גזר במי כבישה בשימוש חוזר

| 29/05/2021

גזר במי כבישה בשימוש חוזר, במים של מלפפונים חמוצים בכבישה לקטית, יש כאן פרוסות דקות של גזר ושום ומים של מלפפונים שנכבשו בתמיסת מלח 2.5 אחוז

כמותזמן הכנה
צנצנת של 700 מיל תסיסה של שבוע

חומרים לצנצנת 700 מיל אחת
 3 גזרים גדולים
 8 שיני שום
 מים של מפפונים בכבישה לקטית

1

יצאו מלפפונים טעימים וניגמרו, היה לי חבל לזרוק את מי הכבישה, שרק השביחו
את המלפפונים כבשתי בתמיסת מלח של 2.5 אחוז. הם היו בצינצנת שבוע מחוץ למקרר, ואז 4 ימים במקרר עם המים
פחות משבועים. הטעם חזק וברור, ככה שכניראה יש הרבה חידקים

2

חתכתי גזר ושום לפרוסות דקות והכנסתי לצינצנת נקיה
כיסיתי במי הכבישה והנחתי במקום חשוך לשבוע
בחלוף שבוע ממש טעים. התגובות לניסוי היו טובות, אימצתי

Ingredients

חומרים לצנצנת 700 מיל אחת
 3 גזרים גדולים
 8 שיני שום
 מים של מפפונים בכבישה לקטית

Directions

1

יצאו מלפפונים טעימים וניגמרו, היה לי חבל לזרוק את מי הכבישה, שרק השביחו
את המלפפונים כבשתי בתמיסת מלח של 2.5 אחוז. הם היו בצינצנת שבוע מחוץ למקרר, ואז 4 ימים במקרר עם המים
פחות משבועים. הטעם חזק וברור, ככה שכניראה יש הרבה חידקים

2

חתכתי גזר ושום לפרוסות דקות והכנסתי לצינצנת נקיה
כיסיתי במי הכבישה והנחתי במקום חשוך לשבוע
בחלוף שבוע ממש טעים. התגובות לניסוי היו טובות, אימצתי

גזר במי כבישה בשימוש חוזר

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עלי מלפוף מותססים במילוי בשר בלי אורז

עלי מלפוף מותססים במילוי בשר בלי אורז

כרוב אוהב חמוץ, רציתי חמוץ מובנה שנוצר מתסיסה לקטית. התססתי עלי מלפוף. שבועים תסיסה הניבו טעם חמוץ חזק. מילוי של בשר ובצל בלי אורז. בינגו. חמוץ, מאוזן, קטוגני

פסטרמה חזה הודו בתנור

פסטרמה חזה הודו בתנור

מה שצריך בשביל פסטרמה ביתי מחזה הודו זה קצת סבלנות. מתחילות בהשריה בברין שישמור על עסיסיות הבשר. ממשיכות בציפוי נחמד שיתן לווית טעם קלה, ולבסוף אפיה באדים לשמור על הלחות. זהו. נקניק בריא ביתי ברבע מחיר

שמן עלי זעתר טריים

שמן עלי זעתר טריים

אוצר ירוק כהה של עלי זעתר טריים עם שמן זית לימון ומלח. הטעם הירוק של החורף שמור בצנצנת. אפשר להוסיף לסירים או לרטבים קרים ולקבל טעמים עדינים מהדהדים של זעתר והרים

ממרח זרעי חרדל מותססים

ממרח זרעי חרדל מותססים

ממרח שמקורו בזרעי חרדל מותססים שחורים וצהובים. ההתססה ריחנית וארוכה ולממרחים לוקח כמה ימים להבשיל. החרדל מסתדר שנותנות לו להתאורר. התהליך מתחיל בהתססת הזרעים ואחר כך אפשר להכין ממרחים מגוונים