ג'ינג'ר כבוש
כשעוד יצא לי לאכול סושי ג'ינג'ר כבוש היה הכוכב, לא מנקה חיך בין מנות, יותר כמו הסיבה לארוע
כדאי לעשות בחורף מג'ינגר צעיר לא סיבי, מחזיק לנצח
בקיץ יש שפע של ג'ינגר טרי, בוחרת בשורשים מוצקים ומבריקים, בתיקווה שלא יהיה סיבי
קולפת ובעזרת קולפן או כפית
מגלפת פרוסות ארוכות עם כיוון הסיבים בקולפן ירקות, אפשר גם פרוסות דקיקות על מנגולינה
מכינה כמות יפה של רצועות
מעבירה לקערה ומוסיפה מלח, מערבבת את המלח ככה שיגע בכל הרצועות, מניחה בצד לרבע שעה, שוטפת טוב את הג'ינג'ר ומעבירה לסיר עם מים קרים
מעבירה לאש קטנה ומביאה לרתיחה, מבשלת שתים שלוש דקות ככה שהרצועות מקבלות גמישות. מוציאה למסננת
מכינה את התחמיץ: בסיר שמה חומץ, מים, סוכר קוקוס ומלח. מחממת ככה שהסוכר ימס
מעבירה את רצועות הג'ינג'ר לצינצנת כבישה ושופכת עליהן את התחמיץ החם
משאירה בחוץ להתקרר. כשקר, סוגרת עם פקק הברגה ומכניסה למקרר, אחרי שבוע מוכן. מחזיק במקרר לנצח
Ingredients
Directions
בקיץ יש שפע של ג'ינגר טרי, בוחרת בשורשים מוצקים ומבריקים, בתיקווה שלא יהיה סיבי
קולפת ובעזרת קולפן או כפית
מגלפת פרוסות ארוכות עם כיוון הסיבים בקולפן ירקות, אפשר גם פרוסות דקיקות על מנגולינה
מכינה כמות יפה של רצועות
מעבירה לקערה ומוסיפה מלח, מערבבת את המלח ככה שיגע בכל הרצועות, מניחה בצד לרבע שעה, שוטפת טוב את הג'ינג'ר ומעבירה לסיר עם מים קרים
מעבירה לאש קטנה ומביאה לרתיחה, מבשלת שתים שלוש דקות ככה שהרצועות מקבלות גמישות. מוציאה למסננת
מכינה את התחמיץ: בסיר שמה חומץ, מים, סוכר קוקוס ומלח. מחממת ככה שהסוכר ימס
מעבירה את רצועות הג'ינג'ר לצינצנת כבישה ושופכת עליהן את התחמיץ החם
משאירה בחוץ להתקרר. כשקר, סוגרת עם פקק הברגה ומכניסה למקרר, אחרי שבוע מוכן. מחזיק במקרר לנצח
הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

סלט שייטל מישמש ועשבים
פרוסות עסיסיות של שייטל. המון עלים ירוקים ארומטיים. מעט מישמש קרנצ'י חמצמץ. רוטב חמוץ מתוק מלוח. זוית חריפה אופציונלית עם צ'ילי אדום טרי

פסטרמה חזה הודו בתנור
מה שצריך בשביל פסטרמה ביתי מחזה הודו זה קצת סבלנות. מתחילות בהשריה בברין שישמור על עסיסיות הבשר. ממשיכות בציפוי נחמד שיתן לווית טעם קלה, ולבסוף אפיה באדים לשמור על הלחות. זהו. נקניק בריא ביתי ברבע מחיר

שמן עלי זעתר טריים
אוצר ירוק כהה של עלי זעתר טריים עם שמן זית לימון ומלח. הטעם הירוק של החורף שמור בצנצנת. אפשר להוסיף לסירים או לרטבים קרים ולקבל טעמים עדינים מהדהדים של זעתר והרים

מוקפץ חמוץ מתוק עם סלמון ואננס
בשני יש סלמון, ומה עושים איתו. הינה מנה לאמצע השבוע, קלה ומרעננת, האננס נוסטלגי מזכיר קצת אוכל סיני של פעם. חצי שעה של קיצוצים והקפצות. יכול להתאים לכל בני הבית עם אורז או אטריות. פרוטוקולי
0 תגובות