בקר טחון ודלעת יפנית
דלעת יפנית

בקר טחון ודלעת יפנית

22/06/2020

דלעת יפנית מפתיעה בעזות הטעם שלה, היא גם שומרת על צורה ומתבשלת מהר. יחד עם הבשר והשומן, צהרים ברגע

Prep Time15 minsCook Time20 mins

חומרים לשתים שלוש מנות
 חצי קילו בשר טחון מגידול חופשי לפחות 20 אחוז שומן
 דלעת יפנית קטנה כחצי קילו
 בצל גדול קצוץ
 חופן עלי תימין
 כפית מיפל
 מלח ים
 גיוונים: חופן פטריות שימגי. בצל ירוק

1

מחממת מחבת ברזל כבדה מוסיפה את הבצל, אחרי שלוש ארבע דקות מוסיפה את הבשר, נותנת לבשר להגיר מיצים ולהשחים יפה

2

מוסיפה את הדלעת חתוכה לקוביות בינוניות, מוסיפה טימין, מלח ומיפל
כשיש ובא לי מוסיפה חופן של פיטריות שימאגי, אלו שניראות כמו מיני פטריה

3

מכסה ומורידה לאש בינונית, בודקת אחרי חמש דקות אולי צריך עוד קצת מים
מוכן שקוביות הדלעת רכות

Ingredients

חומרים לשתים שלוש מנות
 חצי קילו בשר טחון מגידול חופשי לפחות 20 אחוז שומן
 דלעת יפנית קטנה כחצי קילו
 בצל גדול קצוץ
 חופן עלי תימין
 כפית מיפל
 מלח ים
 גיוונים: חופן פטריות שימגי. בצל ירוק

Directions

1

מחממת מחבת ברזל כבדה מוסיפה את הבצל, אחרי שלוש ארבע דקות מוסיפה את הבשר, נותנת לבשר להגיר מיצים ולהשחים יפה

2

מוסיפה את הדלעת חתוכה לקוביות בינוניות, מוסיפה טימין, מלח ומיפל
כשיש ובא לי מוסיפה חופן של פיטריות שימאגי, אלו שניראות כמו מיני פטריה

3

מכסה ומורידה לאש בינונית, בודקת אחרי חמש דקות אולי צריך עוד קצת מים
מוכן שקוביות הדלעת רכות

בקר טחון ודלעת יפנית
בקר טחון ודלעת יפנית

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באותו ענין: בשר בקר. ירקות שורש ודלעות