דנוור קאט וירקות בווק

הרבה ירקות מעט בשר, שומן טעים, פטריות, נבטים מצליבים. ארוחת צהרים פשוטה וטעימה. שאר בני הבית יכולים לאכול מעל אורז לבן

דנוור מאוד מתאים כאן פרוסות מיניט דקיקות משוישות שמוכנות ברגע. אפשר להחליף בשיטל שיתאים כאן למי שפחות אוהבת שומן

ככה עושה

דנוור קאט וירקות בווק

הכנות25 minutes
זמן בישול אפיה15 minutes
מנות3
חופשי מאלרגנים
grainfree
רוטב סויה
tomatofree

מרכיבים

  • ½ קג בשר בקר מסוג דנוור קאט או שייטל
  • 1 קישוא גדול חתוך לגפרורים
  • 1 גזר גדול חתוך לגפרורים
  • רבע דלעת יפנית או דלורית חתוכה לגפרורים
  • חופן פטריות משני סוגים
  • שעועית ירוקה או לוביה חתוכה למקטעים קטנים
  • 1 כוס פרחי ברוקולי מפורקים לפרחים של ביס
  • 1 בצל סגול גדול חתוך דק
  • 6 שיני שום קצוצות
  • אצבע ג'ינגר מגורדת דק
  • נבטי מש חופן גדול
  • בצל ירוק וכוסברה קצוצים דק
  • 1 כף חומץ תפוחים
  • 1 כף קוקנט אמיניו
  • 2 כפות שמן קוקוס

הכנות

  • מתחילה בחיתוך הבשר, הפרוסות צריכות להיות מאוד מאוד דקות אני מעדיפה דנוור קאט משוייש בזכות השומן שבו, גם שייטל יהיה מוצלח בזכות הרכות שלו
    חותכת גם את הירקות לזוליאנים או פיסות קטנות כדי שיתבשלו מהר על חום גבוהה וישמרו אל הקרנץ שלהם
    רצועות של ירקות ובשר מוכנות להקפצה
  • את הבשר צורבת צריבה קלה של חצי דקה מכל צד על מחבת ברזל חמה מניחה בצד מכוסה
  • מלהיטה ווק באש הכי גדולה, מוסיפה שמן קוקוס ואת הבצל השום והג'ינגר, שיש ריח חזק וטוב מוסיפה את הירקות, קודם גזר וברוקולי, מעל פטריות וקישוא דלעת ושעועית
    מוסיפה את החומץ מלח וקצת קוקנט אמיניו, מכסה ונותנת חמש דקות
  • פותחת ומוסיפה נבטים וירוקים, מערבבת, מוסיפה את הבשר מערבבת וסוגרת את האש
    משאירה עם מיכסה לאיחוד טעמים עוד כמה דקות עד שאוכליםאפשר להגיש עם אורז למי שזה מתאים
    דנוור קאט וירקות מוקפצים מוכן
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . פליאו אוטואימוני

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן