דיסת כמו שיבולת שועל

10/01/2021

קערית של דיסת קוואקר עם תפוחים, יש לה מרקם שלא דומה לגרבר ומתיקות מדויקת שאין כמוהה לבוקר קריר. בהעדר קוואקר הינה אופציה מצוינת שבה המרקם של דלעת הספגטי מיצר טקסטורה משכנעת

מנה אחת

Prep Time50 minsCook Time10 mins

 כוס דלעת ספגטי מבושלת
 חצי תפוח מגורד גס
 כף שבבי קוקוס
 כוס חלב קוקוס
 כפית קינמון
 כפית דבש או מיפל

1

עיקר העבודה זה להכין אד דלעת הספגטי, עושה בערב כדי שבבוקר יקח רגע להכין את הדיסה המפנקת הזו
חותכת דלעת ספגטי לאורך ומניחה בפירקס כשהחלק החתוך כלפי מטה, מוסיפה כוס מים לתבנית ואופה בתנור בחום של 200 מעלות כ40 דקות. מצננת בתנור. שנוח לעבודה מפרידה את בשר הדלעת עם מזלג, את השערות מכניסה לקופסת איחסון ולמקרר. נישמר שלושה ארבעה ימים במקרר

2

להכנת הדיסה, בסיר קטן שמה דלעת, חלב קוקוס, חצי תפוח גדול מגורד גס, כף של שבבי קוקוס, מעט קינמון ומעט דבש. מחממת תוך בחישה מתמדת, משהו כמו 10 דקות. מעבירה לקערית שמה מעל פרוסות של תפוח או תפוח מיובש, מעט קינמון, אפשר צימוקים עוד קוקוס או מה שבא
\
אפשר להחליף את דלעת הספגט בדלעת ערמונים, המרקם יצא טיפה שונה ומאוד טעים

Ingredients

 כוס דלעת ספגטי מבושלת
 חצי תפוח מגורד גס
 כף שבבי קוקוס
 כוס חלב קוקוס
 כפית קינמון
 כפית דבש או מיפל

Directions

1

עיקר העבודה זה להכין אד דלעת הספגטי, עושה בערב כדי שבבוקר יקח רגע להכין את הדיסה המפנקת הזו
חותכת דלעת ספגטי לאורך ומניחה בפירקס כשהחלק החתוך כלפי מטה, מוסיפה כוס מים לתבנית ואופה בתנור בחום של 200 מעלות כ40 דקות. מצננת בתנור. שנוח לעבודה מפרידה את בשר הדלעת עם מזלג, את השערות מכניסה לקופסת איחסון ולמקרר. נישמר שלושה ארבעה ימים במקרר

2

להכנת הדיסה, בסיר קטן שמה דלעת, חלב קוקוס, חצי תפוח גדול מגורד גס, כף של שבבי קוקוס, מעט קינמון ומעט דבש. מחממת תוך בחישה מתמדת, משהו כמו 10 דקות. מעבירה לקערית שמה מעל פרוסות של תפוח או תפוח מיובש, מעט קינמון, אפשר צימוקים עוד קוקוס או מה שבא
\
אפשר להחליף את דלעת הספגט בדלעת ערמונים, המרקם יצא טיפה שונה ומאוד טעים

דיסת כמו שיבולת שועל

דיסת כמו שיבולת שועל

10/01/2021

קערית של דיסת קוואקר עם תפוחים, יש לה מרקם שלא דומה לגרבר ומתיקות מדויקת שאין כמוהה לבוקר קריר. בהעדר קוואקר הינה אופציה מצוינת שבה המרקם של דלעת הספגטי מיצר טקסטורה משכנעת

מנה אחת

Prep Time50 minsCook Time10 mins

 כוס דלעת ספגטי מבושלת
 חצי תפוח מגורד גס
 כף שבבי קוקוס
 כוס חלב קוקוס
 כפית קינמון
 כפית דבש או מיפל

1

עיקר העבודה זה להכין אד דלעת הספגטי, עושה בערב כדי שבבוקר יקח רגע להכין את הדיסה המפנקת הזו
חותכת דלעת ספגטי לאורך ומניחה בפירקס כשהחלק החתוך כלפי מטה, מוסיפה כוס מים לתבנית ואופה בתנור בחום של 200 מעלות כ40 דקות. מצננת בתנור. שנוח לעבודה מפרידה את בשר הדלעת עם מזלג, את השערות מכניסה לקופסת איחסון ולמקרר. נישמר שלושה ארבעה ימים במקרר

2

להכנת הדיסה, בסיר קטן שמה דלעת, חלב קוקוס, חצי תפוח גדול מגורד גס, כף של שבבי קוקוס, מעט קינמון ומעט דבש. מחממת תוך בחישה מתמדת, משהו כמו 10 דקות. מעבירה לקערית שמה מעל פרוסות של תפוח או תפוח מיובש, מעט קינמון, אפשר צימוקים עוד קוקוס או מה שבא
\
אפשר להחליף את דלעת הספגט בדלעת ערמונים, המרקם יצא טיפה שונה ומאוד טעים

Ingredients

 כוס דלעת ספגטי מבושלת
 חצי תפוח מגורד גס
 כף שבבי קוקוס
 כוס חלב קוקוס
 כפית קינמון
 כפית דבש או מיפל

Directions

1

עיקר העבודה זה להכין אד דלעת הספגטי, עושה בערב כדי שבבוקר יקח רגע להכין את הדיסה המפנקת הזו
חותכת דלעת ספגטי לאורך ומניחה בפירקס כשהחלק החתוך כלפי מטה, מוסיפה כוס מים לתבנית ואופה בתנור בחום של 200 מעלות כ40 דקות. מצננת בתנור. שנוח לעבודה מפרידה את בשר הדלעת עם מזלג, את השערות מכניסה לקופסת איחסון ולמקרר. נישמר שלושה ארבעה ימים במקרר

2

להכנת הדיסה, בסיר קטן שמה דלעת, חלב קוקוס, חצי תפוח גדול מגורד גס, כף של שבבי קוקוס, מעט קינמון ומעט דבש. מחממת תוך בחישה מתמדת, משהו כמו 10 דקות. מעבירה לקערית שמה מעל פרוסות של תפוח או תפוח מיובש, מעט קינמון, אפשר צימוקים עוד קוקוס או מה שבא
\
אפשר להחליף את דלעת הספגט בדלעת ערמונים, המרקם יצא טיפה שונה ומאוד טעים

דיסת כמו שיבולת שועל

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גלידוניות פליאו סטייל

גלידוניות פליאו סטייל

קינוח שבועות מפנק שכולם אוהבים. גלידת הבננות המוכרת והאהובה, עם המון אוכמניות כחולות. ציפוי משוקולד מריר עם אופציה לשוקולד רואו. טבעוני ללא גלוטן מתאים לפרוטוקול האוטואימיוני בשלב ההחזרות

ראגו לחי פרה

ראגו לחי פרה

לחי פרה זה בשר מהמממ! מלא קולוגן וריקמות חיבור. יש לו גודל נוח של שתים שלוש מנות והוא טעים ממש. בישול של שעה מרכך אותו מספיק ונוצר ציר גלטיני טעים

אורז כרובית

אורז כרובית

היכולת של הכרובית לספוג טעמים, והניראות שלה כאשר היא מגוררת יצרו את המתכון הזה שנימצא בכל ספר בישול פרוטוקולי, אז ניסיתי, והתאמתי וזו באמת אחלה תוספת שסופגת ציר נהדר. אפשר גם בצבעים