
בצל סגול מוחמץ
חמש דקות עבודה, אמנם לא כבישה לקטית אבל תוספת נהדרת לסלטים וסתם על השולחן
בסיר קטן שמה את החומץ המים הסוכר המלח וזרעי הכוסברה, מביאה לרתיחה ומכבה. בנתיים חותכת את הבצלים לפרוסות, בינוניות לא דקות שקופות. מכניסה את הבצל החתוך לצינצנת זכוכית, שופכת מעל את תערובת החומץ, משאירה פקק פתוח עד שמתקרר, מכסה ומעבירה למקרר. הבצל מוכן לאכיל אחרי חצי שעה, הטעם מאוד משתפר אחרי לילה במקרר
חומרים
אופן ההכנה
בסיר קטן שמה את החומץ המים הסוכר המלח וזרעי הכוסברה, מביאה לרתיחה ומכבה. בנתיים חותכת את הבצלים לפרוסות, בינוניות לא דקות שקופות. מכניסה את הבצל החתוך לצינצנת זכוכית, שופכת מעל את תערובת החומץ, משאירה פקק פתוח עד שמתקרר, מכסה ומעבירה למקרר. הבצל מוכן לאכיל אחרי חצי שעה, הטעם מאוד משתפר אחרי לילה במקרר
מתאים לפרוטוקולים

בצל סגול מוחמץ
חמש דקות עבודה, אמנם לא כבישה לקטית אבל תוספת נהדרת לסלטים וסתם על השולחן
בסיר קטן שמה את החומץ המים הסוכר המלח וזרעי הכוסברה, מביאה לרתיחה ומכבה. בנתיים חותכת את הבצלים לפרוסות, בינוניות לא דקות שקופות. מכניסה את הבצל החתוך לצינצנת זכוכית, שופכת מעל את תערובת החומץ, משאירה פקק פתוח עד שמתקרר, מכסה ומעבירה למקרר. הבצל מוכן לאכיל אחרי חצי שעה, הטעם מאוד משתפר אחרי לילה במקרר
חומרים
אופן ההכנה
בסיר קטן שמה את החומץ המים הסוכר המלח וזרעי הכוסברה, מביאה לרתיחה ומכבה. בנתיים חותכת את הבצלים לפרוסות, בינוניות לא דקות שקופות. מכניסה את הבצל החתוך לצינצנת זכוכית, שופכת מעל את תערובת החומץ, משאירה פקק פתוח עד שמתקרר, מכסה ומעבירה למקרר. הבצל מוכן לאכיל אחרי חצי שעה, הטעם מאוד משתפר אחרי לילה במקרר
מתאים לפרוטוקולים


פלמידה לבנה כבושה
נתחים עבים של דג מאוד טרי, כבושים קלות עם גוון של תפוז וזעתר כי זו העונה

נומאטו – רוטב ‘כמו’ עגבניות
עגבניות חוזרות יחסית מאוחר, עד אז הינה תחליף שעושה את ההמתנה ניסבלת פלוס, זה אשכרה רוטב מאוד טעים שהוויב האיטלקי שלו תורם לתחושת העגבניות

ג’ינג’ר כבוש
כשעוד יצא לי לאכול סושי ג’ינג’ר כבוש היה הכוכב, לא מנקה חיך בין מנות, יותר כמו הסיבה לארוע

ממרח קישואים
מטבל או ממרח שמתאים עם כל דבר

עגבניות שמש
השילוב של עגבניות שנישארו ושמש מיצר טעם מיוחד מאוד, שיש בו תמצית של עונה חמה. אחד הדברים הטובים של אוגוסט
עגבניות לא מתאימות בשלבים הראשונים של הפרוטוקול

צ’ימיצ’ורי
כמו הפסטו גם צ’ימיצ’ורי הוא דרך מעולה לשלב עלים ירוקים כהים

סלמון בכבישה ביתית
תמיד כיף שיש במקרר נתח כזה לפרוס שבא ממש פשוט להכנה

פסטו
תמיד יש פסטו, לפי העונה: בזיליקום \ כוסברה \ רוקט, עלה ירוק כהה ארומטי, יחד עם אגוז או גרעין שמן זית ושום. אחת הדרכים הכי קלות לצרוך עלים ירוקים כהים

מלפפון כבוש במלח
הכי פשוט שיש, ועדין תוספת אהובה בכל ארוחה

ארטישוק בשמן זית ושום
מפתיע כמה שזה טעים, ארטישוק קונפי עם המון שום וארומה של שמן זית

כרוב כבוש
כדי להנות מהעושר של החידקים הטובים בכרוב כדאי להתסיס בבית. בישראל אסור למכור ירק מותסס שלא עבר עיקור

ליים כבוש במלח אטלנטי ורוד
לימון ומלח, שנים שמעצימים אחד את השני, הכבישה והזמן הופכת את המפגש הזה למפגש על סטרואידים. מחזיק לנצח במקרר, ניגמר הרבה לפני שפג תוקפו

אנצ’ובי בכבישה ביתית
דגי ים קטנים יש להם ערכים מאוד גבוהים, קל לכבוש אותם. אנצובי, סרדינים, בננות, ג’רבידות, סקומברי-מקרל. כולם מצוינים
0 Comments