בצל סגול מוחמץ

צנצנת חובה במקרר, בצל סגול מוחמץ

חמש דקות עבודה. החמצה של בצל סגול בחומץ תפוחים מתובל.

אמנם לא כבישה לקטית, אבל תוספת נהדרת לסלטים וסתם על השולחן

בצל סגול מוחמץ

ככה עושה

בצל סגול מוחמץ

הכנות5 minutes
מנות8
חופשי מאלרגנים
cmical free

מרכיבים

  • 4 בצלים סגולים פרוסים דק
  • 1 כוס חומץ תפוחים אורגני
  • חצי כוס סוכר קוקוס או סוכר קנים
  • כוס מים מינרלים
  • חופן זרעי כוסברה דפוקים
  • חצי כפית מלח ים

הכנות

  • בסיר קטן שמה את החומץ המים הסוכר המלח וזרעי הכוסברה, מביאה לרתיחה ומכבה נותנת למישרה להיתקר כמה דקות
  • חותכת את הבצלים לפרוסות, בינוניות לא דקות שקופות
    מכניסה את הבצל החתוך לצינצנת זכוכית, שופכת מעל את תערובת החומץ
    משאירה פקק פתוח עד שמתקרר לגמרי
    מכסה ומעבירה למקררהבצל מוכן לאכיל אחרי חצי שעה, הטעם מאוד משתפר אחרי לילה במקרר

מה עושיות עם המים שנשארו

  • שניגמר אפשר לחתוך פנימה לתוך התחמיץ פרוסות חדשות של בצל סגול או להכניס פרחי כרובית קטנים
בצל סגול מוחמץ
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineטבעוני . פליאו . פליאו אוטואימוני

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 2 votes (2 ratings without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן