דג צלוי בתנור על ירקות מאודים

דג צלוי במדויק על ירקות משתנים שגם הם מבושלים בקלות, מנה פשוטה יומיומית ומאוד ורסטילית

המנה הזו עוסקת בסיפוק פשוט. בריא, מנחם ומדויק. בלי לרוץ לחפש מצרכים, מה שיש חצי שעה סביב הצהרים

הדג טוב שהוא שלם בגודל של כחצי קילו. יכול להיות לברק דניס פורל וגם דגי פרא, אבל כאן זה לא הענין.

הירקות גם הם משתנים, מה שיש במקרר מחולק לירקות קשים ועלים

צהרים מדויק. מדויק זה מספק

דג צלוי על ירקות מאודים אחרי תנור

דג צלוי בתנור

דג צלוי בתנור, זה יכול להיות דג פרא כמו בורי, או מוסר ים, או דג מהסופר כמו לברק או דניס. דג שלם בצליה בתנור מקבל גם את הטעם של העצמות, מבחינת אכילת החיה כולה כמובן שגד שלם עדיף וכאן זה גם חסכוני. החריצים עוזרים לצליה אחידה שבה החום חודר פנימה בקלות. מבחינת חום, כמה שיותר חם, טאבון זה הפנטזיה. מכת חום קצרה שתיתן עור קריספי ותוך שבו החלבון קרוש וזהו, בלי ליבש את הדג

ירקות, קל. מה שבא לכם ובתזונה שלכם. גם ירקות אוהבים מכת חום וצליה קצרה

פליאו אוטואימוני – התאמות

אולי אחת המנות הכי קלות להכנה ורסטיליות ותואמות פרוטוקול פליאו אוטואימוני

ככה עושה

דג צלוי על ירקות מאודים בעצמם

הכנות20 minutes
זמן בישול אפיה20 minutes
מנות2
חופשי מאלרגנים
egg free
milkfree
tomatofree
soyfree
glutenfree

מרכיבים

  • דג שלם. לברק, דניס, פורל
  • 1 כרישה
  • 1 גזר גדול
  • 3 גבעולי סלרי
  • 3 קישואים
  • 1 ראש ברוקולי קטן
  • 10 תרמילים גדולים של שעועית ירוקה
  • כרוב ירוק או סגול
  • 6 עלי מנגולד או סלק או תרד
  • 3 פרוסות ליים כבוש
  • 1 כוס ציר ירקות או ציר עצמות או מים מומלחים
  • שמן זית

הכנות

  • התבשיל הזה צריך סיר נמוך או מחבת שניתן להכניס לתנור. לאחרונה הזדמן לי סיר כזה מברזל מצופה אמייל שניכנס לתנור ואוגר חום במדויק. זה מושלם. גם מחבת קסט אירון טובה עם מיכסה, גם מאולתר יהיה מעולה
    מתחילה עם ירקות הבסיס, חתוכים גדול.
    כרישה או בצל, גזר וסלרי. משחימה אותם קלות בשמן זית
    לברק צלוי על ירקות
  • ירקות מישתנים
    מה שיש במקרר, מה שנישאר, חלק מהכיף זה להשתמש במה שיש. מחלקת לשני סוגים, ירקות מוצקים ועלים. קודם ניכנסים המוצקים חתוכים לגודל של ביס נוח.
    כאן היה לי ברוקולי, תרמילי שעועית ירוקה, קישואים.
    מוסיפה מערבבת קצת עם צריך עוד קצת שמן זית
    לברק צלוי על ירקות
  • עלים ירוקים
    בוחרת עלים כמו מנגולד, מנגולד צבעוני, כרוב, כרוב סגול, תרד. חותכת גס ומוסיפה לסיר. מערבבת ומכסה
    לברק צלוי על ירקות
  • העלים יקמלו מהר מאוד והנוזלים שבהם יצאו לתבשיל
    עכשיו הזמן להוסיף עוד נוזל. זה יכול להיות ציר עצמות, זה יתרום המון נוטריאנטים, ציר ירקות קל, או פשוט מים עם מעט מלח. משהו כמו חצי עד שני שליש כוס.
    ערבוב קטן מעט מלח ומיכסה.
    בענין התיבול, אם בא אפשר תימין או אורגנו או עלים של פטרוזליה. אבל באמת שלא צריך, הטעם הרענן של הירקות מספיק כאן
    ירקות צלוים עם ציר
  • דג צלוי
    זה יכול להיות לברק, דניס, פורל. דג מנות במשקל של כחצי קילו.
    כמובן שגם דגי ים יכולים להתאים, אבל כאן הפוקוס הוא על משהו יום יומי שקל להשיג ולהכין
    עושה חריצים משני הכיוונים ומשמנת טוב בשמן זית. מניחה מעל כמה פרוסות של לימון או ליים כבוש. אופציונלי
    לברק על ירקות מאודים במדויק
  • ממקמת בחלק העליון של התנור רשת
    מחממת לחום הכי גבוהה ומניחה את הסיר פתוח בלי מכסה, על הרשת
    אחרי 10 דקות מעבירה את התנור לגריל כדי לצלות טוב את הדג
    מה שקורה בסיר עכשיו זה שהירקות שמורים בנוזלים של עצמם הנוזל מתצמצם והם מקבלים קצת צבע מעל, החלבון של הדג ניקרש והעור שלו מקבל את הקריספ הטעים. זהו
    פעם הבאה יצא קצת אחר
דג צלוי היטב על ירקות מדויקים
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . פליאו אוטואימוני

gesture_012-swipe_left-hand-touch-fingerCreated with Sketch.Created by Pham Thi Dieu Linhfrom the Noun Projectעוד דג שלם בתנור

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן