דגים בטמפורה

זו מנה מנחמת, בשיא הבאססה מהסגר הכנו אותה בשישי ואשכרה הרגשנו חגיגי. זה שווה משהו אפילו שבריא זה לא

הכנות30 minsזמן בישול15 mins

לטמפורה
 חצי כוס קמח טפיוקה
 חצי כוס עמילן תפוח אדמה
 חצי כוס סודה קרה מאוד
 חצי כוס קרח גרוס
 מלח הימליה ורוד
מה אפשר לטבול
 קלמרי חתוך לטבעות וראשי קלמארי
 שרימפס קלוף
 פיסות דג לבן
 אספרגוס, קישואים, שעועית ירוקה, תרד
 שמן זית מכבישה קרה או שמן אבוקדו לטיגון

1

מתחילה בלהכין את הירקות והדגים, את הקלמרי פורסת לטבעות שוטפת ומניחה על מגבת מטבח ליבוש
את השרימפס קולפת, אם הם קפואים מפשירה ומיבש על מגבת
את הדגים חותכת לפיסות
בוחרת עלים יפים של תרד, חותכת קישואים לפרוסות רוחב דקות
בוחרת אספרגוס יפים החלק העליון, אפשר גם שעועית ירוקה
במחבת גבוהה ולא גדולה מדי מחממת שמן בגובהה של 2 סנטימטר

לבלילה
2

חשוב שהבלילה תהיה ממש קרה, ככה מתקבל ציפוי פציח. היבוש של כל המרכיבים חשוב כדי לעזור לבלילה להידבק לדג
בקערה גדולה מערבבת את הקמחים והמלח. בקערה נוספת מערבבת את הסודה הקרח והביצה
מאחדת את שתי התערובות, הקרח הגרוס יעזור לבלילה קרה

טיגון
3

משתמשת במקלות סינים כדי להכניס לשמן ולדוג החוצה, את הקלמרי משתדלת להכניס שהטבעת פתוחה, מטגנת עד שמשחים מעט. לא צריך לצפות לצבע כמו במסעדות כי אין כאן פפריקה אדומה שעוזרת לצבע הכהה
מעבירה לנירות מטבח ליבוש עודפי השמן
אנחנו אוהבות לטבול באיולי, אפשר גם קוקנט אמינו

Ingredients

לטמפורה
 חצי כוס קמח טפיוקה
 חצי כוס עמילן תפוח אדמה
 חצי כוס סודה קרה מאוד
 חצי כוס קרח גרוס
 מלח הימליה ורוד
מה אפשר לטבול
 קלמרי חתוך לטבעות וראשי קלמארי
 שרימפס קלוף
 פיסות דג לבן
 אספרגוס, קישואים, שעועית ירוקה, תרד
 שמן זית מכבישה קרה או שמן אבוקדו לטיגון

Directions

1

מתחילה בלהכין את הירקות והדגים, את הקלמרי פורסת לטבעות שוטפת ומניחה על מגבת מטבח ליבוש
את השרימפס קולפת, אם הם קפואים מפשירה ומיבש על מגבת
את הדגים חותכת לפיסות
בוחרת עלים יפים של תרד, חותכת קישואים לפרוסות רוחב דקות
בוחרת אספרגוס יפים החלק העליון, אפשר גם שעועית ירוקה
במחבת גבוהה ולא גדולה מדי מחממת שמן בגובהה של 2 סנטימטר

לבלילה
2

חשוב שהבלילה תהיה ממש קרה, ככה מתקבל ציפוי פציח. היבוש של כל המרכיבים חשוב כדי לעזור לבלילה להידבק לדג
בקערה גדולה מערבבת את הקמחים והמלח. בקערה נוספת מערבבת את הסודה הקרח והביצה
מאחדת את שתי התערובות, הקרח הגרוס יעזור לבלילה קרה

טיגון
3

משתמשת במקלות סינים כדי להכניס לשמן ולדוג החוצה, את הקלמרי משתדלת להכניס שהטבעת פתוחה, מטגנת עד שמשחים מעט. לא צריך לצפות לצבע כמו במסעדות כי אין כאן פפריקה אדומה שעוזרת לצבע הכהה
מעבירה לנירות מטבח ליבוש עודפי השמן
אנחנו אוהבות לטבול באיולי, אפשר גם קוקנט אמינו

דגים בטמפורה
מתאים לפרוטוקולים

Paleo

דגים בטמפורה

זו מנה מנחמת, בשיא הבאססה מהסגר הכנו אותה בשישי ואשכרה הרגשנו חגיגי. זה שווה משהו אפילו שבריא זה לא

הכנות30 minsזמן בישול15 mins

לטמפורה
 חצי כוס קמח טפיוקה
 חצי כוס עמילן תפוח אדמה
 חצי כוס סודה קרה מאוד
 חצי כוס קרח גרוס
 מלח הימליה ורוד
מה אפשר לטבול
 קלמרי חתוך לטבעות וראשי קלמארי
 שרימפס קלוף
 פיסות דג לבן
 אספרגוס, קישואים, שעועית ירוקה, תרד
 שמן זית מכבישה קרה או שמן אבוקדו לטיגון

1

מתחילה בלהכין את הירקות והדגים, את הקלמרי פורסת לטבעות שוטפת ומניחה על מגבת מטבח ליבוש
את השרימפס קולפת, אם הם קפואים מפשירה ומיבש על מגבת
את הדגים חותכת לפיסות
בוחרת עלים יפים של תרד, חותכת קישואים לפרוסות רוחב דקות
בוחרת אספרגוס יפים החלק העליון, אפשר גם שעועית ירוקה
במחבת גבוהה ולא גדולה מדי מחממת שמן בגובהה של 2 סנטימטר

לבלילה
2

חשוב שהבלילה תהיה ממש קרה, ככה מתקבל ציפוי פציח. היבוש של כל המרכיבים חשוב כדי לעזור לבלילה להידבק לדג
בקערה גדולה מערבבת את הקמחים והמלח. בקערה נוספת מערבבת את הסודה הקרח והביצה
מאחדת את שתי התערובות, הקרח הגרוס יעזור לבלילה קרה

טיגון
3

משתמשת במקלות סינים כדי להכניס לשמן ולדוג החוצה, את הקלמרי משתדלת להכניס שהטבעת פתוחה, מטגנת עד שמשחים מעט. לא צריך לצפות לצבע כמו במסעדות כי אין כאן פפריקה אדומה שעוזרת לצבע הכהה
מעבירה לנירות מטבח ליבוש עודפי השמן
אנחנו אוהבות לטבול באיולי, אפשר גם קוקנט אמינו

Ingredients

לטמפורה
 חצי כוס קמח טפיוקה
 חצי כוס עמילן תפוח אדמה
 חצי כוס סודה קרה מאוד
 חצי כוס קרח גרוס
 מלח הימליה ורוד
מה אפשר לטבול
 קלמרי חתוך לטבעות וראשי קלמארי
 שרימפס קלוף
 פיסות דג לבן
 אספרגוס, קישואים, שעועית ירוקה, תרד
 שמן זית מכבישה קרה או שמן אבוקדו לטיגון

Directions

1

מתחילה בלהכין את הירקות והדגים, את הקלמרי פורסת לטבעות שוטפת ומניחה על מגבת מטבח ליבוש
את השרימפס קולפת, אם הם קפואים מפשירה ומיבש על מגבת
את הדגים חותכת לפיסות
בוחרת עלים יפים של תרד, חותכת קישואים לפרוסות רוחב דקות
בוחרת אספרגוס יפים החלק העליון, אפשר גם שעועית ירוקה
במחבת גבוהה ולא גדולה מדי מחממת שמן בגובהה של 2 סנטימטר

לבלילה
2

חשוב שהבלילה תהיה ממש קרה, ככה מתקבל ציפוי פציח. היבוש של כל המרכיבים חשוב כדי לעזור לבלילה להידבק לדג
בקערה גדולה מערבבת את הקמחים והמלח. בקערה נוספת מערבבת את הסודה הקרח והביצה
מאחדת את שתי התערובות, הקרח הגרוס יעזור לבלילה קרה

טיגון
3

משתמשת במקלות סינים כדי להכניס לשמן ולדוג החוצה, את הקלמרי משתדלת להכניס שהטבעת פתוחה, מטגנת עד שמשחים מעט. לא צריך לצפות לצבע כמו במסעדות כי אין כאן פפריקה אדומה שעוזרת לצבע הכהה
מעבירה לנירות מטבח ליבוש עודפי השמן
אנחנו אוהבות לטבול באיולי, אפשר גם קוקנט אמינו

דגים בטמפורה
מתאים לפרוטוקולים

Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
שיפודי דגים תאילנדים

שיפודי דגים תאילנדים

יש כאן כמה אופציות של שיפודי דגים תאילנדים. כיף המגוון וכיף שיש מלא סלטים מענינים מסביב. מושלם לארוחת עצמאות קלילה

מולים עם ארטישוק ירושלמי

מולים עם ארטישוק ירושלמי

מולים חיבים להיות טרים וסגורים הפתוחים לפח. שנופל לידי אוצר כזה אני עושה מעט, ארוחה שאוכלות בידים עם מלא רוטב. זו חייה שנאכלת בשלמותה עם המון נוטריאנטים

ציר ראשי שרימפס

ציר ראשי שרימפס

הציר הזה מקורו בראשי השרימפס, שהם מלאי טעם וצבע. מתקבל ציר כתום קליל שמשביח כל תבשיל דגים, ובעצמו משמש בסיס נפלא למרקים אסיתים

שרימפס פרדייס

שרימפס פרדייס

פרדייס הוא כפר ערבי בחוף הכרמל קרוב לים, יש להם דגים נפלאים וירקות עונתיים עם טעמים שאין בסופר, שטר של 200 שקל נותן שם סלסלת ירקות ודגים לכמה ימים, תמיד יש קישואים וזעתר ושרימפס טריים לפעמים

שרימפס עם קוקוס ותרד

שרימפס עם קוקוס ותרד

ציר מראשי שרימפס יש לו טעם מרוכז של ים וצבעים כתומים, יחד עם קוקוס וירוקים יוצר מנה מנצחת

קארי כתום

קארי כתום

קארי כתום שמקבל את המתיקות שלו ממנגו. נהדר בקיץ שיש מלא מנגו וכתומים. השימוש בקוקוס הוא טבעי, והתוספת של פירות ים מזינה וטעימה מאוד

$