דייסת דלעת כמו שיבולת שועל

קערית של דיסת קוואקר עם תפוחים, יש לה מרקם שלא דומה לגרבר ומתיקות מדויקת שאין כמוהה לבוקר קריר. בהעדר קוואקר הינה אופציה מצוינת שבה המרקם של דלעת הספגטי מיצר טקסטורה משכנעת

אפשר להחליף את דלעת הספגט בדלעת ערמונים, המרקם יצא טיפה שונה וגם מאוד טעים.

ככה עושה

דייסת דלעת כמו שיבולת שועל

מתאים לתזונהטבעוני | פליאו | פליאו אוטואימוני
הכנות40 minutes
זמן בישול אפיה10 minutes
מנות1
חופשי מאלרגנים
egg free
milkfree
glutenfree

מרכיבים

  • 1 כוס דלעת ספגטי מבושלת
  • ½ תפוח מגורד גס
  • כף שבבי קוקוס
  • ½ כוס חלב קוקוס
  • כפית קינמון
  • כפית דבש או מיפל

הכנות

  • עיקר העבודה זה להכין את דלעת הספגטי, עושה בערב כדי שבבוקר יקח רגע להכין את הדיסה המפנקת הזו
    חותכת דלעת ספגטי לאורך ומניחה בפירקס כשהחלק החתוך כלפי מטה, מוסיפה כוס מים לתבנית ואופה בתנור בחום של 200 מעלות כ40 דקות. מצננת בתנור. שנוח לעבודה, מפרידה את בשר הדלעת עם מזלג, את השערות מכניסה לקופסת איחסון ולמקרר. נישמר שלושה ארבעה ימים בקרור
  • להכנת הדיסה, בסיר קטן שמה דלעת, חלב קוקוס, חצי כוס מים, חצי תפוח גדול מגורד גס, כף של שבבי קוקוס, מעט קינמון ומעט דבש. מחממת תוך בחישה מתמדת, משהו כמו 10 דקות. מעבירה לקערית שמה מעל פרוסות של תפוח או תפוח מיובש, מעט קינמון, אפשר צימוקים עוד קוקוס או מה שבא
דייסת דלעת כמו שיבולת שועל
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן

עוד משהו

אפשר להחליף את דלעת הספעטי בדלורית או בדלעת ערמונים

סדנת כבושים פרוביוטיים

בואו ללמוד להתסיס.

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן