דגים ופירות ים בטמפורה

| 9/11/2020

טמפורה ללא גלוטן מקמח טפיוקה עמילן תפוח אדמה או קמח קסאבה וסודה. פציחה וטעימה.

עוטפת פירות ים טריים, ירקות ודגי ים לבנים.

בשיא הבאססה מהסגר הכנו אותה בשישי ואשכרה הרגשנו חגיגי. שווה משהו אפילו שבריא זה לא

קטגוריה: דגי ים | פירות ים
כמותזמן הכנה
ארבע מנות 45 דקות

לטמפורה
 חצי כוס קמח טפיוקה
 חצי כוס עמילן תפוח אדמה
 חצי כוס סודה קרה מאוד
 חצי כוס קרח גרוס
 מלח הימליה ורוד
מה אפשר לטבול
 קלמרי חתוך לטבעות וראשי קלמארי
 שרימפס קלוף
 פיסות דג לבן
 אספרגוס, קישואים, שעועית ירוקה, תרד
 שמן זית מכבישה קרה או שמן אבוקדו לטיגון

1

מתחילה בלהכין את הירקות והדגים, את הקלמרי פורסת לטבעות שוטפת ומניחה על מגבת מטבח ליבוש
את השרימפס קולפת, אם הם קפואים מפשירה ומיבש על מגבת
את הדגים חותכת לפיסות
בוחרת עלים יפים של תרד, חותכת קישואים לפרוסות רוחב דקות
בוחרת אספרגוס יפים החלק העליון, אפשר גם שעועית ירוקה
במחבת גבוהה ולא גדולה מדי מחממת שמן בגובהה של 2 סנטימטר

לבלילה
2

חשוב שהבלילה תהיה ממש קרה, ככה מתקבל ציפוי פציח. היבוש של כל המרכיבים חשוב כדי לעזור לבלילה להידבק לדג
בקערה גדולה מערבבת את הקמחים והמלח. בקערה נוספת מערבבת את הסודה הקרח והביצה
מאחדת את שתי התערובות, הקרח הגרוס יעזור לבלילה קרה

טיגון
3

משתמשת במקלות סינים כדי להכניס לשמן ולדוג החוצה, את הקלמרי משתדלת להכניס שהטבעת פתוחה, מטגנת עד שמשחים מעט. לא צריך לצפות לצבע כמו במסעדות כי אין כאן פפריקה אדומה שעוזרת לצבע הכהה
מעבירה לנירות מטבח ליבוש עודפי השמן
אנחנו אוהבות לטבול באיולי, אפשר גם קוקנט אמינו

Ingredients

לטמפורה
 חצי כוס קמח טפיוקה
 חצי כוס עמילן תפוח אדמה
 חצי כוס סודה קרה מאוד
 חצי כוס קרח גרוס
 מלח הימליה ורוד
מה אפשר לטבול
 קלמרי חתוך לטבעות וראשי קלמארי
 שרימפס קלוף
 פיסות דג לבן
 אספרגוס, קישואים, שעועית ירוקה, תרד
 שמן זית מכבישה קרה או שמן אבוקדו לטיגון

Directions

1

מתחילה בלהכין את הירקות והדגים, את הקלמרי פורסת לטבעות שוטפת ומניחה על מגבת מטבח ליבוש
את השרימפס קולפת, אם הם קפואים מפשירה ומיבש על מגבת
את הדגים חותכת לפיסות
בוחרת עלים יפים של תרד, חותכת קישואים לפרוסות רוחב דקות
בוחרת אספרגוס יפים החלק העליון, אפשר גם שעועית ירוקה
במחבת גבוהה ולא גדולה מדי מחממת שמן בגובהה של 2 סנטימטר

לבלילה
2

חשוב שהבלילה תהיה ממש קרה, ככה מתקבל ציפוי פציח. היבוש של כל המרכיבים חשוב כדי לעזור לבלילה להידבק לדג
בקערה גדולה מערבבת את הקמחים והמלח. בקערה נוספת מערבבת את הסודה הקרח והביצה
מאחדת את שתי התערובות, הקרח הגרוס יעזור לבלילה קרה

טיגון
3

משתמשת במקלות סינים כדי להכניס לשמן ולדוג החוצה, את הקלמרי משתדלת להכניס שהטבעת פתוחה, מטגנת עד שמשחים מעט. לא צריך לצפות לצבע כמו במסעדות כי אין כאן פפריקה אדומה שעוזרת לצבע הכהה
מעבירה לנירות מטבח ליבוש עודפי השמן
אנחנו אוהבות לטבול באיולי, אפשר גם קוקנט אמינו

דגים בטמפורה

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד באותו ענין: דגי ים. פירות ים

מוקפץ חמוץ מתוק עם סלמון ואננס

מוקפץ חמוץ מתוק עם סלמון ואננס

בשני יש סלמון, ומה עושים איתו. הינה מנה לאמצע השבוע, קלה ומרעננת, האננס נוסטלגי מזכיר קצת אוכל סיני של פעם. חצי שעה של קיצוצים והקפצות. יכול להתאים לכל בני הבית עם אורז או אטריות. פרוטוקולי

פאי דייגות כתום

פאי דייגות כתום

שיכבה של ירקות ארומטים, קוביות של סלמון שמנמן ופירה דלורית טעים
שכבות של פאי שבתנור מתאחדות ליותר מסך החלקים. פאי כתום שכיף לישר