בקר טחון דלעת יפנית

דלעת יפנית מפתיעה בעזות הטעם שלה, היא גם שומרת על צורה ומתבשלת מהר. מזכירה מאוד דלורית ויכולה להחליף אותה. יחד עם בשר טחון שמן, צהרים ברגע

אפשר לקחת את התבשיל לכיוון אסיתי ולהחליף את הטימין בג'ינג'ר ושום

ככה עושה

בקר טחון דלעת יפנית

הכנות15 minutes
זמן בישול אפיה התססה20 minutes
מנות3
חופשי מאלרגנים
רוטב סויה
tomatofree

מרכיבים

  • חצי קילו בשר טחון מגידול חופשי לפחות 20 אחוז שומן
  • דלעת יפנית קטנה כחצי קילו
  • בצל גדול קצוץ
  • חופן עלי תימין
  • כפית מיפל
  • מלח ים
  • גיוונים: חופן פטריות שימגי. בצל ירוק

הכנות

  • מחממת מחבת ברזל כבדה מוסיפה את הבצל, אחרי שלוש ארבע דקות מוסיפה את הבשר, נותנת לבשר להגיר מיצים ולהשחים יפה
  • מוסיפה את הדלעת חתוכה לקוביות בינוניות, מוסיפה טימין, מלח ומיפל כשיש ובא לי מוסיפה חופן של פיטריות שימאגי, אלו שניראות כמו מיני פטריה
  • מכסה ומורידה לאש בינונית, בודקת אחרי חמש דקות אולי צריך עוד קצת מים מוכן שקוביות הדלעת רכות
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineפליאו . פליאו אוטואימוני

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן