נתח קטן ומשוייש, המשך של מכסה האנטריקוט לכיוון האונטריב. הרבה טעם צליה חזקה וקצרה. אחד האהובים

הכנות20 mins

 700 גרם דנוור קאט בטמפרטורת החדר
 פלפל שחור גרוס גס ומלח ים
 1 כרישה בינונית קצוצה דק לטבעות
 סלסלת פיטריות שיטקי טריות
 סלסלת פטריות שמפיניון/פורטבלו טריות
 חצי כוס יין לבן
 עלה דפנה

1

מחממת מחבת ברזל כבדה, בנתיים ממליחה ומפלפלת את הנתח היטב מכל הכיוונים. שהמחבת רותחת מכניסה את הנתח וצורבת מכל הכיוונים. הדנוור הוא לא נתח עבה ככה ששבע שמונה דקות יספיקו לקבל קרסט יפה מכל הכיוונים
מוציאה ומניחה את הנתח בצד מכוסה
מכניסה למחבת את הכרישה, שתתטגן בנוזלים שהפריש הבשר, שקיבלה קצת צבע מוסיפה את הפיטריות ומקפיצה, שהפיטריות מתחילות לאבד מהנוזלים שלהם מוסיפה את היין ומלח במידת הצורך
מכסה לשלוש ארבע דקות שהנוזלים יתצמצמו
בנתיים חותכת את הנתח לפרוסות רוחב, כנגד כיוון הסיבים
להגשה, מניחה את תערובת הפטריות בפירקס, ומעל את פרוסות הבשר החתוכות. מוכן

חומרים

 700 גרם דנוור קאט בטמפרטורת החדר
 פלפל שחור גרוס גס ומלח ים
 1 כרישה בינונית קצוצה דק לטבעות
 סלסלת פיטריות שיטקי טריות
 סלסלת פטריות שמפיניון/פורטבלו טריות
 חצי כוס יין לבן
 עלה דפנה

אופן ההכנה

1

מחממת מחבת ברזל כבדה, בנתיים ממליחה ומפלפלת את הנתח היטב מכל הכיוונים. שהמחבת רותחת מכניסה את הנתח וצורבת מכל הכיוונים. הדנוור הוא לא נתח עבה ככה ששבע שמונה דקות יספיקו לקבל קרסט יפה מכל הכיוונים
מוציאה ומניחה את הנתח בצד מכוסה
מכניסה למחבת את הכרישה, שתתטגן בנוזלים שהפריש הבשר, שקיבלה קצת צבע מוסיפה את הפיטריות ומקפיצה, שהפיטריות מתחילות לאבד מהנוזלים שלהם מוסיפה את היין ומלח במידת הצורך
מכסה לשלוש ארבע דקות שהנוזלים יתצמצמו
בנתיים חותכת את הנתח לפרוסות רוחב, כנגד כיוון הסיבים
להגשה, מניחה את תערובת הפטריות בפירקס, ומעל את פרוסות הבשר החתוכות. מוכן

דנוור קאט חתיך
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

נתח קטן ומשוייש, המשך של מכסה האנטריקוט לכיוון האונטריב. הרבה טעם צליה חזקה וקצרה. אחד האהובים

הכנות20 mins

 700 גרם דנוור קאט בטמפרטורת החדר
 פלפל שחור גרוס גס ומלח ים
 1 כרישה בינונית קצוצה דק לטבעות
 סלסלת פיטריות שיטקי טריות
 סלסלת פטריות שמפיניון/פורטבלו טריות
 חצי כוס יין לבן
 עלה דפנה

1

מחממת מחבת ברזל כבדה, בנתיים ממליחה ומפלפלת את הנתח היטב מכל הכיוונים. שהמחבת רותחת מכניסה את הנתח וצורבת מכל הכיוונים. הדנוור הוא לא נתח עבה ככה ששבע שמונה דקות יספיקו לקבל קרסט יפה מכל הכיוונים
מוציאה ומניחה את הנתח בצד מכוסה
מכניסה למחבת את הכרישה, שתתטגן בנוזלים שהפריש הבשר, שקיבלה קצת צבע מוסיפה את הפיטריות ומקפיצה, שהפיטריות מתחילות לאבד מהנוזלים שלהם מוסיפה את היין ומלח במידת הצורך
מכסה לשלוש ארבע דקות שהנוזלים יתצמצמו
בנתיים חותכת את הנתח לפרוסות רוחב, כנגד כיוון הסיבים
להגשה, מניחה את תערובת הפטריות בפירקס, ומעל את פרוסות הבשר החתוכות. מוכן

חומרים

 700 גרם דנוור קאט בטמפרטורת החדר
 פלפל שחור גרוס גס ומלח ים
 1 כרישה בינונית קצוצה דק לטבעות
 סלסלת פיטריות שיטקי טריות
 סלסלת פטריות שמפיניון/פורטבלו טריות
 חצי כוס יין לבן
 עלה דפנה

אופן ההכנה

1

מחממת מחבת ברזל כבדה, בנתיים ממליחה ומפלפלת את הנתח היטב מכל הכיוונים. שהמחבת רותחת מכניסה את הנתח וצורבת מכל הכיוונים. הדנוור הוא לא נתח עבה ככה ששבע שמונה דקות יספיקו לקבל קרסט יפה מכל הכיוונים
מוציאה ומניחה את הנתח בצד מכוסה
מכניסה למחבת את הכרישה, שתתטגן בנוזלים שהפריש הבשר, שקיבלה קצת צבע מוסיפה את הפיטריות ומקפיצה, שהפיטריות מתחילות לאבד מהנוזלים שלהם מוסיפה את היין ומלח במידת הצורך
מכסה לשלוש ארבע דקות שהנוזלים יתצמצמו
בנתיים חותכת את הנתח לפרוסות רוחב, כנגד כיוון הסיבים
להגשה, מניחה את תערובת הפטריות בפירקס, ומעל את פרוסות הבשר החתוכות. מוכן

דנוור קאט חתיך
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
קלצונה

קלצונה

מנפלאות הבטטה הלבנה. קלצו’נה אשכרה קריספית ממש, הפעם במילוי בשר וזיתים

שערות אסדו

שערות אסדו

לפני שהיתי בתזונה הזו לא ממש יצא לי להכין אסדו, היה נידמה לי שזה מורכב יותר מדי ומחייב מעשנה. בשנה האחרונה זה הפך לאב מזון. זו גירסה עסיסית של בישול עם נוזלים שבעני עוזרות לשערות להישאר עסיסיות. מכינה ומעבירה לקופסת זכוכית ולמקרר. יש לזה כל כך הרבה שימושים

פרויקט לזניה

פרויקט לזניה

לזניה זו אם מזון ששווה להתאמץ לבקר אותה לפעמים. כאן גירסה 100 אחוז פרוטוקולית, בלי עגבניות. בתפקיד הפסטה הבטטה הלבנה. מלאכת שכבות

לחמא בעג’ין

לחמא בעג’ין

בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

קוטג’ פאי או פאי רועים

קוטג’ פאי או פאי רועים

פאי רועים זו הגירסה עם בשר כבשים וקוטג’ פיא עם בקר, בקר שמן מתאים פה. בטטה צהובה שהיא קצת יותר יבשה ומזכירה תפוח אדמה משלימה את הקמופלאז’. מחבת שיש בו נחמה

קבב

קבב

על האש או על מחבת, עם סלטים טריים, כבושים וממרחים זו ארוחה אולטימטיבית

אונטריב עטוף בעלים ירוקים

אונטריב עטוף בעלים ירוקים

אונינטריב הוא נתח נהדר מהצלעות, טוב לו לקבל הרבה זמן בתנור. כאן עטוף בירוקים מוגבהה על בצלים. סיר מושלם לחזור אליו הביתה

שפונדרה בסיר ברזל כבד

שפונדרה בסיר ברזל כבד

שיטה של בישול איטי בסיר כבד, כאשר הסיר אטום והבשר מוגבהה מעל ירקות קשים שלמים, הבשר מתרכך לאט במיצים של עצמו, מתאימים לבישול הזה נתחים יחסית שמנים

אסדו על בצלים

אסדו על בצלים

צלע על העצם בצליה ארוכה ואיטית. החריצה של מיכסה הצלעות עוזרת לקבל שומן קריספי

דנוור קאט וירקות בווק

דנוור קאט וירקות בווק

הרבה ירקות מעט בשר, שומן טעים, פטריות, נבטים מצליבים. ארוחת צהרים פשוטה וטעימה. שאר בני הבית יכולים לאכול מעל אורז לבן

בקר טחון ודלעת יפנית

בקר טחון ודלעת יפנית

דלעת יפנית מפתיעה בעזות הטעם שלה, היא גם שומרת על צורה ומתבשלת מהר. יחד עם הבשר והשומן, צהרים ברגע

ספגטי בולונז

ספגטי בולונז

מפתיע כמה שהחיקוי טעים, יש מתיקות נעימה ורכות בדלעת ספגטי. הדבר היחידי שחסר זה תחושת האל דנטה
את הבולונז אפשר לעשות עם עגבניות למי שהחזירה, או עם ציר

$