בראוניז ללא גלוטן עם ניבס מסוכרים
יצא שהשבוע הינו בבידוד, ויצא שגם נגמר השוקולד בבית. מה שגרר הכנה של בראוניז נהדרים עם אקסטרה של ניבס מסוכרים. טריט מושלם למבוגרים שרוצים מתוק מיוחד ומנחם
מחממת תנור ל 170 מעלות צלסזיום על טורבו
מרפדת תבנית מרובעת בגודל 20 על 20 בנייר אפיה
בקערה קטנה מערבבת קמח שקדים את שני סוגי הקקאו ומלח
ומניחה בצד
בקערה נוספת גדולה מערבבת סוכר קוקוס, שמן קוקוס או חמאה מומסת
מוסיפה את הביצים אחת אחת תוך ערבוב במרית במטרה להטמיע את הביצים בלי להכניס הרבה אויר
מאחדת את שתי הקערות, רק עד שמאוחד. הכוונה לא לערבב יותר מדי
בשלב הזה אפשר להעשיר את העוגה ב100 גרם של שוקולד 70 אחוז קצוץ
או חופן של אגוזי מלך
מעבירה לתבנית שריפדתי קודם. אין צורך לשמן
משטחת את הבלילה ומפזרת אותה עד לפינות התבנית
ניבס אלו פולי קקאו נאים גרוסים גס, הם לא מתוקים ומאוד קריספי וקלוי. שוקולד עמוק ומרוכז טעם של בוגרים
ניבס מסוכרים הם ניבס שיש עליהם סוכר קוקוס מתכון בקרוב. בנתיים תוכלו למצוא כאלו מוכנים של שקד תבור בשם "קקאו ניבס אורגני בסוכר קוקוס" הניבס מוסיפים המון לעוגה, אם זו עוגה לילדים אפשר לוותר, אחרת שווה להתאמץ
את הניבס מפזרת מעל העוגה ומכניסה לתנור ל25 עד 30 דקות
העוגה יוצאת מהתנור מאוד רכה, צריך לקרר אותה היטב ואז להכניס למקרר לכמה שעות
מפתה אבל שווה להתאפק
Ingredients
Directions
מחממת תנור ל 170 מעלות צלסזיום על טורבו
מרפדת תבנית מרובעת בגודל 20 על 20 בנייר אפיה
בקערה קטנה מערבבת קמח שקדים את שני סוגי הקקאו ומלח
ומניחה בצד
בקערה נוספת גדולה מערבבת סוכר קוקוס, שמן קוקוס או חמאה מומסת
מוסיפה את הביצים אחת אחת תוך ערבוב במרית במטרה להטמיע את הביצים בלי להכניס הרבה אויר
מאחדת את שתי הקערות, רק עד שמאוחד. הכוונה לא לערבב יותר מדי
בשלב הזה אפשר להעשיר את העוגה ב100 גרם של שוקולד 70 אחוז קצוץ
או חופן של אגוזי מלך
מעבירה לתבנית שריפדתי קודם. אין צורך לשמן
משטחת את הבלילה ומפזרת אותה עד לפינות התבנית
ניבס אלו פולי קקאו נאים גרוסים גס, הם לא מתוקים ומאוד קריספי וקלוי. שוקולד עמוק ומרוכז טעם של בוגרים
ניבס מסוכרים הם ניבס שיש עליהם סוכר קוקוס מתכון בקרוב. בנתיים תוכלו למצוא כאלו מוכנים של שקד תבור בשם "קקאו ניבס אורגני בסוכר קוקוס" הניבס מוסיפים המון לעוגה, אם זו עוגה לילדים אפשר לוותר, אחרת שווה להתאמץ
את הניבס מפזרת מעל העוגה ומכניסה לתנור ל25 עד 30 דקות
העוגה יוצאת מהתנור מאוד רכה, צריך לקרר אותה היטב ואז להכניס למקרר לכמה שעות
מפתה אבל שווה להתאפק
הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

עוגת אגוזים לפסח חופשיה מגלוטן
זו עוגת האגוזים המשפחתית שסבתא שלי היתה מכינה גם לא בפסח, היא עמדה על השולחן בנחלת יצחק מקושטת בקרם וחצאי אגוזים. הוגשה בכלים יפים מרומניה מלווה בקפה קטן שהיתה הופכת וקוראת בקוים. שומרת עליה לדורות הבאים. בגירסה ללא גלוטן

מעמול פליאו בשני טעמים
עוגיות חג חלומיות נמסות בפה. בצק פריך ורסטילי שמתאים גם לאוזני המן. מילוי פיסטוקים או מרציפן עשיר. אין גלוטן ויחסית לא עמילני מעט האורז נותן בייט שמזכיר סולת

ממרח זרעי חרדל מותססים
ממרח שמקורו בזרעי חרדל מותססים שחורים וצהובים. ההתססה ריחנית וארוכה ולממרחים לוקח כמה ימים להבשיל. החרדל מסתדר שנותנות לו להתאורר. התהליך מתחיל בהתססת הזרעים ואחר כך אפשר להכין ממרחים מגוונים

מרק בשר ראש קטיפתי עם ירוקים וכורכום
בישול ארוך של בשר ראש יוצר סמיכות נעימה ובשר רך מאוד, התרד מוסיף עוד סמיכות קטיפתית. מסביב המון ירוקים שום ירוק וארומטים, קצת יין וציר וגשם בחוץ להשלמת החוויה
0 תגובות