דג במלח

אחת הדרכים הכי מדויקות להנות מטריות של דג ים שלם. במליחות מדויקת

הכנות10 minsזמן בישול30 mins

 פרידה במשקל של קילו וחצי לפחות
 3 קילו מלח גס

1

שיטת הכנה שמדגישה את טעמי הים שבדג, מכינה רק מדג ים מאוד טרי ויפה.מעדיפה פרידה במשקל של קילו וחצי לפחות
הרעיון הוא ליצור לדג מעטפת אטומה של חום, שבה הוא מתבשל במיצים של עצמו. האדים שמגיעים מהמלח חודרים את הדג וממליחים אותו בצורה אופטימלית
אצל הדיג מבקשת לא לקסקס את הדג רק לנקות את הבטן, מה שעוזר לשמור על הדג מעודף מלח ובהסרת העור בהגשה

הכנה
2

מחממת תנור לחום הגבוהה ביותר
מכינה את תערובת המלח, לכערה גדולה שופכת שלוש שקיות של קילו מלח ים, מטפטפת מעל כמה כפות של מים ומערבבת ביד
על תבנית שתכיל את הדג בנוחות מניחה נייר אפיה
מעל הנייר מניחה שיכבה של שני סנטימטר מתערובת המלח
מניחה את הדג מעל ומערימה עליו מהמלח, הרעיון הוא ליצור שיכבה אחידה של כשני סנטימטר מסביב לכל הדג כולל הראש, ורק הסנפיר האחורי מציץ החוצה
מכניסה לתנור לאפיה של 18 דקות לכל קילו דג
בחלוף הזמן אין דרך לבדוק רק לסמוך
מוציאה ונותנת כמה דקות לדג להתקרר. זהירות המלח לוהט
עם סכין רחב שוברת את הכיפת המלח ומסירה את המלח
מורידה גם את העור שמיתקלף מאוד בקלות ומעבירה את בשר הדג העסיסי והנפלא לצלחת הגשה

Ingredients

 פרידה במשקל של קילו וחצי לפחות
 3 קילו מלח גס

Directions

1

שיטת הכנה שמדגישה את טעמי הים שבדג, מכינה רק מדג ים מאוד טרי ויפה.מעדיפה פרידה במשקל של קילו וחצי לפחות
הרעיון הוא ליצור לדג מעטפת אטומה של חום, שבה הוא מתבשל במיצים של עצמו. האדים שמגיעים מהמלח חודרים את הדג וממליחים אותו בצורה אופטימלית
אצל הדיג מבקשת לא לקסקס את הדג רק לנקות את הבטן, מה שעוזר לשמור על הדג מעודף מלח ובהסרת העור בהגשה

הכנה
2

מחממת תנור לחום הגבוהה ביותר
מכינה את תערובת המלח, לכערה גדולה שופכת שלוש שקיות של קילו מלח ים, מטפטפת מעל כמה כפות של מים ומערבבת ביד
על תבנית שתכיל את הדג בנוחות מניחה נייר אפיה
מעל הנייר מניחה שיכבה של שני סנטימטר מתערובת המלח
מניחה את הדג מעל ומערימה עליו מהמלח, הרעיון הוא ליצור שיכבה אחידה של כשני סנטימטר מסביב לכל הדג כולל הראש, ורק הסנפיר האחורי מציץ החוצה
מכניסה לתנור לאפיה של 18 דקות לכל קילו דג
בחלוף הזמן אין דרך לבדוק רק לסמוך
מוציאה ונותנת כמה דקות לדג להתקרר. זהירות המלח לוהט
עם סכין רחב שוברת את הכיפת המלח ומסירה את המלח
מורידה גם את העור שמיתקלף מאוד בקלות ומעבירה את בשר הדג העסיסי והנפלא לצלחת הגשה

דג במלח
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

דג במלח

אחת הדרכים הכי מדויקות להנות מטריות של דג ים שלם. במליחות מדויקת

הכנות10 minsזמן בישול30 mins

 פרידה במשקל של קילו וחצי לפחות
 3 קילו מלח גס

1

שיטת הכנה שמדגישה את טעמי הים שבדג, מכינה רק מדג ים מאוד טרי ויפה.מעדיפה פרידה במשקל של קילו וחצי לפחות
הרעיון הוא ליצור לדג מעטפת אטומה של חום, שבה הוא מתבשל במיצים של עצמו. האדים שמגיעים מהמלח חודרים את הדג וממליחים אותו בצורה אופטימלית
אצל הדיג מבקשת לא לקסקס את הדג רק לנקות את הבטן, מה שעוזר לשמור על הדג מעודף מלח ובהסרת העור בהגשה

הכנה
2

מחממת תנור לחום הגבוהה ביותר
מכינה את תערובת המלח, לכערה גדולה שופכת שלוש שקיות של קילו מלח ים, מטפטפת מעל כמה כפות של מים ומערבבת ביד
על תבנית שתכיל את הדג בנוחות מניחה נייר אפיה
מעל הנייר מניחה שיכבה של שני סנטימטר מתערובת המלח
מניחה את הדג מעל ומערימה עליו מהמלח, הרעיון הוא ליצור שיכבה אחידה של כשני סנטימטר מסביב לכל הדג כולל הראש, ורק הסנפיר האחורי מציץ החוצה
מכניסה לתנור לאפיה של 18 דקות לכל קילו דג
בחלוף הזמן אין דרך לבדוק רק לסמוך
מוציאה ונותנת כמה דקות לדג להתקרר. זהירות המלח לוהט
עם סכין רחב שוברת את הכיפת המלח ומסירה את המלח
מורידה גם את העור שמיתקלף מאוד בקלות ומעבירה את בשר הדג העסיסי והנפלא לצלחת הגשה

Ingredients

 פרידה במשקל של קילו וחצי לפחות
 3 קילו מלח גס

Directions

1

שיטת הכנה שמדגישה את טעמי הים שבדג, מכינה רק מדג ים מאוד טרי ויפה.מעדיפה פרידה במשקל של קילו וחצי לפחות
הרעיון הוא ליצור לדג מעטפת אטומה של חום, שבה הוא מתבשל במיצים של עצמו. האדים שמגיעים מהמלח חודרים את הדג וממליחים אותו בצורה אופטימלית
אצל הדיג מבקשת לא לקסקס את הדג רק לנקות את הבטן, מה שעוזר לשמור על הדג מעודף מלח ובהסרת העור בהגשה

הכנה
2

מחממת תנור לחום הגבוהה ביותר
מכינה את תערובת המלח, לכערה גדולה שופכת שלוש שקיות של קילו מלח ים, מטפטפת מעל כמה כפות של מים ומערבבת ביד
על תבנית שתכיל את הדג בנוחות מניחה נייר אפיה
מעל הנייר מניחה שיכבה של שני סנטימטר מתערובת המלח
מניחה את הדג מעל ומערימה עליו מהמלח, הרעיון הוא ליצור שיכבה אחידה של כשני סנטימטר מסביב לכל הדג כולל הראש, ורק הסנפיר האחורי מציץ החוצה
מכניסה לתנור לאפיה של 18 דקות לכל קילו דג
בחלוף הזמן אין דרך לבדוק רק לסמוך
מוציאה ונותנת כמה דקות לדג להתקרר. זהירות המלח לוהט
עם סכין רחב שוברת את הכיפת המלח ומסירה את המלח
מורידה גם את העור שמיתקלף מאוד בקלות ומעבירה את בשר הדג העסיסי והנפלא לצלחת הגשה

דג במלח
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
לברק על העור

לברק על העור

מאוד מאוד פשוט ומאוד מאוד טעים, לברק קל מאוד להשיג בכל סופר, הטכניקה של צליה של פילה על העור, יוצרת דג עסיסי ומדויק שהעור שלו קריספי וכפי. אפשר כמובן גם עם פילה דניס ודגים לבנים אחרים

קציצות סרדינים

קציצות סרדינים

קציצות סרדינים מפוצצות בנוטריאנטים, המון ויטמין די ובי12 סלניום ואומגה שלוש. יותר תוסף מקציצה, טעם של ים, קשוח ועז

שיפודי דגים תאילנדים

שיפודי דגים תאילנדים

יש כאן כמה אופציות של שיפודי דגים תאילנדים. כיף המגוון וכיף שיש מלא סלטים מענינים מסביב. מושלם לארוחת עצמאות קלילה

לביבות סלמון ושקדים

לביבות סלמון ושקדים

לביבות מסלמון ושקדים. קלילות יציבות ורטובות מספיק, עם שקדים טחונים חלב שקדים קצת לימון בצל ושמיר. קלות לטיגון גם בגודל של בורגר

לביבות סלמון קלילות

לביבות סלמון קלילות

טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

מליטות קטנות מטוגנות

מליטות קטנות מטוגנות

דגים קטנים זו בחירה מעולה, עוד לא התצברו בגופם מתכות כבדות, הם זולים ופשוטים להכנה. המליטות הקטנות טעימות במיוחד

פלמידה לבנה כבושה

פלמידה לבנה כבושה

נתחים עבים של דג מאוד טרי, כבושים קלות עם גוון של תפוז וזעתר כי זו העונה

$