דנבר חתיך

נתח קטן ומשוייש, המשך של מכסה האנטריקוט לכיוון האונטריב. החלק של האונטריב דורש זמן בישול, הדנוור כשהוא משויש מעולה בזמן קצר.

אפשר גם לפרוס את הנתח לפרוסות דקות ולעשות ממנו מינוטים נהדרים.

עדין יש קצבים שימכרו אותו כאוינטריב. אצל הביוקר הוא מאוד ביוקר. הרבה טעם צליה חזקה וקצרה

ככה עושה

דנבר קאט חתיך

הכנות20 minutes
מנות3
חופשי מאלרגנים
glutenfree

מרכיבים

  • 700 גרם דנבר קאט בטמפרטורת החדר
  • פלפל שחור גרוס גס ומלח ים
  • 1 כרישה בינונית קצוצה דק לטבעות
  • סלסלת פיטריות שיטקי טריות
  • סלסלת פטריות שמפיניון/פורטבלו טריות
  • חצי כוס יין לבן
  • עלה דפנה

הכנות

  • מחממת מחבת ברזל כבדה
    בנתיים ממליחה ומפלפלת את הנתח היטב מכל הכיוונים
    שהמחבת רותחת מכניסה את הנתח וצורבת מכל הכיוונים
    הדנוור הוא לא נתח עבה ככה ששבע שמונה דקות יספיקו לקבל קרסט יפה מכל הכיוונים
    מוציאה ומניחה את הנתח בצד מכוסה
  • מכניסה למחבת את הכרישה, שתתטגן בנוזלים שהפריש הבשר
    שקיבלה קצת צבע מוסיפה את הפיטריות ומקפיצה
    שהפיטריות מתחילות לאבד מהנוזלים שלהם מוסיפה את היין ומלח במידת הצורך
    מכסה לשלוש ארבע דקות שהנוזלים יתצמצמו
    בנתיים חותכת את הנתח לפרוסות רוחב, כנגד כיוון הסיבים
    להגשה, מניחה את תערובת הפטריות בפירקס
    מעל את פרוסות הבשר החתוכות. מוכן
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . פליאו אוטואימוני . קיטו

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן