ג'ינג'ר מותסס בדבש

פרוסות דקות של ג'ינג'ר, מעל נמזג דבש טהור, שלושה שבועות ויש ג'ינג'ר מותסס

נוזלים עוברים משורש ג'ינג'ר אל הדבש, מופר האיזון של כמות הסוכר בדבש ששומר עליו מהחידקים. ככה מתקימת התססה

למה זה טוב? ג'ינג'ר תוסס בדבש, מתפתחים טעמים עמוקים ומורכבים של ג'ינג'ר. זה בעיקר מאוד טעים וכיף.

אפשר להכין משקה מצנן עם קצת קרח וסודה. או תה ג'ינג'ר

מושלם למזווה החורף

גינגר מותסס בדבש

ככה עושה

ג'ינג'ר מותסס בדבש

הכנות5 minutes
התססה21 days
מנות1 צינצנת 700 מיל
חופשי מאלרגנים
spice free
glutenfree
cmical free

מרכיבים

  • ½ ליטר דבש טהור
  • 250 גרם שורש ג'ינג'ר טרי

הכנות

  • שוטפת את שורש הג'ינג'ר. פורסת דק בלי לקלף
    בוחרת צנצנת של 700 מיל נקיה, שופכת פנימה מים רותחים כדי לחטא אותה
  • מכניסה את הג'ינג'ר הפרוס לצינצנת
    שופכת מעל את הדבש. הדבש צריך לכסות את פרוסות הג'ינג'ר.
    סוגרת ומניחה במקום קריר חשוך. לא מקרר.
    אחרי יומים שלושה מסבבת חצי סיבוב את הפקק כדי לשחרר לחצים.
    ממשיכה להתסיס במשך עוד שבועים שלושה, מדי פעם משקשקת את הצינצנת.
    נוזלים מהג'ינג'ר יעברו לדבש, הוא יפתח ויהפך נוזלי יותר.
  • טעים אחרי ימים ספורים. יותר טעים אחרי 21 יום, מתפתחים טעמים מורכבים יותר של ג'ינג'ר פחות טעם דומיננטי של דבש. עדין ומתוק.
  • אפשר להכין תה עם כף של התרכיז הזה וכמה פרוסות ג'ינג'ר
    אפשר להכין משקה קר עם כף מהתרכיז סודה וקוביות קרח
    משקה ג'ינג'ר מותסס
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineפליאו . פליאו אוטואימוני . צמחוני
גינגר מותסס בדבש
ג'ינג'ר מותסס בדבש

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן