ג’ינג’ר כבוש

כשעוד יצא לי לאכול סושי ג'ינג'ר כבוש היה הכוכב, לא מנקה חיך בין מנות, יותר כמו הסיבה לארוע

הכנות40 mins

 חצי קילו שורש ג'ינג'ר טרי מוצק
 2 כפיות מלח אטלנטי
לתחמיץ
 כוס חומץ תפוחים אורגני
 או כוס חומץ אורז לא 100% פרוטוקולי
 2 כפות סוכר קוקוס
 רבע כוס מים
 חצי כפית מלח

1

בקיץ יש שפע של ג'ינגר טרי, בוחרת בשורשים מוצקים ומבריקים, בתיקווה שלא יהיה סיבי, קולפת ובעזרת קולפן או כפית
מגלפת פרוסות ארוכות עם כיוון הסיבים בקולפן ירקות, אפשר גם פרוסות דקיקות על מנגולינה
מכינה כמות יפה של רצועות, מעבירה לקערה ומוסיפה מלח, מערבבת את המלח ככה שיגע בכל הרצועות, מניחה בצד לרבע שעה, שוטפת טוב את הג'ינג'ר ומעבירה לסיר עם מים קרים
מעבירה לאש קטנה ומביאה לרתיחה, מבשלת שתים שלוש דקות ככה שהרצועות מקבלות גמישות. מוציאה למסננת
מכינה את התחמיץ: בסיר שמה חומץ, מים, סוכר קוקוס ומלח. מחממת ככה שהסוכר ימס
מעבירה את רצועות הג'ינג'ר לצינצנת כבישה ושופכת עליהן את התחמיץ החם
משאירה בחוץ להתקרר. כשקר, סוגרת עם פקק הברגה ומכניסה למקרר, אחרי שבוע מוכן. מחזיק במקרר לנצח

Ingredients

 חצי קילו שורש ג'ינג'ר טרי מוצק
 2 כפיות מלח אטלנטי
לתחמיץ
 כוס חומץ תפוחים אורגני
 או כוס חומץ אורז לא 100% פרוטוקולי
 2 כפות סוכר קוקוס
 רבע כוס מים
 חצי כפית מלח

Directions

1

בקיץ יש שפע של ג'ינגר טרי, בוחרת בשורשים מוצקים ומבריקים, בתיקווה שלא יהיה סיבי, קולפת ובעזרת קולפן או כפית
מגלפת פרוסות ארוכות עם כיוון הסיבים בקולפן ירקות, אפשר גם פרוסות דקיקות על מנגולינה
מכינה כמות יפה של רצועות, מעבירה לקערה ומוסיפה מלח, מערבבת את המלח ככה שיגע בכל הרצועות, מניחה בצד לרבע שעה, שוטפת טוב את הג'ינג'ר ומעבירה לסיר עם מים קרים
מעבירה לאש קטנה ומביאה לרתיחה, מבשלת שתים שלוש דקות ככה שהרצועות מקבלות גמישות. מוציאה למסננת
מכינה את התחמיץ: בסיר שמה חומץ, מים, סוכר קוקוס ומלח. מחממת ככה שהסוכר ימס
מעבירה את רצועות הג'ינג'ר לצינצנת כבישה ושופכת עליהן את התחמיץ החם
משאירה בחוץ להתקרר. כשקר, סוגרת עם פקק הברגה ומכניסה למקרר, אחרי שבוע מוכן. מחזיק במקרר לנצח

ג’ינג’ר כבוש
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

ג’ינג’ר כבוש

כשעוד יצא לי לאכול סושי ג'ינג'ר כבוש היה הכוכב, לא מנקה חיך בין מנות, יותר כמו הסיבה לארוע

הכנות40 mins

 חצי קילו שורש ג'ינג'ר טרי מוצק
 2 כפיות מלח אטלנטי
לתחמיץ
 כוס חומץ תפוחים אורגני
 או כוס חומץ אורז לא 100% פרוטוקולי
 2 כפות סוכר קוקוס
 רבע כוס מים
 חצי כפית מלח

1

בקיץ יש שפע של ג'ינגר טרי, בוחרת בשורשים מוצקים ומבריקים, בתיקווה שלא יהיה סיבי, קולפת ובעזרת קולפן או כפית
מגלפת פרוסות ארוכות עם כיוון הסיבים בקולפן ירקות, אפשר גם פרוסות דקיקות על מנגולינה
מכינה כמות יפה של רצועות, מעבירה לקערה ומוסיפה מלח, מערבבת את המלח ככה שיגע בכל הרצועות, מניחה בצד לרבע שעה, שוטפת טוב את הג'ינג'ר ומעבירה לסיר עם מים קרים
מעבירה לאש קטנה ומביאה לרתיחה, מבשלת שתים שלוש דקות ככה שהרצועות מקבלות גמישות. מוציאה למסננת
מכינה את התחמיץ: בסיר שמה חומץ, מים, סוכר קוקוס ומלח. מחממת ככה שהסוכר ימס
מעבירה את רצועות הג'ינג'ר לצינצנת כבישה ושופכת עליהן את התחמיץ החם
משאירה בחוץ להתקרר. כשקר, סוגרת עם פקק הברגה ומכניסה למקרר, אחרי שבוע מוכן. מחזיק במקרר לנצח

Ingredients

 חצי קילו שורש ג'ינג'ר טרי מוצק
 2 כפיות מלח אטלנטי
לתחמיץ
 כוס חומץ תפוחים אורגני
 או כוס חומץ אורז לא 100% פרוטוקולי
 2 כפות סוכר קוקוס
 רבע כוס מים
 חצי כפית מלח

Directions

1

בקיץ יש שפע של ג'ינגר טרי, בוחרת בשורשים מוצקים ומבריקים, בתיקווה שלא יהיה סיבי, קולפת ובעזרת קולפן או כפית
מגלפת פרוסות ארוכות עם כיוון הסיבים בקולפן ירקות, אפשר גם פרוסות דקיקות על מנגולינה
מכינה כמות יפה של רצועות, מעבירה לקערה ומוסיפה מלח, מערבבת את המלח ככה שיגע בכל הרצועות, מניחה בצד לרבע שעה, שוטפת טוב את הג'ינג'ר ומעבירה לסיר עם מים קרים
מעבירה לאש קטנה ומביאה לרתיחה, מבשלת שתים שלוש דקות ככה שהרצועות מקבלות גמישות. מוציאה למסננת
מכינה את התחמיץ: בסיר שמה חומץ, מים, סוכר קוקוס ומלח. מחממת ככה שהסוכר ימס
מעבירה את רצועות הג'ינג'ר לצינצנת כבישה ושופכת עליהן את התחמיץ החם
משאירה בחוץ להתקרר. כשקר, סוגרת עם פקק הברגה ומכניסה למקרר, אחרי שבוע מוכן. מחזיק במקרר לנצח

ג’ינג’ר כבוש
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
סְקוֹרְדַליָה – ממרח שקדים ושום טרי

סְקוֹרְדַליָה – ממרח שקדים ושום טרי

אצל היונים זו צלחת נפוצה כמו שאצלינו חומוס, גם השימוש דומה. הסלרי מחליף את תפוח האדמה תורם לימוניות ובתכלס מוסיף. ממרח פליאו שיכול להרגיש דומה לחומוס

כרוב כבוש פרוביוטי עם טיימר מובנה

כרוב כבוש פרוביוטי עם טיימר מובנה

הנחתי בצנצנת כבישה כרוב ירוק מומלח ומעל כרוב סגול, התסיסה הפתיע בעוצמתה. לאט לאט הסגול והירוק ניפגשו עד שהתאחדו לצבע משוגע. זה קרה בדיוק אחרי שלושה שבועות. הזמן שבו הכרוב הופך פרוביוטי

פלמידה לבנה כבושה

פלמידה לבנה כבושה

נתחים עבים של דג מאוד טרי, כבושים קלות עם גוון של תפוז וזעתר כי זו העונה

נומאטו – רוטב ‘כמו’ עגבניות

נומאטו – רוטב ‘כמו’ עגבניות

עגבניות חוזרות יחסית מאוחר, עד אז הינה תחליף שעושה את ההמתנה ניסבלת פלוס, זה אשכרה רוטב מאוד טעים שהוויב האיטלקי שלו תורם לתחושת העגבניות

עגבניות שמש

עגבניות שמש

השילוב של עגבניות שנישארו ושמש מיצר טעם מיוחד מאוד, שיש בו תמצית של עונה חמה. אחד הדברים הטובים של אוגוסט
עגבניות לא מתאימות בשלבים הראשונים של הפרוטוקול

צ’ימיצ’ורי

צ’ימיצ’ורי

כמו הפסטו גם צ’ימיצ’ורי הוא דרך מעולה לשלב עלים ירוקים כהים

בצל סגול מוחמץ

בצל סגול מוחמץ

חמש דקות עבודה, אמנם לא כבישה לקטית אבל תוספת נהדרת לסלטים וסתם על השולחן

פסטו

פסטו

תמיד יש פסטו, לפי העונה: בזיליקום \ כוסברה \ רוקט, עלה ירוק כהה ארומטי, יחד עם אגוז או גרעין שמן זית ושום. אחת הדרכים הכי קלות לצרוך עלים ירוקים כהים

כרוב כבוש

כרוב כבוש

כדי להנות מהעושר של החידקים הטובים בכרוב כדאי להתסיס בבית. בישראל אסור למכור ירק מותסס שלא עבר עיקור

ליים כבוש במלח אטלנטי ורוד

ליים כבוש במלח אטלנטי ורוד

לימון ומלח, שנים שמעצימים אחד את השני, הכבישה והזמן הופכת את המפגש הזה למפגש על סטרואידים. מחזיק לנצח במקרר, ניגמר הרבה לפני שפג תוקפו

אנצ’ובי בכבישה ביתית

אנצ’ובי בכבישה ביתית

דגי ים קטנים יש להם ערכים מאוד גבוהים, קל לכבוש אותם. אנצובי, סרדינים, בננות, ג’רבידות, סקומברי-מקרל. כולם מצוינים

$