דלורית מתוקה

|

1/12/2020

לפעמים יוצא שירק פורח בצורת הכנה מסוימת. אז כאן זה קורה לדלורית, שיוצאת מתוקה וצלויה עם ארומות של עשבים

דלורית אחת 2-4 מנות

Prep Time5 minsCook Time30 mins

 1 דלורית חצויה לאורך
 עלי מרווה יבשים
 כפית מייפל או דבש
 כף חומץ תפוחים
 כף מים רותחים
 כף שמן זית
 מלח ורוד

1

קולפת וחוצה את הדלורית לאורך ככה שיש שני חלקים דומים
מוציאה את הגרעינים. חורצת חריצים עמוקים לאורך צוואר הדלורית והבטן, חריצים עמוקים אבל עדין ניזהרת לשמור על הדלורית שלימה

2

בקערית קטנה ממיסה את הדבש במים רותחים, מוסיפה חומץ תפוחים ומערבבת. וטיפה שמן זית ומערבבת

3

תבנית, נייר אפיה, משמנת את הדלורית בחלק התחתון, שופכת את הרוטב ומנסה שיכנס לחריצים. מפזרת מעל עלים יבשים של מרווה

4

מעבירה לתנור מחומם מראש על 180 מעלות לכחצי שעה, עד שהדלורית שחומה

Ingredients

 1 דלורית חצויה לאורך
 עלי מרווה יבשים
 כפית מייפל או דבש
 כף חומץ תפוחים
 כף מים רותחים
 כף שמן זית
 מלח ורוד

Directions

1

קולפת וחוצה את הדלורית לאורך ככה שיש שני חלקים דומים
מוציאה את הגרעינים. חורצת חריצים עמוקים לאורך צוואר הדלורית והבטן, חריצים עמוקים אבל עדין ניזהרת לשמור על הדלורית שלימה

2

בקערית קטנה ממיסה את הדבש במים רותחים, מוסיפה חומץ תפוחים ומערבבת. וטיפה שמן זית ומערבבת

3

תבנית, נייר אפיה, משמנת את הדלורית בחלק התחתון, שופכת את הרוטב ומנסה שיכנס לחריצים. מפזרת מעל עלים יבשים של מרווה

4

מעבירה לתנור מחומם מראש על 180 מעלות לכחצי שעה, עד שהדלורית שחומה

דלורית מתוקה

דלורית מתוקה

|

1/12/2020

לפעמים יוצא שירק פורח בצורת הכנה מסוימת. אז כאן זה קורה לדלורית, שיוצאת מתוקה וצלויה עם ארומות של עשבים

דלורית אחת 2-4 מנות

Prep Time5 minsCook Time30 mins

 1 דלורית חצויה לאורך
 עלי מרווה יבשים
 כפית מייפל או דבש
 כף חומץ תפוחים
 כף מים רותחים
 כף שמן זית
 מלח ורוד

1

קולפת וחוצה את הדלורית לאורך ככה שיש שני חלקים דומים
מוציאה את הגרעינים. חורצת חריצים עמוקים לאורך צוואר הדלורית והבטן, חריצים עמוקים אבל עדין ניזהרת לשמור על הדלורית שלימה

2

בקערית קטנה ממיסה את הדבש במים רותחים, מוסיפה חומץ תפוחים ומערבבת. וטיפה שמן זית ומערבבת

3

תבנית, נייר אפיה, משמנת את הדלורית בחלק התחתון, שופכת את הרוטב ומנסה שיכנס לחריצים. מפזרת מעל עלים יבשים של מרווה

4

מעבירה לתנור מחומם מראש על 180 מעלות לכחצי שעה, עד שהדלורית שחומה

Ingredients

 1 דלורית חצויה לאורך
 עלי מרווה יבשים
 כפית מייפל או דבש
 כף חומץ תפוחים
 כף מים רותחים
 כף שמן זית
 מלח ורוד

Directions

1

קולפת וחוצה את הדלורית לאורך ככה שיש שני חלקים דומים
מוציאה את הגרעינים. חורצת חריצים עמוקים לאורך צוואר הדלורית והבטן, חריצים עמוקים אבל עדין ניזהרת לשמור על הדלורית שלימה

2

בקערית קטנה ממיסה את הדבש במים רותחים, מוסיפה חומץ תפוחים ומערבבת. וטיפה שמן זית ומערבבת

3

תבנית, נייר אפיה, משמנת את הדלורית בחלק התחתון, שופכת את הרוטב ומנסה שיכנס לחריצים. מפזרת מעל עלים יבשים של מרווה

4

מעבירה לתנור מחומם מראש על 180 מעלות לכחצי שעה, עד שהדלורית שחומה

דלורית מתוקה

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *