דנוור קאט וירקות בווק

הרבה ירקות מעט בשר, שומן טעים, פטריות, נבטים מצליבים. ארוחת צהרים פשוטה וטעימה. שאר בני הבית יכולים לאכול מעל אורז לבן

הכנות25 minsזמן בישול15 mins

 חצי קילו בשר בקר מסוג דנוור קאט או שייטל
 1 קישוא גדול חתוך לגפרורים
 1 גזר גדול חתוך לגפרורים
 רבע דלעת יפנית או דלורית חתוכה לגפרורים
 חופן פטריות משני סוגים
 שעועית ירוקה או לוביה חתוכה למקטעים קטנים
 1 כוס פרחי ברוקולי מפורקים לפרחים של ביס
 1 בצל סגול גדול חתוך דק
 6 שיני שום קצוצות
 אצבע ג'ינגר מגורדת דק
 נבטי מש חופן גדול
 בצל ירוק וכוסברה קצוצים דק
 1 כף חומץ תפוחים
 1 כף קוקנט אמיני
 2 כפות שמן קוקוס

1

מתחילה בחיתוך הבשר, הפרוסות צריכות להיות מאוד מאוד דקות אני מעדיפה דנוור קאט משוייש בזכות השומן שבו, גם שייטל יהיה מוצלח בזכות הרכות שלו
את הבשר צורבת צריבה קלה של חצי דקה מכל צד על מחבת ברזל חמה מניחה בצד מכוסה
מתחילה עם הירקות. מלהיטה ווק באש הכי גדולה, מוסיפה שמן קוקוס ואת הבצל השום והגינגר, שיש ריח חזק וטוב מוסיפה את הירקות, קודם גזר וברוקולי, מעל פטריות וקישוא דלעת ושעועית
מוסיפה את החומץ מלח וקצת קוקנט אמיניו, מכסה ונותנת חמש דקות
הרעיון לשמור על קרנציות של הירקות
פותחת ומוסיפה נבטים וירוקים, מערבבת, מוסיפה את הבשר מערבבת וסוגרת את האש. משאירה עם מיכסה לאיחוד טעמים עוד כמה דקות עד שאוכלים
אפשר להגיש עם אורז למי שזה מתאים

Ingredients

 חצי קילו בשר בקר מסוג דנוור קאט או שייטל
 1 קישוא גדול חתוך לגפרורים
 1 גזר גדול חתוך לגפרורים
 רבע דלעת יפנית או דלורית חתוכה לגפרורים
 חופן פטריות משני סוגים
 שעועית ירוקה או לוביה חתוכה למקטעים קטנים
 1 כוס פרחי ברוקולי מפורקים לפרחים של ביס
 1 בצל סגול גדול חתוך דק
 6 שיני שום קצוצות
 אצבע ג'ינגר מגורדת דק
 נבטי מש חופן גדול
 בצל ירוק וכוסברה קצוצים דק
 1 כף חומץ תפוחים
 1 כף קוקנט אמיני
 2 כפות שמן קוקוס

Directions

1

מתחילה בחיתוך הבשר, הפרוסות צריכות להיות מאוד מאוד דקות אני מעדיפה דנוור קאט משוייש בזכות השומן שבו, גם שייטל יהיה מוצלח בזכות הרכות שלו
את הבשר צורבת צריבה קלה של חצי דקה מכל צד על מחבת ברזל חמה מניחה בצד מכוסה
מתחילה עם הירקות. מלהיטה ווק באש הכי גדולה, מוסיפה שמן קוקוס ואת הבצל השום והגינגר, שיש ריח חזק וטוב מוסיפה את הירקות, קודם גזר וברוקולי, מעל פטריות וקישוא דלעת ושעועית
מוסיפה את החומץ מלח וקצת קוקנט אמיניו, מכסה ונותנת חמש דקות
הרעיון לשמור על קרנציות של הירקות
פותחת ומוסיפה נבטים וירוקים, מערבבת, מוסיפה את הבשר מערבבת וסוגרת את האש. משאירה עם מיכסה לאיחוד טעמים עוד כמה דקות עד שאוכלים
אפשר להגיש עם אורז למי שזה מתאים

דנוור קאט וירקות בווק
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

דנוור קאט וירקות בווק

הרבה ירקות מעט בשר, שומן טעים, פטריות, נבטים מצליבים. ארוחת צהרים פשוטה וטעימה. שאר בני הבית יכולים לאכול מעל אורז לבן

הכנות25 minsזמן בישול15 mins

 חצי קילו בשר בקר מסוג דנוור קאט או שייטל
 1 קישוא גדול חתוך לגפרורים
 1 גזר גדול חתוך לגפרורים
 רבע דלעת יפנית או דלורית חתוכה לגפרורים
 חופן פטריות משני סוגים
 שעועית ירוקה או לוביה חתוכה למקטעים קטנים
 1 כוס פרחי ברוקולי מפורקים לפרחים של ביס
 1 בצל סגול גדול חתוך דק
 6 שיני שום קצוצות
 אצבע ג'ינגר מגורדת דק
 נבטי מש חופן גדול
 בצל ירוק וכוסברה קצוצים דק
 1 כף חומץ תפוחים
 1 כף קוקנט אמיני
 2 כפות שמן קוקוס

1

מתחילה בחיתוך הבשר, הפרוסות צריכות להיות מאוד מאוד דקות אני מעדיפה דנוור קאט משוייש בזכות השומן שבו, גם שייטל יהיה מוצלח בזכות הרכות שלו
את הבשר צורבת צריבה קלה של חצי דקה מכל צד על מחבת ברזל חמה מניחה בצד מכוסה
מתחילה עם הירקות. מלהיטה ווק באש הכי גדולה, מוסיפה שמן קוקוס ואת הבצל השום והגינגר, שיש ריח חזק וטוב מוסיפה את הירקות, קודם גזר וברוקולי, מעל פטריות וקישוא דלעת ושעועית
מוסיפה את החומץ מלח וקצת קוקנט אמיניו, מכסה ונותנת חמש דקות
הרעיון לשמור על קרנציות של הירקות
פותחת ומוסיפה נבטים וירוקים, מערבבת, מוסיפה את הבשר מערבבת וסוגרת את האש. משאירה עם מיכסה לאיחוד טעמים עוד כמה דקות עד שאוכלים
אפשר להגיש עם אורז למי שזה מתאים

Ingredients

 חצי קילו בשר בקר מסוג דנוור קאט או שייטל
 1 קישוא גדול חתוך לגפרורים
 1 גזר גדול חתוך לגפרורים
 רבע דלעת יפנית או דלורית חתוכה לגפרורים
 חופן פטריות משני סוגים
 שעועית ירוקה או לוביה חתוכה למקטעים קטנים
 1 כוס פרחי ברוקולי מפורקים לפרחים של ביס
 1 בצל סגול גדול חתוך דק
 6 שיני שום קצוצות
 אצבע ג'ינגר מגורדת דק
 נבטי מש חופן גדול
 בצל ירוק וכוסברה קצוצים דק
 1 כף חומץ תפוחים
 1 כף קוקנט אמיני
 2 כפות שמן קוקוס

Directions

1

מתחילה בחיתוך הבשר, הפרוסות צריכות להיות מאוד מאוד דקות אני מעדיפה דנוור קאט משוייש בזכות השומן שבו, גם שייטל יהיה מוצלח בזכות הרכות שלו
את הבשר צורבת צריבה קלה של חצי דקה מכל צד על מחבת ברזל חמה מניחה בצד מכוסה
מתחילה עם הירקות. מלהיטה ווק באש הכי גדולה, מוסיפה שמן קוקוס ואת הבצל השום והגינגר, שיש ריח חזק וטוב מוסיפה את הירקות, קודם גזר וברוקולי, מעל פטריות וקישוא דלעת ושעועית
מוסיפה את החומץ מלח וקצת קוקנט אמיניו, מכסה ונותנת חמש דקות
הרעיון לשמור על קרנציות של הירקות
פותחת ומוסיפה נבטים וירוקים, מערבבת, מוסיפה את הבשר מערבבת וסוגרת את האש. משאירה עם מיכסה לאיחוד טעמים עוד כמה דקות עד שאוכלים
אפשר להגיש עם אורז למי שזה מתאים

דנוור קאט וירקות בווק
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
עלי סלק ממולאים

עלי סלק ממולאים

אז מה מחליף אורז בממולאים, מוצאת שירקות שורש מגורדים דק בפומפיה סופגים יפה את מיצי הבשר והרוטב. פה ניסיתי עלי סלק במילוי של בשר שמן, את האורז החליף הסלק. טריוויאלי

אמפנדס

אמפנדס

מענין שמתכון מסורתי לאמפנדס הוא מקמח קסאבה ידידנו. בצק דק עמוס בבשר שמן, מתברר שבצק קסאבה אוהב שמן. אחד הטובים

בצל ממולא

בצל ממולא

בצלים ממולאים הם סוג של תוספת רכה ומתוקה, יחד עם ריבת תפוזים סיניים זו תבנית שיש בה חגיגיות

קלצונה

קלצונה

מנפלאות הבטטה הלבנה. קלצו’נה אשכרה קריספית ממש, הפעם במילוי בשר וזיתים

שערות אסדו

שערות אסדו

לפני שהיתי בתזונה הזו לא ממש יצא לי להכין אסדו, היה נידמה לי שזה מורכב יותר מדי ומחייב מעשנה. בשנה האחרונה זה הפך לאב מזון. זו גירסה עסיסית של בישול עם נוזלים שבעני עוזרות לשערות להישאר עסיסיות. מכינה ומעבירה לקופסת זכוכית ולמקרר. יש לזה כל כך הרבה שימושים

פרויקט לזניה

פרויקט לזניה

לזניה זו אם מזון ששווה להתאמץ לבקר אותה לפעמים. כאן גירסה 100 אחוז פרוטוקולית, בלי עגבניות. בתפקיד הפסטה הבטטה הלבנה. מלאכת שכבות

לחמא בעג’ין

לחמא בעג’ין

בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

קוטג’ פאי או פאי רועים

קוטג’ פאי או פאי רועים

פאי רועים זו הגירסה עם בשר כבשים וקוטג’ פיא עם בקר, בקר שמן מתאים פה. בטטה צהובה שהיא קצת יותר יבשה ומזכירה תפוח אדמה משלימה את הקמופלאז’. מחבת שיש בו נחמה

קבב

קבב

על האש או על מחבת, עם סלטים טריים, כבושים וממרחים זו ארוחה אולטימטיבית

דנוור חתיך

דנוור חתיך

נתח קטן ומשוייש, המשך של מכסה האנטריקוט לכיוון האונטריב. הרבה טעם צליה חזקה וקצרה

אונטריב עטוף בעלים ירוקים

אונטריב עטוף בעלים ירוקים

אונינטריב הוא נתח נהדר מהצלעות, טוב לו לקבל הרבה זמן בתנור. כאן עטוף בירוקים מוגבהה על בצלים. סיר מושלם לחזור אליו הביתה

שפונדרה בסיר ברזל כבד

שפונדרה בסיר ברזל כבד

שיטה של בישול איטי בסיר כבד, כאשר הסיר אטום והבשר מוגבהה מעל ירקות קשים שלמים, הבשר מתרכך לאט במיצים של עצמו, מתאימים לבישול הזה נתחים יחסית שמנים

אסדו על בצלים

אסדו על בצלים

צלע על העצם בצליה ארוכה ואיטית. החריצה של מיכסה הצלעות עוזרת לקבל שומן קריספי

בקר טחון ודלעת יפנית

בקר טחון ודלעת יפנית

דלעת יפנית מפתיעה בעזות הטעם שלה, היא גם שומרת על צורה ומתבשלת מהר. יחד עם הבשר והשומן, צהרים ברגע

ספגטי בולונז

ספגטי בולונז

מפתיע כמה שהחיקוי טעים, יש מתיקות נעימה ורכות בדלעת ספגטי. הדבר היחידי שחסר זה תחושת האל דנטה
את הבולונז אפשר לעשות עם עגבניות למי שהחזירה, או עם ציר

$