דגים ופירות ים בטמפורה
טמפורה ללא גלוטן מקמח טפיוקה עמילן תפוח אדמה או קמח קסאבה וסודה. פציחה וטעימה.
עוטפת פירות ים טריים, ירקות ודגי ים לבנים.
בשיא הבאססה מהסגר הכנו אותה בשישי ואשכרה הרגשנו חגיגי. שווה משהו אפילו שבריא זה לא
מתחילה בלהכין את הירקות והדגים, את הקלמרי פורסת לטבעות שוטפת ומניחה על מגבת מטבח ליבוש
את השרימפס קולפת, אם הם קפואים מפשירה ומיבש על מגבת
את הדגים חותכת לפיסות
בוחרת עלים יפים של תרד, חותכת קישואים לפרוסות רוחב דקות
בוחרת אספרגוס יפים החלק העליון, אפשר גם שעועית ירוקה
במחבת גבוהה ולא גדולה מדי מחממת שמן בגובהה של 2 סנטימטר
חשוב שהבלילה תהיה ממש קרה, ככה מתקבל ציפוי פציח. היבוש של כל המרכיבים חשוב כדי לעזור לבלילה להידבק לדג
בקערה גדולה מערבבת את הקמחים והמלח. בקערה נוספת מערבבת את הסודה הקרח והביצה
מאחדת את שתי התערובות, הקרח הגרוס יעזור לבלילה קרה
משתמשת במקלות סינים כדי להכניס לשמן ולדוג החוצה, את הקלמרי משתדלת להכניס שהטבעת פתוחה, מטגנת עד שמשחים מעט. לא צריך לצפות לצבע כמו במסעדות כי אין כאן פפריקה אדומה שעוזרת לצבע הכהה
מעבירה לנירות מטבח ליבוש עודפי השמן
אנחנו אוהבות לטבול באיולי, אפשר גם קוקנט אמינו
Ingredients
Directions
מתחילה בלהכין את הירקות והדגים, את הקלמרי פורסת לטבעות שוטפת ומניחה על מגבת מטבח ליבוש
את השרימפס קולפת, אם הם קפואים מפשירה ומיבש על מגבת
את הדגים חותכת לפיסות
בוחרת עלים יפים של תרד, חותכת קישואים לפרוסות רוחב דקות
בוחרת אספרגוס יפים החלק העליון, אפשר גם שעועית ירוקה
במחבת גבוהה ולא גדולה מדי מחממת שמן בגובהה של 2 סנטימטר
חשוב שהבלילה תהיה ממש קרה, ככה מתקבל ציפוי פציח. היבוש של כל המרכיבים חשוב כדי לעזור לבלילה להידבק לדג
בקערה גדולה מערבבת את הקמחים והמלח. בקערה נוספת מערבבת את הסודה הקרח והביצה
מאחדת את שתי התערובות, הקרח הגרוס יעזור לבלילה קרה
משתמשת במקלות סינים כדי להכניס לשמן ולדוג החוצה, את הקלמרי משתדלת להכניס שהטבעת פתוחה, מטגנת עד שמשחים מעט. לא צריך לצפות לצבע כמו במסעדות כי אין כאן פפריקה אדומה שעוזרת לצבע הכהה
מעבירה לנירות מטבח ליבוש עודפי השמן
אנחנו אוהבות לטבול באיולי, אפשר גם קוקנט אמינו
הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

מוקפץ חמוץ מתוק עם סלמון ואננס
בשני יש סלמון, ומה עושים איתו. הינה מנה לאמצע השבוע, קלה ומרעננת, האננס נוסטלגי מזכיר קצת אוכל סיני של פעם. חצי שעה של קיצוצים והקפצות. יכול להתאים לכל בני הבית עם אורז או אטריות. פרוטוקולי

סלט עלים עם טטאקי טונה אדומה וג'ינג'ר כבוש
טונה טריה מחירה בזהב, אם כבר יש כזו מגיע לנו למתוח אותה לסלט שלם. טטאקי טונה טריה צרובה בשומשום. סלט עלים ורוטב אסיתי, ג'ינג'ר כבוש בצד. אוכלות עם מקלות

פאי דייגות כתום
שיכבה של ירקות ארומטים, קוביות של סלמון שמנמן ופירה דלורית טעים
שכבות של פאי שבתנור מתאחדות ליותר מסך החלקים. פאי כתום שכיף לישר

מחבת פירות ים בציר שרימפס כתום עם חמאה ויין לבן
מחבת פירות ים ברוטב כתום זרחני של ראשי שרימפס עם המון טעם, חמאה שמעגלת הכל ולימון פטרוזליה שמוסיף את הטרי שמתחבר כל כך טוב לים. פינוק אמיתי
0 תגובות