ג'ינג'ר כבוש

בסושי ג'ינג'ר כבוש הוא הכוכב, לא מנקה חיך בין מנות, יותר כמו הסיבה לארוע

כדאי לעשות בחורף מג'ינגר צעיר לא סיבי, מחזיק לנצח

 

ככה עושה

ג'ינג'ר כבוש

הכנות40 minutes
זמן בישול אפיה התססה7 days
מנות2 צינצנת חצי ליטר
חופשי מאלרגנים
רוטב סויה
glutenfree
cmical free

מרכיבים

  • חצי קילו שורש ג'ינג'ר טרי מוצק
  • 2 כפיות מלח אטלנטי

לתחמיץ

  • כוס חומץ תפוחים אורגני
  • או כוס חומץ אורז לא 100% פרוטוקולי
  • 2 כפות סוכר קוקוס
  • רבע כוס מים
  • חצי כפית מלח

הכנות

הכנות לצנצנת אחת של 700 מיל

  • בקיץ יש שפע של ג'ינגר טרי, בוחרת בשורשים מוצקים ומבריקים, בתיקווה שלא יהיה סיבי
    קולפת ובעזרת קולפן או כפית
    מגלפת פרוסות ארוכות עם כיוון הסיבים בקולפן ירקות, אפשר גם פרוסות דקיקות על מנגולינה מכינה כמות יפה של רצועות
  • מעבירה לקערה ומוסיפה מלח, מערבבת את המלח ככה שיגע בכל הרצועות, מניחה בצד לרבע שעה, שוטפת טוב את הג'ינג'ר ומעבירה לסיר עם מים קרים
  • מעבירה לאש קטנה ומביאה לרתיחה, מבשלת שתים שלוש דקות ככה שהרצועות מקבלות גמישות. מוציאה למסננת
  • מכינה את התחמיץ:
    בסיר שמה חומץ, מים, סוכר קוקוס ומלח. מחממת ככה שהסוכר ימס. מעבירה את רצועות הג'ינג'ר לצינצנת כבישה ושופכת עליהן את התחמיץ החם
    משאירה בחוץ להתקרר. כשקר, סוגרת עם פקק הברגה ומכניסה למקרר, אחרי שבוע מוכן. מחזיק במקרר לנצח
גינגר כבוש ביתי כמו בסושיות
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineפליאו . פליאו אוטואימוני

gesture_012-swipe_left-hand-touch-fingerCreated with Sketch.Created by Pham Thi Dieu Linhfrom the Noun Projectעוד כבישה ביתית

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

מחשבה 1 על “ג'ינג'ר כבוש”

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן