גזר במי כבישה בשימוש חוזר

|

29/05/2021

שימוש חוזר, מאוד מוצלח במים של מלפפונים חמוצים בכבישה לקטית
יש כאן פרוסות דקות של גזר ושום ומים של מלפפונים שנכבשו בתמיסת מלח 2.5 אחוז

צינצנת 700 מיל

Prep Time15 mins

 3 גזרים גדולים
 8 שיני שום
 מים של מפפונים בכבישה לקטית

1

יצאו מלפפונים טעימים וניגמרו, היה לי חבל לזרוק את מי הכבישה, שרק השביחו
את המלפפונים כבשתי בתמיסת מלח של 2.5 אחוז. הם היו בצינצנת שבוע מחוץ למקרר, ואז 4 ימים במקרר עם המים
פחות משבועים. הטעם חזק וברור, ככה שכניראה יש הרבה חידקים

2

חתכתי גזר ושום לפרוסות דקות והכנסתי לצינצנת נקיה
כיסיתי במי הכבישה והנחתי במקום חשוך לשבוע
בחלוף שבוע ממש טעים. התגובות לניסוי היו טובות, אימצתי

מלפפון כבוש במלח

Ingredients

 3 גזרים גדולים
 8 שיני שום
 מים של מפפונים בכבישה לקטית

Directions

1

יצאו מלפפונים טעימים וניגמרו, היה לי חבל לזרוק את מי הכבישה, שרק השביחו
את המלפפונים כבשתי בתמיסת מלח של 2.5 אחוז. הם היו בצינצנת שבוע מחוץ למקרר, ואז 4 ימים במקרר עם המים
פחות משבועים. הטעם חזק וברור, ככה שכניראה יש הרבה חידקים

2

חתכתי גזר ושום לפרוסות דקות והכנסתי לצינצנת נקיה
כיסיתי במי הכבישה והנחתי במקום חשוך לשבוע
בחלוף שבוע ממש טעים. התגובות לניסוי היו טובות, אימצתי

גזר במי כבישה בשימוש חוזר

גזר במי כבישה בשימוש חוזר

|

שימוש חוזר, מאוד מוצלח במים של מלפפונים חמוצים בכבישה לקטית
יש כאן פרוסות דקות של גזר ושום ומים של מלפפונים שנכבשו בתמיסת מלח 2.5 אחוז

צינצנת 700 מיל

Prep Time15 mins

 3 גזרים גדולים
 8 שיני שום
 מים של מפפונים בכבישה לקטית

1

יצאו מלפפונים טעימים וניגמרו, היה לי חבל לזרוק את מי הכבישה, שרק השביחו
את המלפפונים כבשתי בתמיסת מלח של 2.5 אחוז. הם היו בצינצנת שבוע מחוץ למקרר, ואז 4 ימים במקרר עם המים
פחות משבועים. הטעם חזק וברור, ככה שכניראה יש הרבה חידקים

2

חתכתי גזר ושום לפרוסות דקות והכנסתי לצינצנת נקיה
כיסיתי במי הכבישה והנחתי במקום חשוך לשבוע
בחלוף שבוע ממש טעים. התגובות לניסוי היו טובות, אימצתי

מלפפון כבוש במלח

Ingredients

 3 גזרים גדולים
 8 שיני שום
 מים של מפפונים בכבישה לקטית

Directions

1

יצאו מלפפונים טעימים וניגמרו, היה לי חבל לזרוק את מי הכבישה, שרק השביחו
את המלפפונים כבשתי בתמיסת מלח של 2.5 אחוז. הם היו בצינצנת שבוע מחוץ למקרר, ואז 4 ימים במקרר עם המים
פחות משבועים. הטעם חזק וברור, ככה שכניראה יש הרבה חידקים

2

חתכתי גזר ושום לפרוסות דקות והכנסתי לצינצנת נקיה
כיסיתי במי הכבישה והנחתי במקום חשוך לשבוע
בחלוף שבוע ממש טעים. התגובות לניסוי היו טובות, אימצתי

גזר במי כבישה בשימוש חוזר

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *