דלורית מתוקה

לפעמים יוצא שירק פורח בצורת הכנה מסוימת. אז כאן זה קורה לדלורית, שיוצאת מתוקה וצלויה עם ארומות של עשבים

הכנות5 minsזמן בישול30 mins

 1 דלורית חצויה לאורך
 עלי מרווה יבשים
 כפית מייפל או דבש
 כף חומץ תפוחים
 כף מים רותחים
 כף שמן זית
 מלח ורוד

1

קולפת וחוצה את הדלורית לאורך ככה שיש שני חלקים דומים
מוציאה את הגרעינים. חורצת חריצים עמוקים לאורך צוואר הדלורית והבטן, חריצים עמוקים אבל עדין ניזהרת לשמור על הדלורית שלימה
בקערית קטנה ממיסה את הדבש במים רותחים, מוסיפה חומץ תפוחים ומערבבת. וסיפה שמן זית ומערבבת
תבנית, נייר אפיה, משמנת את הדלורית בחלק התחתון, שופכת את הרוטב ומנסה שיכנס לחריצים. מפזרת מעל עלים יבשים של מרווה
מעבירה לתנור מחומם מראש על 180 מעלות לכחצי שעה, עד שהדלורית שחומה

חומרים

 1 דלורית חצויה לאורך
 עלי מרווה יבשים
 כפית מייפל או דבש
 כף חומץ תפוחים
 כף מים רותחים
 כף שמן זית
 מלח ורוד

אופן ההכנה

1

קולפת וחוצה את הדלורית לאורך ככה שיש שני חלקים דומים
מוציאה את הגרעינים. חורצת חריצים עמוקים לאורך צוואר הדלורית והבטן, חריצים עמוקים אבל עדין ניזהרת לשמור על הדלורית שלימה
בקערית קטנה ממיסה את הדבש במים רותחים, מוסיפה חומץ תפוחים ומערבבת. וסיפה שמן זית ומערבבת
תבנית, נייר אפיה, משמנת את הדלורית בחלק התחתון, שופכת את הרוטב ומנסה שיכנס לחריצים. מפזרת מעל עלים יבשים של מרווה
מעבירה לתנור מחומם מראש על 180 מעלות לכחצי שעה, עד שהדלורית שחומה

דלורית מתוקה
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

דלורית מתוקה

לפעמים יוצא שירק פורח בצורת הכנה מסוימת. אז כאן זה קורה לדלורית, שיוצאת מתוקה וצלויה עם ארומות של עשבים

הכנות5 minsזמן בישול30 mins

 1 דלורית חצויה לאורך
 עלי מרווה יבשים
 כפית מייפל או דבש
 כף חומץ תפוחים
 כף מים רותחים
 כף שמן זית
 מלח ורוד

1

קולפת וחוצה את הדלורית לאורך ככה שיש שני חלקים דומים
מוציאה את הגרעינים. חורצת חריצים עמוקים לאורך צוואר הדלורית והבטן, חריצים עמוקים אבל עדין ניזהרת לשמור על הדלורית שלימה
בקערית קטנה ממיסה את הדבש במים רותחים, מוסיפה חומץ תפוחים ומערבבת. וסיפה שמן זית ומערבבת
תבנית, נייר אפיה, משמנת את הדלורית בחלק התחתון, שופכת את הרוטב ומנסה שיכנס לחריצים. מפזרת מעל עלים יבשים של מרווה
מעבירה לתנור מחומם מראש על 180 מעלות לכחצי שעה, עד שהדלורית שחומה

חומרים

 1 דלורית חצויה לאורך
 עלי מרווה יבשים
 כפית מייפל או דבש
 כף חומץ תפוחים
 כף מים רותחים
 כף שמן זית
 מלח ורוד

אופן ההכנה

1

קולפת וחוצה את הדלורית לאורך ככה שיש שני חלקים דומים
מוציאה את הגרעינים. חורצת חריצים עמוקים לאורך צוואר הדלורית והבטן, חריצים עמוקים אבל עדין ניזהרת לשמור על הדלורית שלימה
בקערית קטנה ממיסה את הדבש במים רותחים, מוסיפה חומץ תפוחים ומערבבת. וסיפה שמן זית ומערבבת
תבנית, נייר אפיה, משמנת את הדלורית בחלק התחתון, שופכת את הרוטב ומנסה שיכנס לחריצים. מפזרת מעל עלים יבשים של מרווה
מעבירה לתנור מחומם מראש על 180 מעלות לכחצי שעה, עד שהדלורית שחומה

דלורית מתוקה
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
נומאטו – רוטב ‘כמו’ עגבניות

נומאטו – רוטב ‘כמו’ עגבניות

עגבניות חוזרות יחסית מאוחר, עד אז הינה תחליף שעושה את ההמתנה ניסבלת פלוס, זה אשכרה רוטב מאוד טעים שהוויב האיטלקי שלו תורם לתחושת העגבניות

קוטג’ פאי או פאי רועים

קוטג’ פאי או פאי רועים

פאי רועים זו הגירסה עם בשר כבשים וקוטג’ פיא עם בקר, בקר שמן מתאים פה. בטטה צהובה שהיא קצת יותר יבשה ומזכירה תפוח אדמה משלימה את הקמופלאז’. מחבת שיש בו נחמה

פוטיטו

פוטיטו

בטטה לבנה, בטטה סגולה, ובטטה כתומה. טעמים קרובים ומספיק שונים כדי ליצר צלחת מנחמת ומענינת שיש בה מספיק מהצ’יפס כדי לספק

קרפצ’יו סלק צהוב

קרפצ’יו סלק צהוב

סלק צהוב הוא מהירקות שאני מעדיפה לאפות על מלח, צורת ההכנה הזו מרכזת את הסוכרים שבו ומוסיפה גם מעט טעם מעושן

בקר טחון ודלעת יפנית

בקר טחון ודלעת יפנית

דלעת יפנית מפתיעה בעזות הטעם שלה, היא גם שומרת על צורה ומתבשלת מהר. יחד עם הבשר והשומן, צהרים ברגע

סלט גזר ולימון כבוש

סלט גזר ולימון כבוש

גזר מתוק מגורד, לימון כבוש קצוץ ושום טרי מטוגן, טעמים חזקים שעובדים מעולה עם בשר וכבושים

ספגטי בולונז

ספגטי בולונז

מפתיע כמה שהחיקוי טעים, יש מתיקות נעימה ורכות בדלעת ספגטי. הדבר היחידי שחסר זה תחושת האל דנטה
את הבולונז אפשר לעשות עם עגבניות למי שהחזירה, או עם ציר

פיש אנד ציפ’ס

פיש אנד ציפ’ס

מאוד התחשק לי פיסות דג לבן קריספיות ופחממה מטוגנת ליד. אתגר להצליח ליצר תחושה דומה בלי טיגון עמוק ובלי פרורי לחם. הינה הניסיון שלי. מאוד מספק. חיבים מחבת ברזל כבדה ליצר מספיק חום לקראסט

דלעת ספגטי וראגו לחי

דלעת ספגטי וראגו לחי

לחי פרה זה בשר מהמממ, מלא קולוגן וריקמות חיבור. יש לו גודל נוח של שתים שלוש מנות, והוא טעים ממש. בישול של שעה מרכך אותו מספיק ונוצר ציר גלטיני בריא וטעים

קארי כתום

קארי כתום

קארי כתום שמקבל את המתיקות שלו ממנגו. נהדר בקיץ שיש מלא מנגו וכתומים. השימוש בקוקוס הוא טבעי, והתוספת של פירות ים מזינה וטעימה מאוד

$