דגים ופירות ים בטמפורה

טמפורה ללא גלוטן מקמח טפיוקה עמילן תפוח אדמה או קמח קסאבה וסודה. פציחה וטעימה.

עוטפת פירות ים טריים, ירקות ודגי ים לבנים.

בשיא הבאססה מהסגר הכנו אותה בשישי ואשכרה הרגשנו חגיגי. שווה משהו אפילו שבריא זה לא

ככה עושה

דגים בטמפורה

הכנות30 minutes
זמן בישול אפיה התססה15 minutes
מנות4
חופשי מאלרגנים
egg free
רוטב סויה
glutenfree
cmical free

מרכיבים

לטמפורה

  • ½ כוס קמח טפיוקה
  • ½ כוס עמילן תפוח אדמה
  • 1 ביצה אורגנית
  • ½ כוס סודה קרה מאוד
  • ½ כוס קרח גרוס
  • מלח הימליה ורוד

מה אפשר לטבול

  • קלמרי חתוך לטבעות וראשי קלמארי
  • שרימפס קלוף
  • פיסות דג לבן
  • אספרגוס, קישואים, שעועית ירוקה, תרד
  • שמן זית מכבישה קרה או שמן אבוקדו לטיגון

הכנות

  • מתחילה בלהכין את הירקות והדגים, את הקלמרי פורסת לטבעות שוטפת ומניחה על מגבת מטבח ליבוש
    את השרימפס קולפת, אם הם קפואים מפשירה ומיבש על מגבת
    את הדגים חותכת לפיסות
    בוחרת עלים יפים של תרד, חותכת קישואים לפרוסות רוחב דקות
    בוחרת אספרגוס יפים החלק העליון, או שעועית ירוקה
    במחבת גבוהה ולא גדולה מדי מחממת שמן בגובהה של 2 סנטימטר

לבלילה

  • חשוב שהבלילה תהיה ממש קרה, ככה מתקבל ציפוי פציח.
    היבוש של כל המרכיבים חשוב כדי לעזור לבלילה להידבק לדג
    בכערה גדולה מערבבת את הקמחים והמלח. בקערה נוספת מערבבת את הסודה הקרח והביצה
    מאחדת את שתי התערובות, הקרח הגרוס יעזור לבלילה קרה

טיגון

  • משתמשת במקלות סינים כדי להכניס לשמן ולדוג החוצה, את הקלמרי משתדלת להכניס שהטבעת פתוחה, מטגנת עד שמשחים מעט.
    לא צריך לצפות לצבע כמו במסעדות כי אין כאן פפריקה אדומה שעוזרת לצבע הכהה
    מעבירה לנירות מטבח ליבוש עודפי השמן
    אנחנו אוהבות לטבול באיולי, אפשר גם קוקנט אמינו
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineחופשי מגלוטן . פליאו

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן