בצל סגול מוחמץ

28/06/2020

חמש דקות עבודה, אמנם לא כבישה לקטית אבל תוספת נהדרת לסלטים וסתם על השולחן

Prep Time5 mins

חומרים לצנצנת של 700 מיל
 4 בצלים סגולים פרוסים דק
 1 כוס חומץ תפוחים אורגני
 חצי כוס סוכר קוקוס או סוכר קנים
 כוס מים מינרלים
 חופן זרעי כוסברה דפוקים
 חצי כפית מלח ים

1

בסיר קטן שמה את החומץ המים הסוכר המלח וזרעי הכוסברה, מביאה לרתיחה ומכבה
נותנת למישרה להיתקר כמה דקות

2

חותכת את הבצלים לפרוסות, בינוניות לא דקות שקופות
מכניסה את הבצל החתוך לצינצנת זכוכית, שופכת מעל את תערובת החומץ
משאירה פקק פתוח עד שמתקרר לגמרי
מכסה ומעבירה למקרר
הבצל מוכן לאכיל אחרי חצי שעה, הטעם מאוד משתפר אחרי לילה במקרר

Ingredients

חומרים לצנצנת של 700 מיל
 4 בצלים סגולים פרוסים דק
 1 כוס חומץ תפוחים אורגני
 חצי כוס סוכר קוקוס או סוכר קנים
 כוס מים מינרלים
 חופן זרעי כוסברה דפוקים
 חצי כפית מלח ים

Directions

1

בסיר קטן שמה את החומץ המים הסוכר המלח וזרעי הכוסברה, מביאה לרתיחה ומכבה
נותנת למישרה להיתקר כמה דקות

2

חותכת את הבצלים לפרוסות, בינוניות לא דקות שקופות
מכניסה את הבצל החתוך לצינצנת זכוכית, שופכת מעל את תערובת החומץ
משאירה פקק פתוח עד שמתקרר לגמרי
מכסה ומעבירה למקרר
הבצל מוכן לאכיל אחרי חצי שעה, הטעם מאוד משתפר אחרי לילה במקרר

בצל סגול מוחמץ

בצל סגול מוחמץ

28/06/2020

חמש דקות עבודה, אמנם לא כבישה לקטית אבל תוספת נהדרת לסלטים וסתם על השולחן

Prep Time5 mins

חומרים לצנצנת של 700 מיל
 4 בצלים סגולים פרוסים דק
 1 כוס חומץ תפוחים אורגני
 חצי כוס סוכר קוקוס או סוכר קנים
 כוס מים מינרלים
 חופן זרעי כוסברה דפוקים
 חצי כפית מלח ים

1

בסיר קטן שמה את החומץ המים הסוכר המלח וזרעי הכוסברה, מביאה לרתיחה ומכבה
נותנת למישרה להיתקר כמה דקות

2

חותכת את הבצלים לפרוסות, בינוניות לא דקות שקופות
מכניסה את הבצל החתוך לצינצנת זכוכית, שופכת מעל את תערובת החומץ
משאירה פקק פתוח עד שמתקרר לגמרי
מכסה ומעבירה למקרר
הבצל מוכן לאכיל אחרי חצי שעה, הטעם מאוד משתפר אחרי לילה במקרר

Ingredients

חומרים לצנצנת של 700 מיל
 4 בצלים סגולים פרוסים דק
 1 כוס חומץ תפוחים אורגני
 חצי כוס סוכר קוקוס או סוכר קנים
 כוס מים מינרלים
 חופן זרעי כוסברה דפוקים
 חצי כפית מלח ים

Directions

1

בסיר קטן שמה את החומץ המים הסוכר המלח וזרעי הכוסברה, מביאה לרתיחה ומכבה
נותנת למישרה להיתקר כמה דקות

2

חותכת את הבצלים לפרוסות, בינוניות לא דקות שקופות
מכניסה את הבצל החתוך לצינצנת זכוכית, שופכת מעל את תערובת החומץ
משאירה פקק פתוח עד שמתקרר לגמרי
מכסה ומעבירה למקרר
הבצל מוכן לאכיל אחרי חצי שעה, הטעם מאוד משתפר אחרי לילה במקרר

בצל סגול מוחמץ

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באותו ענין: כבושים רטבים וממרחים

רכז רימונים ביתי

רכז רימונים ביתי

בכל שנה יש שפע של רימונים על העץ, אני מודה על זה ומחפשת למי לתת. השנה יש המון ורובם מבוקעים. השנה אני רוצה את הטעם הזה לכל השנה. אז רכז רימונים. ממש לא מה שהכרתן

ממרח לימון כבוש פרוביוטי

ממרח לימון כבוש פרוביוטי

מאוד נוח שיש צנצנת כזו במקרר, מוסיף עוצמת טעם לימונית מלוחה. נמס בקלות לרטבים, מעשיר רוטב לסלט, נפלא עם דגים