



בצל ממולא
בצלים ממולאים הם סוג של תוספת רכה ומתוקה, יחד עם ריבת תפוזים סיניים זו תבנית שיש בה חגיגיות
בוחרת בבצלים בינונים מאורכים, קולפת וחותכת את הבסיס והראש, מהבסיס מוציאה בקצה סכין גם את החלק הקשה, זה שכל הגלדים מחוברים אליו, חורצת לאורך הבצל חריץ עמוק עד לחצי עומק הבצל. הפעולות האלו נועדו כדי לעזור בהפרדת שיכבות הבצל. מכניסה למים רותחים מומלחים לכרבע שעה עד שהבצל התרכך מעט ואפשר להפריד את השכבות שלו
מוציאה בצל, שוטפת תחת מים קרים ומפרידה שכבות. כל בצל נותן שלוש ארבע גלדים שמתאימים למילוי. את המרכז שומרת לדברים אחרים
המילוי מורכב משלל ירקות שולש מגורדים דק ובשר טחון של עגלה
מגרדת שורש פטרוזיליה, חצי שורש סלרי גזר גדול, קוצצת פטרוזיליה ובצל ירוק, מוסיפה את הבשר הטחון ולשה טוב. מוסיפה מעט מלח פלפל. התערובת מאוד נוחה לעבודה
אפשר להכין קציצות מאורכות מראש ככה יהי כיף למלא את הגלדים
יש גלדים מוכנים ויש קציצות בשר, פשוט מכניסה את הבשר לתוך הגלד, את הממולאים מעבירה לפירקס
אפשר לשבץ בין הממולאים קוביות בשר, זה נחמד אבל לא חובה
בסיר קטן שמה ציר מים וריבה מחממת עד שהריבה נמסה
שופכת את הרוטב על הממולאים, מכסה את התבנית בנייר אפיה ומעל נייר כסף, אופה ב180 מעלות כשעה, מורידה את הכיסוי ואופה ב200 עוד רבע עד חצי שעה, שהכל ישחים יפה
Ingredients
Directions
בוחרת בבצלים בינונים מאורכים, קולפת וחותכת את הבסיס והראש, מהבסיס מוציאה בקצה סכין גם את החלק הקשה, זה שכל הגלדים מחוברים אליו, חורצת לאורך הבצל חריץ עמוק עד לחצי עומק הבצל. הפעולות האלו נועדו כדי לעזור בהפרדת שיכבות הבצל. מכניסה למים רותחים מומלחים לכרבע שעה עד שהבצל התרכך מעט ואפשר להפריד את השכבות שלו
מוציאה בצל, שוטפת תחת מים קרים ומפרידה שכבות. כל בצל נותן שלוש ארבע גלדים שמתאימים למילוי. את המרכז שומרת לדברים אחרים
המילוי מורכב משלל ירקות שולש מגורדים דק ובשר טחון של עגלה
מגרדת שורש פטרוזיליה, חצי שורש סלרי גזר גדול, קוצצת פטרוזיליה ובצל ירוק, מוסיפה את הבשר הטחון ולשה טוב. מוסיפה מעט מלח פלפל. התערובת מאוד נוחה לעבודה
אפשר להכין קציצות מאורכות מראש ככה יהי כיף למלא את הגלדים
יש גלדים מוכנים ויש קציצות בשר, פשוט מכניסה את הבשר לתוך הגלד, את הממולאים מעבירה לפירקס
אפשר לשבץ בין הממולאים קוביות בשר, זה נחמד אבל לא חובה
בסיר קטן שמה ציר מים וריבה מחממת עד שהריבה נמסה
שופכת את הרוטב על הממולאים, מכסה את התבנית בנייר אפיה ומעל נייר כסף, אופה ב180 מעלות כשעה, מורידה את הכיסוי ואופה ב200 עוד רבע עד חצי שעה, שהכל ישחים יפה
מתאים לפרוטוקולים

בצל ממולא
בצלים ממולאים הם סוג של תוספת רכה ומתוקה, יחד עם ריבת תפוזים סיניים זו תבנית שיש בה חגיגיות
בוחרת בבצלים בינונים מאורכים, קולפת וחותכת את הבסיס והראש, מהבסיס מוציאה בקצה סכין גם את החלק הקשה, זה שכל הגלדים מחוברים אליו, חורצת לאורך הבצל חריץ עמוק עד לחצי עומק הבצל. הפעולות האלו נועדו כדי לעזור בהפרדת שיכבות הבצל. מכניסה למים רותחים מומלחים לכרבע שעה עד שהבצל התרכך מעט ואפשר להפריד את השכבות שלו
מוציאה בצל, שוטפת תחת מים קרים ומפרידה שכבות. כל בצל נותן שלוש ארבע גלדים שמתאימים למילוי. את המרכז שומרת לדברים אחרים
המילוי מורכב משלל ירקות שולש מגורדים דק ובשר טחון של עגלה
מגרדת שורש פטרוזיליה, חצי שורש סלרי גזר גדול, קוצצת פטרוזיליה ובצל ירוק, מוסיפה את הבשר הטחון ולשה טוב. מוסיפה מעט מלח פלפל. התערובת מאוד נוחה לעבודה
אפשר להכין קציצות מאורכות מראש ככה יהי כיף למלא את הגלדים
יש גלדים מוכנים ויש קציצות בשר, פשוט מכניסה את הבשר לתוך הגלד, את הממולאים מעבירה לפירקס
אפשר לשבץ בין הממולאים קוביות בשר, זה נחמד אבל לא חובה
בסיר קטן שמה ציר מים וריבה מחממת עד שהריבה נמסה
שופכת את הרוטב על הממולאים, מכסה את התבנית בנייר אפיה ומעל נייר כסף, אופה ב180 מעלות כשעה, מורידה את הכיסוי ואופה ב200 עוד רבע עד חצי שעה, שהכל ישחים יפה
Ingredients
Directions
בוחרת בבצלים בינונים מאורכים, קולפת וחותכת את הבסיס והראש, מהבסיס מוציאה בקצה סכין גם את החלק הקשה, זה שכל הגלדים מחוברים אליו, חורצת לאורך הבצל חריץ עמוק עד לחצי עומק הבצל. הפעולות האלו נועדו כדי לעזור בהפרדת שיכבות הבצל. מכניסה למים רותחים מומלחים לכרבע שעה עד שהבצל התרכך מעט ואפשר להפריד את השכבות שלו
מוציאה בצל, שוטפת תחת מים קרים ומפרידה שכבות. כל בצל נותן שלוש ארבע גלדים שמתאימים למילוי. את המרכז שומרת לדברים אחרים
המילוי מורכב משלל ירקות שולש מגורדים דק ובשר טחון של עגלה
מגרדת שורש פטרוזיליה, חצי שורש סלרי גזר גדול, קוצצת פטרוזיליה ובצל ירוק, מוסיפה את הבשר הטחון ולשה טוב. מוסיפה מעט מלח פלפל. התערובת מאוד נוחה לעבודה
אפשר להכין קציצות מאורכות מראש ככה יהי כיף למלא את הגלדים
יש גלדים מוכנים ויש קציצות בשר, פשוט מכניסה את הבשר לתוך הגלד, את הממולאים מעבירה לפירקס
אפשר לשבץ בין הממולאים קוביות בשר, זה נחמד אבל לא חובה
בסיר קטן שמה ציר מים וריבה מחממת עד שהריבה נמסה
שופכת את הרוטב על הממולאים, מכסה את התבנית בנייר אפיה ומעל נייר כסף, אופה ב180 מעלות כשעה, מורידה את הכיסוי ואופה ב200 עוד רבע עד חצי שעה, שהכל ישחים יפה
מתאים לפרוטוקולים


אפונת גינה וחסה
קלאסיקה, במקור עם חמאה ושלוט. אפשר בקלות להשתמש בשמן זית עדין ובצל סגול

לוביה תאילנדית ובשר טחון
שעועית תאילנדית מככבת באוגוסט שהירוקים והעלים כבר עיפים

ירקות ירוקים וצלעות טלה
השומן שיש על צלעות הטלה נהדר לשימוש בירקות שמוגשים ליד, מסירה קוצצת דק וממיסה בסבלנות

במיה פיצוח
במיה מאוד כיף שהיא קרנצ’ית, אומרים שהרירית שהיא מפיקה בבישול מסורתי טובה למעי כאן היא נשארת בתוך התרמיל

ארטישוק בשמן זית ושום
מפתיע כמה שזה טעים, ארטישוק קונפי עם המון שום וארומה של שמן זית
0 Comments