בצלים ממולאים הם סוג של תוספת רכה ומתוקה, יחד עם ריבת תפוזים סיניים זו תבנית שיש בה חגיגיות

הכנות30 minsזמן בישול1 hr 30 mins

 8 בצלים לבנים בינונים
 200 גרם דנבר או צלעות בקוביות אופציונלי
למילוי
 חצי קילו בשר עגל שמן
 חצי כוס שורש סלרי מגורד דק
 חצי כוס שורש פטרוזיליה מגורד דק
 חצי כוס גזר מגורד דק
 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
 2 כפות בצל ירוק קצוץ
לרוטב
 חצי כוס ציר גלטיני
 חצי כוס מים
 4 כפות רובת תפוזים

הכנת בצלים למילוי
1

בוחרת בבצלים בינונים מאורכים, קולפת וחותכת את הבסיס והראש, מהבסיס מוציאה בקצה סכין גם את החלק הקשה, זה שכל הגלדים מחוברים אליו, חורצת לאורך הבצל חריץ עמוק עד לחצי עומק הבצל. הפעולות האלו נועדו כדי לעזור בהפרדת שיכבות הבצל. מכניסה למים רותחים מומלחים לכרבע שעה עד שהבצל התרכך מעט ואפשר להפריד את השכבות שלו
מוציאה בצל, שוטפת תחת מים קרים ומפרידה שכבות. כל בצל נותן שלוש ארבע גלדים שמתאימים למילוי. את המרכז שומרת לדברים אחרים

הכנת המילוי
2

המילוי מורכב משלל ירקות שולש מגורדים דק ובשר טחון של עגלה
מגרדת שורש פטרוזיליה, חצי שורש סלרי גזר גדול, קוצצת פטרוזיליה ובצל ירוק, מוסיפה את הבשר הטחון ולשה טוב. מוסיפה מעט מלח פלפל. התערובת מאוד נוחה לעבודה
אפשר להכין קציצות מאורכות מראש ככה יהי כיף למלא את הגלדים

הרכבה ואפיה
3

יש גלדים מוכנים ויש קציצות בשר, פשוט מכניסה את הבשר לתוך הגלד, את הממולאים מעבירה לפירקס
אפשר לשבץ בין הממולאים קוביות בשר, זה נחמד אבל לא חובה
בסיר קטן שמה ציר מים וריבה מחממת עד שהריבה נמסה
שופכת את הרוטב על הממולאים, מכסה את התבנית בנייר אפיה ומעל נייר כסף, אופה ב180 מעלות כשעה, מורידה את הכיסוי ואופה ב200 עוד רבע עד חצי שעה, שהכל ישחים יפה

Ingredients

 8 בצלים לבנים בינונים
 200 גרם דנבר או צלעות בקוביות אופציונלי
למילוי
 חצי קילו בשר עגל שמן
 חצי כוס שורש סלרי מגורד דק
 חצי כוס שורש פטרוזיליה מגורד דק
 חצי כוס גזר מגורד דק
 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
 2 כפות בצל ירוק קצוץ
לרוטב
 חצי כוס ציר גלטיני
 חצי כוס מים
 4 כפות רובת תפוזים

Directions

הכנת בצלים למילוי
1

בוחרת בבצלים בינונים מאורכים, קולפת וחותכת את הבסיס והראש, מהבסיס מוציאה בקצה סכין גם את החלק הקשה, זה שכל הגלדים מחוברים אליו, חורצת לאורך הבצל חריץ עמוק עד לחצי עומק הבצל. הפעולות האלו נועדו כדי לעזור בהפרדת שיכבות הבצל. מכניסה למים רותחים מומלחים לכרבע שעה עד שהבצל התרכך מעט ואפשר להפריד את השכבות שלו
מוציאה בצל, שוטפת תחת מים קרים ומפרידה שכבות. כל בצל נותן שלוש ארבע גלדים שמתאימים למילוי. את המרכז שומרת לדברים אחרים

הכנת המילוי
2

המילוי מורכב משלל ירקות שולש מגורדים דק ובשר טחון של עגלה
מגרדת שורש פטרוזיליה, חצי שורש סלרי גזר גדול, קוצצת פטרוזיליה ובצל ירוק, מוסיפה את הבשר הטחון ולשה טוב. מוסיפה מעט מלח פלפל. התערובת מאוד נוחה לעבודה
אפשר להכין קציצות מאורכות מראש ככה יהי כיף למלא את הגלדים

הרכבה ואפיה
3

יש גלדים מוכנים ויש קציצות בשר, פשוט מכניסה את הבשר לתוך הגלד, את הממולאים מעבירה לפירקס
אפשר לשבץ בין הממולאים קוביות בשר, זה נחמד אבל לא חובה
בסיר קטן שמה ציר מים וריבה מחממת עד שהריבה נמסה
שופכת את הרוטב על הממולאים, מכסה את התבנית בנייר אפיה ומעל נייר כסף, אופה ב180 מעלות כשעה, מורידה את הכיסוי ואופה ב200 עוד רבע עד חצי שעה, שהכל ישחים יפה

בצל ממולא
מתאים לפרוטוקולים

AIP    WahlsPaleo   Paleo

בצלים ממולאים הם סוג של תוספת רכה ומתוקה, יחד עם ריבת תפוזים סיניים זו תבנית שיש בה חגיגיות

הכנות30 minsזמן בישול1 hr 30 mins

 8 בצלים לבנים בינונים
 200 גרם דנבר או צלעות בקוביות אופציונלי
למילוי
 חצי קילו בשר עגל שמן
 חצי כוס שורש סלרי מגורד דק
 חצי כוס שורש פטרוזיליה מגורד דק
 חצי כוס גזר מגורד דק
 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
 2 כפות בצל ירוק קצוץ
לרוטב
 חצי כוס ציר גלטיני
 חצי כוס מים
 4 כפות רובת תפוזים

הכנת בצלים למילוי
1

בוחרת בבצלים בינונים מאורכים, קולפת וחותכת את הבסיס והראש, מהבסיס מוציאה בקצה סכין גם את החלק הקשה, זה שכל הגלדים מחוברים אליו, חורצת לאורך הבצל חריץ עמוק עד לחצי עומק הבצל. הפעולות האלו נועדו כדי לעזור בהפרדת שיכבות הבצל. מכניסה למים רותחים מומלחים לכרבע שעה עד שהבצל התרכך מעט ואפשר להפריד את השכבות שלו
מוציאה בצל, שוטפת תחת מים קרים ומפרידה שכבות. כל בצל נותן שלוש ארבע גלדים שמתאימים למילוי. את המרכז שומרת לדברים אחרים

הכנת המילוי
2

המילוי מורכב משלל ירקות שולש מגורדים דק ובשר טחון של עגלה
מגרדת שורש פטרוזיליה, חצי שורש סלרי גזר גדול, קוצצת פטרוזיליה ובצל ירוק, מוסיפה את הבשר הטחון ולשה טוב. מוסיפה מעט מלח פלפל. התערובת מאוד נוחה לעבודה
אפשר להכין קציצות מאורכות מראש ככה יהי כיף למלא את הגלדים

הרכבה ואפיה
3

יש גלדים מוכנים ויש קציצות בשר, פשוט מכניסה את הבשר לתוך הגלד, את הממולאים מעבירה לפירקס
אפשר לשבץ בין הממולאים קוביות בשר, זה נחמד אבל לא חובה
בסיר קטן שמה ציר מים וריבה מחממת עד שהריבה נמסה
שופכת את הרוטב על הממולאים, מכסה את התבנית בנייר אפיה ומעל נייר כסף, אופה ב180 מעלות כשעה, מורידה את הכיסוי ואופה ב200 עוד רבע עד חצי שעה, שהכל ישחים יפה

Ingredients

 8 בצלים לבנים בינונים
 200 גרם דנבר או צלעות בקוביות אופציונלי
למילוי
 חצי קילו בשר עגל שמן
 חצי כוס שורש סלרי מגורד דק
 חצי כוס שורש פטרוזיליה מגורד דק
 חצי כוס גזר מגורד דק
 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
 2 כפות בצל ירוק קצוץ
לרוטב
 חצי כוס ציר גלטיני
 חצי כוס מים
 4 כפות רובת תפוזים

Directions

הכנת בצלים למילוי
1

בוחרת בבצלים בינונים מאורכים, קולפת וחותכת את הבסיס והראש, מהבסיס מוציאה בקצה סכין גם את החלק הקשה, זה שכל הגלדים מחוברים אליו, חורצת לאורך הבצל חריץ עמוק עד לחצי עומק הבצל. הפעולות האלו נועדו כדי לעזור בהפרדת שיכבות הבצל. מכניסה למים רותחים מומלחים לכרבע שעה עד שהבצל התרכך מעט ואפשר להפריד את השכבות שלו
מוציאה בצל, שוטפת תחת מים קרים ומפרידה שכבות. כל בצל נותן שלוש ארבע גלדים שמתאימים למילוי. את המרכז שומרת לדברים אחרים

הכנת המילוי
2

המילוי מורכב משלל ירקות שולש מגורדים דק ובשר טחון של עגלה
מגרדת שורש פטרוזיליה, חצי שורש סלרי גזר גדול, קוצצת פטרוזיליה ובצל ירוק, מוסיפה את הבשר הטחון ולשה טוב. מוסיפה מעט מלח פלפל. התערובת מאוד נוחה לעבודה
אפשר להכין קציצות מאורכות מראש ככה יהי כיף למלא את הגלדים

הרכבה ואפיה
3

יש גלדים מוכנים ויש קציצות בשר, פשוט מכניסה את הבשר לתוך הגלד, את הממולאים מעבירה לפירקס
אפשר לשבץ בין הממולאים קוביות בשר, זה נחמד אבל לא חובה
בסיר קטן שמה ציר מים וריבה מחממת עד שהריבה נמסה
שופכת את הרוטב על הממולאים, מכסה את התבנית בנייר אפיה ומעל נייר כסף, אופה ב180 מעלות כשעה, מורידה את הכיסוי ואופה ב200 עוד רבע עד חצי שעה, שהכל ישחים יפה

בצל ממולא
מתאים לפרוטוקולים

AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
סלט תפוחי אדמה משורש סלרי של מיטל

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי של מיטל

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי, סלרי תורם לקלילות ולחמיצות. סלט שיכול לחיות יופי בצינצנת ליומים שלושה. הרעיון הוא של מיטל זהבית אני רק מדדתי ורשמתי

קציצות פרסה עדינות פליאו

קציצות פרסה עדינות פליאו

כרישה טעימה! טעמים עדינים של בצל וירוקים. כאן קציצות פרסה רכות ועדינות עם קמח שקדים ומעט גרידת לימון. פליאו ותואם פסח

קציצות פרסה ועוף

קציצות פרסה ועוף

כרישה טעימה, טעמים עדינים של בצל וירוקים. קציצות פרסה ועוף קלילות ורכות, מאוד כיפיות ופרוטקוליות לגמרי

סְקוֹרְדַליָה – ממרח שקדים ושום טרי

סְקוֹרְדַליָה – ממרח שקדים ושום טרי

אצל היונים זו צלחת נפוצה כמו שאצלינו חומוס, גם השימוש דומה. הסלרי מחליף את תפוח האדמה תורם לימוניות ובתכלס מוסיף. ממרח פליאו שיכול להרגיש דומה לחומוס

אפונת גינה וחסה

אפונת גינה וחסה

קלאסיקה, במקור עם חמאה ושלוט. אפשר בקלות להשתמש בשמן זית עדין ובצל סגול

במיה פיצוח

במיה פיצוח

במיה מאוד כיף שהיא קרנצ’ית, אומרים שהרירית שהיא מפיקה בבישול מסורתי טובה למעי כאן היא נשארת בתוך התרמיל

$