דנוור חתיך

| 21/09/2020

נתח קטן ומשוייש, המשך של מכסה האנטריקוט לכיוון האונטריב. החלק של האונטריב דורש זמן בישול, הדנוור כשהוא משויש מעולה בזמן קצר.

אפשר גם לפרוס את הנתח לפרוסות דקות ולעשות ממנו מינוטים נהדרים.

עדין יש קצבים שימכרו אותו כאוינטריב. אצל הביוקר הוא מאוד ביוקר. הרבה טעם צליה חזקה וקצרה

דנוור חתיך פרוס ומדמם

קטגוריה: בשר בקר
כמותזמן הכנה
שתים שלוש מנות עשרים דקות

 700 גרם דנוור קאט בטמפרטורת החדר
 פלפל שחור גרוס גס ומלח ים
 1 כרישה בינונית קצוצה דק לטבעות
 סלסלת פיטריות שיטקי טריות
 סלסלת פטריות שמפיניון/פורטבלו טריות
 חצי כוס יין לבן
 עלה דפנה

1

מחממת מחבת ברזל כבדה
בנתיים ממליחה ומפלפלת את הנתח היטב מכל הכיוונים
שהמחבת רותחת מכניסה את הנתח וצורבת מכל הכיוונים
הדנוור הוא לא נתח עבה ככה ששבע שמונה דקות יספיקו לקבל קרסט יפה מכל הכיוונים
מוציאה ומניחה את הנתח בצד מכוסה

2

מכניסה למחבת את הכרישה, שתתטגן בנוזלים שהפריש הבשר
שקיבלה קצת צבע מוסיפה את הפיטריות ומקפיצה
שהפיטריות מתחילות לאבד מהנוזלים שלהם מוסיפה את היין ומלח במידת הצורך
מכסה לשלוש ארבע דקות שהנוזלים יתצמצמו
בנתיים חותכת את הנתח לפרוסות רוחב, כנגד כיוון הסיבים
להגשה, מניחה את תערובת הפטריות בפירקס
מעל את פרוסות הבשר החתוכות. מוכן

Ingredients

 700 גרם דנוור קאט בטמפרטורת החדר
 פלפל שחור גרוס גס ומלח ים
 1 כרישה בינונית קצוצה דק לטבעות
 סלסלת פיטריות שיטקי טריות
 סלסלת פטריות שמפיניון/פורטבלו טריות
 חצי כוס יין לבן
 עלה דפנה

Directions

1

מחממת מחבת ברזל כבדה
בנתיים ממליחה ומפלפלת את הנתח היטב מכל הכיוונים
שהמחבת רותחת מכניסה את הנתח וצורבת מכל הכיוונים
הדנוור הוא לא נתח עבה ככה ששבע שמונה דקות יספיקו לקבל קרסט יפה מכל הכיוונים
מוציאה ומניחה את הנתח בצד מכוסה

2

מכניסה למחבת את הכרישה, שתתטגן בנוזלים שהפריש הבשר
שקיבלה קצת צבע מוסיפה את הפיטריות ומקפיצה
שהפיטריות מתחילות לאבד מהנוזלים שלהם מוסיפה את היין ומלח במידת הצורך
מכסה לשלוש ארבע דקות שהנוזלים יתצמצמו
בנתיים חותכת את הנתח לפרוסות רוחב, כנגד כיוון הסיבים
להגשה, מניחה את תערובת הפטריות בפירקס
מעל את פרוסות הבשר החתוכות. מוכן

דנוור קאט חתיך

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

דנוור חתיך פרוס ומדמם

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד באותו ענין: בשר בקר

סלט שייטל מישמש ועשבים

סלט שייטל מישמש ועשבים

פרוסות עסיסיות של שייטל. המון עלים ירוקים ארומטיים. מעט מישמש קרנצ'י חמצמץ. רוטב חמוץ מתוק מלוח. זוית חריפה אופציונלית עם צ'ילי אדום טרי

מרק בשר ראש קטיפתי עם ירוקים וכורכום

מרק בשר ראש קטיפתי עם ירוקים וכורכום

בישול ארוך של בשר ראש יוצר סמיכות נעימה ובשר רך מאוד, התרד מוסיף עוד סמיכות קטיפתית. מסביב המון ירוקים שום ירוק וארומטים, קצת יין וציר וגשם בחוץ להשלמת החוויה

פסטרמה לחי בקר כבושה

פסטרמה לחי בקר כבושה

לחי בקר יש בה המון קולגן, כשהוא מתמצק מאוד קל לחתוך אותו. קלאסי לבשר קר. גודל הנתח מתאים מאוד לכבישה קצרה. יצאה פסטרמה מלחי בקר. מפתיע טעים מאוד. מלוח

חמין פליאו מלחי ועד זנב

חמין פליאו מלחי ועד זנב

נגיד שקמתן בשבת בבוקר, גשום וקר ריח של חמין עולה מהשכנים. החמין הזה הוא בשבילכן. עשר דקות הכנה, לתנור וכבר בצהרים יש לכן בשר לחי וזנב נימוחים, בטטות שלמות ספוגות בטעם וחמינדוס