ג'ינג'ר כבוש

בסושי ג'ינג'ר כבוש הוא הכוכב, לא מנקה חיך בין מנות, יותר כמו הסיבה לארוע

כדאי לעשות בחורף מג'ינגר צעיר לא סיבי, מחזיק לנצח

ככה עושה

ג'ינג'ר כבוש

הכנות40 minutes
כבישה7 days
מנות2 צינצנת חצי ליטר
חופשי מאלרגנים
רוטב סויה
glutenfree
cmical free

מרכיבים

  • ½ קילו שורש ג'ינג'ר טרי מוצק
  • 2 כפיות מלח אטלנטי

לתחמיץ

  • כוס חומץ תפוחים אורגני
  • או כוס חומץ אורז
  • 2 כפות סוכר קוקוס או דבש
  • ¼ כוס מים מטוהרים
  • ½ כפית מלח אטלנטי

הכנות

הכנות לצנצנת אחת של 700 מיל

  • בקיץ יש שפע של ג'ינגר טרי, בוחרת בשורשים מוצקים ומבריקים, בתיקווה שלא יהיה סיבי. שורש ג'ינגר צעיר יתן בסוף התהליך פרוסות ורודות כמו שמוכר מסושיות.
    שורש רגיל יתן פרוסות צהובות, בכל מיקרה עדיף ג'ינגר לא סיבי
    קולפת ובעזרת קולפן או כפית
    מגלפת פרוסות ארוכות עם כיוון הסיבים בקולפן ירקות, אפשר גם פרוסות דקיקות על מנגולינה מכינה כמות יפה של רצועות
  • מעבירה לקערה ומוסיפה מלח, מערבבת את המלח ככה שיגע בכל הרצועות, מניחה בצד לשעה שעתיים לתת לג'ינגר להגיר נוזלים.
    שוטפת טוב את הג'ינג'ר ומעבירה לסיר עם מים קרים
  • אם הרצועות לא מספיק גמישות
    מעבירה לאש קטנה ומביאה לרתיחה, מבשלת שתים שלוש דקות ככה שהרצועות מקבלות גמישות. מוציאה למסננת
  • מכינה את התחמיץ:
    בסיר שמה חומץ, מים, סוכר קוקוס או דבש ומלח. מחממת ככה שהסוכר ימס. מעבירה את רצועות הג'ינג'ר לצנצנת כבישה ושופכת עליהן את התחמיץ החם
    משאירה בחוץ להתקרר. כשקר, סוגרת עם פקק הברגה ומכניסה למקרר, אחרי שבוע מוכן. מחזיק במקרר לנצח
גינגר כבוש ביתי כמו בסושיות
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineפליאו . פליאו אוטואימוני

gesture_012-swipe_left-hand-touch-fingerCreated with Sketch.Created by Pham Thi Dieu Linhfrom the Noun Projectעוד כבישה ביתית

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

מחשבה 1 על “ג'ינג'ר כבוש”

5 from 2 votes (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן