בר ים אפוי בתנור עם חמאה צהובה

14/06/2021

בר ים הוא בעצם לברק גדול. דג מעולה בשרני עדין ועסיסי. כאשר נמסה לבשרו הלבן חמאה משובחת התוצאה ממכרת. ניסינו בערב שישי אחד ומאז הפך לקבוע. התוספת של הירקות יכולה להשתנות לפי התזונה שלכן

3 מנות

Prep Time10 minsCook Time25 mins

חומרים
 1 בר ים גדול של קילו 200 לפחות
 50 גרם חמאה גראס פאד
 תפוחי אדמה או כרובית להשלמת התבנית

1

חמאה גראס פאד אפשר לנסות להחזיר בשלב שמנסות אגוזים וביצה
תפוחי אדמה מנסות להחזיר בסוף. הם פחממתים ומתאימים יותר לבני המשפחה
ירקות קשים אחרים יבואו כאן נהדר, פרחי כרובית קטנים למשל

2

אצל הדיג מחפשת בר ים גדול של קילו מאתיים לפחות, נקי ושלם
מחממת תנור לטורבו על החום הגבוהה ביותר שהתנור שלכן מאפשר

3

כדי להעשיר את הדג בחמאה חורצת עשרה חריצים עמוקים לרוחב הדג
הופכת וחורצת גם מהצד השני
צפיפות החריצים היא שתקבע כמה חמאה נצליח להמיס פנימה
וכמה קריספיות נקבל על העור הצלוי, כדאי להרבות

4

מכניסה לכל חריץ חמאת גרס פאד משובחת
פה יש אופציה לגוון. אפשר לגרד דק שתים שלוש שיני שום ולערבב לתוך החמאה
אפשר להוסיף גם עשבים יבשים כמו זעתר או צמחי תבלין טרים כמו שמיר

5

מסביב לדג מפזרת ירקות חתוכים לפיסה נגיסה. פרחי כרובית קטנים, פרוסות עבות של גזר, קוביות של דלעת או בטטה, מה שבא וזמין.
ולמשפחה תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לפלחים
את הירקות חולטת לכמה דקות ומוציאה למסננת, מעבירה לקערה ממליחה ומוסיפה קצת שמן זית ומערבבת

6

מכניסה למרכז התנור חשוף
אחרי רבע שעה מוציאה ובודקת האם הבשר ליד העצם לבן או שקוף, בשר לבן אומר שהדג מוכן, שקוף דורש עוד רגע,
החמאה תשמור על הדג עסיסי, לדייק במידת העשיה יקח את הדג לרמה אחת מעל

גירסת המיני
7

ומה אם לא מצאתן בר ים? גם לברק רגיל מהסופר זה סבבה לגמרי
דג של כחצי קילו, 30 גרם חמאה וחצי כרובית מפורקת לפרחים קטנים עם קצת שמן זית ומלח גס
מה שנישאר זהה זה מספר החריצים, כלומר כמה שיותר לספוג את החמאה
תבנית הדג במרכז הכרובית מסביב, פתוח בתנור הכי חם שלכן. כעשרים דקות
להיט

Ingredients

חומרים
 1 בר ים גדול של קילו 200 לפחות
 50 גרם חמאה גראס פאד
 תפוחי אדמה או כרובית להשלמת התבנית

Directions

1

חמאה גראס פאד אפשר לנסות להחזיר בשלב שמנסות אגוזים וביצה
תפוחי אדמה מנסות להחזיר בסוף. הם פחממתים ומתאימים יותר לבני המשפחה
ירקות קשים אחרים יבואו כאן נהדר, פרחי כרובית קטנים למשל

2

אצל הדיג מחפשת בר ים גדול של קילו מאתיים לפחות, נקי ושלם
מחממת תנור לטורבו על החום הגבוהה ביותר שהתנור שלכן מאפשר

3

כדי להעשיר את הדג בחמאה חורצת עשרה חריצים עמוקים לרוחב הדג
הופכת וחורצת גם מהצד השני
צפיפות החריצים היא שתקבע כמה חמאה נצליח להמיס פנימה
וכמה קריספיות נקבל על העור הצלוי, כדאי להרבות

4

מכניסה לכל חריץ חמאת גרס פאד משובחת
פה יש אופציה לגוון. אפשר לגרד דק שתים שלוש שיני שום ולערבב לתוך החמאה
אפשר להוסיף גם עשבים יבשים כמו זעתר או צמחי תבלין טרים כמו שמיר

5

מסביב לדג מפזרת ירקות חתוכים לפיסה נגיסה. פרחי כרובית קטנים, פרוסות עבות של גזר, קוביות של דלעת או בטטה, מה שבא וזמין.
ולמשפחה תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לפלחים
את הירקות חולטת לכמה דקות ומוציאה למסננת, מעבירה לקערה ממליחה ומוסיפה קצת שמן זית ומערבבת

6

מכניסה למרכז התנור חשוף
אחרי רבע שעה מוציאה ובודקת האם הבשר ליד העצם לבן או שקוף, בשר לבן אומר שהדג מוכן, שקוף דורש עוד רגע,
החמאה תשמור על הדג עסיסי, לדייק במידת העשיה יקח את הדג לרמה אחת מעל

גירסת המיני
7

ומה אם לא מצאתן בר ים? גם לברק רגיל מהסופר זה סבבה לגמרי
דג של כחצי קילו, 30 גרם חמאה וחצי כרובית מפורקת לפרחים קטנים עם קצת שמן זית ומלח גס
מה שנישאר זהה זה מספר החריצים, כלומר כמה שיותר לספוג את החמאה
תבנית הדג במרכז הכרובית מסביב, פתוח בתנור הכי חם שלכן. כעשרים דקות
להיט

בר ים בחמאה אפוי בתנור

בר ים אפוי בתנור עם חמאה צהובה

בר ים הוא בעצם לברק גדול. דג מעולה בשרני עדין ועסיסי. כאשר נמסה לבשרו הלבן חמאה משובחת התוצאה ממכרת. ניסינו בערב שישי אחד ומאז הפך לקבוע. התוספת של הירקות יכולה להשתנות לפי התזונה שלכן

3 מנות

Prep Time10 minsCook Time25 mins

חומרים
 1 בר ים גדול של קילו 200 לפחות
 50 גרם חמאה גראס פאד
 תפוחי אדמה או כרובית להשלמת התבנית

1

חמאה גראס פאד אפשר לנסות להחזיר בשלב שמנסות אגוזים וביצה
תפוחי אדמה מנסות להחזיר בסוף. הם פחממתים ומתאימים יותר לבני המשפחה
ירקות קשים אחרים יבואו כאן נהדר, פרחי כרובית קטנים למשל

2

אצל הדיג מחפשת בר ים גדול של קילו מאתיים לפחות, נקי ושלם
מחממת תנור לטורבו על החום הגבוהה ביותר שהתנור שלכן מאפשר

3

כדי להעשיר את הדג בחמאה חורצת עשרה חריצים עמוקים לרוחב הדג
הופכת וחורצת גם מהצד השני
צפיפות החריצים היא שתקבע כמה חמאה נצליח להמיס פנימה
וכמה קריספיות נקבל על העור הצלוי, כדאי להרבות

4

מכניסה לכל חריץ חמאת גרס פאד משובחת
פה יש אופציה לגוון. אפשר לגרד דק שתים שלוש שיני שום ולערבב לתוך החמאה
אפשר להוסיף גם עשבים יבשים כמו זעתר או צמחי תבלין טרים כמו שמיר

5

מסביב לדג מפזרת ירקות חתוכים לפיסה נגיסה. פרחי כרובית קטנים, פרוסות עבות של גזר, קוביות של דלעת או בטטה, מה שבא וזמין.
ולמשפחה תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לפלחים
את הירקות חולטת לכמה דקות ומוציאה למסננת, מעבירה לקערה ממליחה ומוסיפה קצת שמן זית ומערבבת

6

מכניסה למרכז התנור חשוף
אחרי רבע שעה מוציאה ובודקת האם הבשר ליד העצם לבן או שקוף, בשר לבן אומר שהדג מוכן, שקוף דורש עוד רגע,
החמאה תשמור על הדג עסיסי, לדייק במידת העשיה יקח את הדג לרמה אחת מעל

גירסת המיני
7

ומה אם לא מצאתן בר ים? גם לברק רגיל מהסופר זה סבבה לגמרי
דג של כחצי קילו, 30 גרם חמאה וחצי כרובית מפורקת לפרחים קטנים עם קצת שמן זית ומלח גס
מה שנישאר זהה זה מספר החריצים, כלומר כמה שיותר לספוג את החמאה
תבנית הדג במרכז הכרובית מסביב, פתוח בתנור הכי חם שלכן. כעשרים דקות
להיט

Ingredients

חומרים
 1 בר ים גדול של קילו 200 לפחות
 50 גרם חמאה גראס פאד
 תפוחי אדמה או כרובית להשלמת התבנית

Directions

1

חמאה גראס פאד אפשר לנסות להחזיר בשלב שמנסות אגוזים וביצה
תפוחי אדמה מנסות להחזיר בסוף. הם פחממתים ומתאימים יותר לבני המשפחה
ירקות קשים אחרים יבואו כאן נהדר, פרחי כרובית קטנים למשל

2

אצל הדיג מחפשת בר ים גדול של קילו מאתיים לפחות, נקי ושלם
מחממת תנור לטורבו על החום הגבוהה ביותר שהתנור שלכן מאפשר

3

כדי להעשיר את הדג בחמאה חורצת עשרה חריצים עמוקים לרוחב הדג
הופכת וחורצת גם מהצד השני
צפיפות החריצים היא שתקבע כמה חמאה נצליח להמיס פנימה
וכמה קריספיות נקבל על העור הצלוי, כדאי להרבות

4

מכניסה לכל חריץ חמאת גרס פאד משובחת
פה יש אופציה לגוון. אפשר לגרד דק שתים שלוש שיני שום ולערבב לתוך החמאה
אפשר להוסיף גם עשבים יבשים כמו זעתר או צמחי תבלין טרים כמו שמיר

5

מסביב לדג מפזרת ירקות חתוכים לפיסה נגיסה. פרחי כרובית קטנים, פרוסות עבות של גזר, קוביות של דלעת או בטטה, מה שבא וזמין.
ולמשפחה תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לפלחים
את הירקות חולטת לכמה דקות ומוציאה למסננת, מעבירה לקערה ממליחה ומוסיפה קצת שמן זית ומערבבת

6

מכניסה למרכז התנור חשוף
אחרי רבע שעה מוציאה ובודקת האם הבשר ליד העצם לבן או שקוף, בשר לבן אומר שהדג מוכן, שקוף דורש עוד רגע,
החמאה תשמור על הדג עסיסי, לדייק במידת העשיה יקח את הדג לרמה אחת מעל

גירסת המיני
7

ומה אם לא מצאתן בר ים? גם לברק רגיל מהסופר זה סבבה לגמרי
דג של כחצי קילו, 30 גרם חמאה וחצי כרובית מפורקת לפרחים קטנים עם קצת שמן זית ומלח גס
מה שנישאר זהה זה מספר החריצים, כלומר כמה שיותר לספוג את החמאה
תבנית הדג במרכז הכרובית מסביב, פתוח בתנור הכי חם שלכן. כעשרים דקות
להיט

בר ים בחמאה אפוי בתנור

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *