בצל סגול מוחמץ

חמש דקות עבודה, אמנם לא כבישה לקטית אבל תוספת נהדרת לסלטים וסתם על השולחן

הכנות5 mins

 4 בצלים סגולים פרוסים דק
 1 כוס חומץ תפוחים אורגני
 חצי כוס סוכר קוקוס או סוכר קנים
 כוס מים מינרלים
 חופן זרעי כוסברה דפוקים
 חצי כפית מלח ים

1

בסיר קטן שמה את החומץ המים הסוכר המלח וזרעי הכוסברה, מביאה לרתיחה ומכבה. בנתיים חותכת את הבצלים לפרוסות, בינוניות לא דקות שקופות. מכניסה את הבצל החתוך לצינצנת זכוכית, שופכת מעל את תערובת החומץ, משאירה פקק פתוח עד שמתקרר, מכסה ומעבירה למקרר. הבצל מוכן לאכיל אחרי חצי שעה, הטעם מאוד משתפר אחרי לילה במקרר

חומרים

 4 בצלים סגולים פרוסים דק
 1 כוס חומץ תפוחים אורגני
 חצי כוס סוכר קוקוס או סוכר קנים
 כוס מים מינרלים
 חופן זרעי כוסברה דפוקים
 חצי כפית מלח ים

אופן ההכנה

1

בסיר קטן שמה את החומץ המים הסוכר המלח וזרעי הכוסברה, מביאה לרתיחה ומכבה. בנתיים חותכת את הבצלים לפרוסות, בינוניות לא דקות שקופות. מכניסה את הבצל החתוך לצינצנת זכוכית, שופכת מעל את תערובת החומץ, משאירה פקק פתוח עד שמתקרר, מכסה ומעבירה למקרר. הבצל מוכן לאכיל אחרי חצי שעה, הטעם מאוד משתפר אחרי לילה במקרר

בצל סגול מוחמץ
מתאים לפרוטוקולים

AIP    WahlsPaleo   Paleo

בצל סגול מוחמץ

חמש דקות עבודה, אמנם לא כבישה לקטית אבל תוספת נהדרת לסלטים וסתם על השולחן

הכנות5 mins

 4 בצלים סגולים פרוסים דק
 1 כוס חומץ תפוחים אורגני
 חצי כוס סוכר קוקוס או סוכר קנים
 כוס מים מינרלים
 חופן זרעי כוסברה דפוקים
 חצי כפית מלח ים

1

בסיר קטן שמה את החומץ המים הסוכר המלח וזרעי הכוסברה, מביאה לרתיחה ומכבה. בנתיים חותכת את הבצלים לפרוסות, בינוניות לא דקות שקופות. מכניסה את הבצל החתוך לצינצנת זכוכית, שופכת מעל את תערובת החומץ, משאירה פקק פתוח עד שמתקרר, מכסה ומעבירה למקרר. הבצל מוכן לאכיל אחרי חצי שעה, הטעם מאוד משתפר אחרי לילה במקרר

חומרים

 4 בצלים סגולים פרוסים דק
 1 כוס חומץ תפוחים אורגני
 חצי כוס סוכר קוקוס או סוכר קנים
 כוס מים מינרלים
 חופן זרעי כוסברה דפוקים
 חצי כפית מלח ים

אופן ההכנה

1

בסיר קטן שמה את החומץ המים הסוכר המלח וזרעי הכוסברה, מביאה לרתיחה ומכבה. בנתיים חותכת את הבצלים לפרוסות, בינוניות לא דקות שקופות. מכניסה את הבצל החתוך לצינצנת זכוכית, שופכת מעל את תערובת החומץ, משאירה פקק פתוח עד שמתקרר, מכסה ומעבירה למקרר. הבצל מוכן לאכיל אחרי חצי שעה, הטעם מאוד משתפר אחרי לילה במקרר

בצל סגול מוחמץ
מתאים לפרוטוקולים

AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
פלמידה לבנה כבושה

פלמידה לבנה כבושה

נתחים עבים של דג מאוד טרי, כבושים קלות עם גוון של תפוז וזעתר כי זו העונה

נומאטו – רוטב ‘כמו’ עגבניות

נומאטו – רוטב ‘כמו’ עגבניות

עגבניות חוזרות יחסית מאוחר, עד אז הינה תחליף שעושה את ההמתנה ניסבלת פלוס, זה אשכרה רוטב מאוד טעים שהוויב האיטלקי שלו תורם לתחושת העגבניות

ג’ינג’ר כבוש

ג’ינג’ר כבוש

כשעוד יצא לי לאכול סושי ג’ינג’ר כבוש היה הכוכב, לא מנקה חיך בין מנות, יותר כמו הסיבה לארוע

עגבניות שמש

עגבניות שמש

השילוב של עגבניות שנישארו ושמש מיצר טעם מיוחד מאוד, שיש בו תמצית של עונה חמה. אחד הדברים הטובים של אוגוסט
עגבניות לא מתאימות בשלבים הראשונים של הפרוטוקול

צ’ימיצ’ורי

צ’ימיצ’ורי

כמו הפסטו גם צ’ימיצ’ורי הוא דרך מעולה לשלב עלים ירוקים כהים

פסטו

פסטו

תמיד יש פסטו, לפי העונה: בזיליקום \ כוסברה \ רוקט, עלה ירוק כהה ארומטי, יחד עם אגוז או גרעין שמן זית ושום. אחת הדרכים הכי קלות לצרוך עלים ירוקים כהים

כרוב כבוש

כרוב כבוש

כדי להנות מהעושר של החידקים הטובים בכרוב כדאי להתסיס בבית. בישראל אסור למכור ירק מותסס שלא עבר עיקור

ליים כבוש במלח אטלנטי ורוד

ליים כבוש במלח אטלנטי ורוד

לימון ומלח, שנים שמעצימים אחד את השני, הכבישה והזמן הופכת את המפגש הזה למפגש על סטרואידים. מחזיק לנצח במקרר, ניגמר הרבה לפני שפג תוקפו

אנצ’ובי בכבישה ביתית

אנצ’ובי בכבישה ביתית

דגי ים קטנים יש להם ערכים מאוד גבוהים, קל לכבוש אותם. אנצובי, סרדינים, בננות, ג’רבידות, סקומברי-מקרל. כולם מצוינים

$