דקה מכל צד על מחבת ברזל חמה מניחה בצד מכוסה

3

מלהיטה ווק באש הכי גדולה, מוסיפה שמן קוקוס ואת הבצל השום והג'ינגר, שיש ריח חזק וטוב מוסיפה את הירקות, קודם גזר וברוקולי, מעל פטריות וקישוא דלעת ושעועית
מוסיפה את החומץ מלח וקצת קוקנט אמיניו, מכסה ונותנת חמש דקות

4

פותחת ומוסיפה נבטים וירוקים, מערבבת, מוסיפה את הבשר מערבבת וסוגרת את האש
משאירה עם מיכסה לאיחוד טעמים עוד כמה דקות עד שאוכלים
אפשר להגיש עם אורז למי שזה מתאים

דנוור קאט וירקות בווק

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

רצועות של ירקות ובשר מוכנות להקפצהדנוור קאט וירקות מוקפצים מוכן

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד באותו ענין: בשר בקר

סלט שייטל מישמש ועשבים

סלט שייטל מישמש ועשבים

פרוסות עסיסיות של שייטל. המון עלים ירוקים ארומטיים. מעט מישמש קרנצ'י חמצמץ. רוטב חמוץ מתוק מלוח. זוית חריפה אופציונלית עם צ'ילי אדום טרי

מרק בשר ראש קטיפתי עם ירוקים וכורכום

מרק בשר ראש קטיפתי עם ירוקים וכורכום

בישול ארוך של בשר ראש יוצר סמיכות נעימה ובשר רך מאוד, התרד מוסיף עוד סמיכות קטיפתית. מסביב המון ירוקים שום ירוק וארומטים, קצת יין וציר וגשם בחוץ להשלמת החוויה

פסטרמה לחי בקר כבושה

פסטרמה לחי בקר כבושה

לחי בקר יש בה המון קולגן, כשהוא מתמצק מאוד קל לחתוך אותו. קלאסי לבשר קר. גודל הנתח מתאים מאוד לכבישה קצרה. יצאה פסטרמה מלחי בקר. מפתיע טעים מאוד. מלוח

חמין פליאו מלחי ועד זנב

חמין פליאו מלחי ועד זנב

נגיד שקמתן בשבת בבוקר, גשום וקר ריח של חמין עולה מהשכנים. החמין הזה הוא בשבילכן. עשר דקות הכנה, לתנור וכבר בצהרים יש לכן בשר לחי וזנב נימוחים, בטטות שלמות ספוגות בטעם וחמינדוס