


בסבוסה תפוזים ללא גלוטן
עוגה טעימה בטרוף עסיסית ויציבה, אשכרה מתכון שלא מתאים לו גלוטן. פיתוח מתכון רמי ורטמן
מגרדת בעדינות את הקליפה מתפוז אחד, מכסה ושומרת בצד
מכניסה את שני התפוזים הנותרים לסיר קטן ומכסה במים, מבשלת בבישול עדין כשעה
מקררת את התפוזים, בנתיים מפלטת את התפוז שלא בושל
מנסה להיפטר מהלבן שנמצא במרכז התפוזים המבושלים
מעבירה לכוס הטחינה של הנינג'ה את התפוזים המבושלים ואת התפוז השלישי המפולט ואת גרידת התפוז ששמרנו בצד
טוחנת לתערובת חלקה, יוצא משהו כמו כוס וחצי
מערבבת בקערה את סוכר הקוקוס, קמח השקדים ואבקת האפיה
מוסיפה את מחית התפוזים ואת הביצים אחת אחת
מעבירה את הבלילה לתבנית מתפרקת מרופדת נייר אפיה משומן
מפזרת פיסטוקים קצוצים מעל
מכניסה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל40 דקות
מכבה את התנור ומשאירה את העוגה בפנים לעשר דקות נוספות
בזמן הכנת העוגה מצמצמת בסיר קטן כוס מיץ תפוזים ורבע כוס דבש, על אש קטנה עד שמתצמצם לחצי
שהעוגה יוצאת מהתנור מחוררת אותה במזלג ומספיגה בסירופ
טעים בטרוף. גם מהמקרר וגם חמים
את הבלילה המוכנה מעבירה לתבנית שקעים מלבנים מסיליקון שמרופדת בניר אפיה. אופה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ20 דקות, או עד שקיסם יוצא לח. שהעוגות יוצאות מהתנור מספיגה בסירופ
חומרים
אופן ההכנה
מגרדת בעדינות את הקליפה מתפוז אחד, מכסה ושומרת בצד
מכניסה את שני התפוזים הנותרים לסיר קטן ומכסה במים, מבשלת בבישול עדין כשעה
מקררת את התפוזים, בנתיים מפלטת את התפוז שלא בושל
מנסה להיפטר מהלבן שנמצא במרכז התפוזים המבושלים
מעבירה לכוס הטחינה של הנינג'ה את התפוזים המבושלים ואת התפוז השלישי המפולט ואת גרידת התפוז ששמרנו בצד
טוחנת לתערובת חלקה, יוצא משהו כמו כוס וחצי
מערבבת בקערה את סוכר הקוקוס, קמח השקדים ואבקת האפיה
מוסיפה את מחית התפוזים ואת הביצים אחת אחת
מעבירה את הבלילה לתבנית מתפרקת מרופדת נייר אפיה משומן
מפזרת פיסטוקים קצוצים מעל
מכניסה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל40 דקות
מכבה את התנור ומשאירה את העוגה בפנים לעשר דקות נוספות
בזמן הכנת העוגה מצמצמת בסיר קטן כוס מיץ תפוזים ורבע כוס דבש, על אש קטנה עד שמתצמצם לחצי
שהעוגה יוצאת מהתנור מחוררת אותה במזלג ומספיגה בסירופ
טעים בטרוף. גם מהמקרר וגם חמים
את הבלילה המוכנה מעבירה לתבנית שקעים מלבנים מסיליקון שמרופדת בניר אפיה. אופה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ20 דקות, או עד שקיסם יוצא לח. שהעוגות יוצאות מהתנור מספיגה בסירופ
מתאים לפרוטוקולים

בסבוסה תפוזים ללא גלוטן
עוגה טעימה בטרוף עסיסית ויציבה, אשכרה מתכון שלא מתאים לו גלוטן. פיתוח מתכון רמי ורטמן
מגרדת בעדינות את הקליפה מתפוז אחד, מכסה ושומרת בצד
מכניסה את שני התפוזים הנותרים לסיר קטן ומכסה במים, מבשלת בבישול עדין כשעה
מקררת את התפוזים, בנתיים מפלטת את התפוז שלא בושל
מנסה להיפטר מהלבן שנמצא במרכז התפוזים המבושלים
מעבירה לכוס הטחינה של הנינג'ה את התפוזים המבושלים ואת התפוז השלישי המפולט ואת גרידת התפוז ששמרנו בצד
טוחנת לתערובת חלקה, יוצא משהו כמו כוס וחצי
מערבבת בקערה את סוכר הקוקוס, קמח השקדים ואבקת האפיה
מוסיפה את מחית התפוזים ואת הביצים אחת אחת
מעבירה את הבלילה לתבנית מתפרקת מרופדת נייר אפיה משומן
מפזרת פיסטוקים קצוצים מעל
מכניסה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל40 דקות
מכבה את התנור ומשאירה את העוגה בפנים לעשר דקות נוספות
בזמן הכנת העוגה מצמצמת בסיר קטן כוס מיץ תפוזים ורבע כוס דבש, על אש קטנה עד שמתצמצם לחצי
שהעוגה יוצאת מהתנור מחוררת אותה במזלג ומספיגה בסירופ
טעים בטרוף. גם מהמקרר וגם חמים
את הבלילה המוכנה מעבירה לתבנית שקעים מלבנים מסיליקון שמרופדת בניר אפיה. אופה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ20 דקות, או עד שקיסם יוצא לח. שהעוגות יוצאות מהתנור מספיגה בסירופ
חומרים
אופן ההכנה
מגרדת בעדינות את הקליפה מתפוז אחד, מכסה ושומרת בצד
מכניסה את שני התפוזים הנותרים לסיר קטן ומכסה במים, מבשלת בבישול עדין כשעה
מקררת את התפוזים, בנתיים מפלטת את התפוז שלא בושל
מנסה להיפטר מהלבן שנמצא במרכז התפוזים המבושלים
מעבירה לכוס הטחינה של הנינג'ה את התפוזים המבושלים ואת התפוז השלישי המפולט ואת גרידת התפוז ששמרנו בצד
טוחנת לתערובת חלקה, יוצא משהו כמו כוס וחצי
מערבבת בקערה את סוכר הקוקוס, קמח השקדים ואבקת האפיה
מוסיפה את מחית התפוזים ואת הביצים אחת אחת
מעבירה את הבלילה לתבנית מתפרקת מרופדת נייר אפיה משומן
מפזרת פיסטוקים קצוצים מעל
מכניסה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל40 דקות
מכבה את התנור ומשאירה את העוגה בפנים לעשר דקות נוספות
בזמן הכנת העוגה מצמצמת בסיר קטן כוס מיץ תפוזים ורבע כוס דבש, על אש קטנה עד שמתצמצם לחצי
שהעוגה יוצאת מהתנור מחוררת אותה במזלג ומספיגה בסירופ
טעים בטרוף. גם מהמקרר וגם חמים
את הבלילה המוכנה מעבירה לתבנית שקעים מלבנים מסיליקון שמרופדת בניר אפיה. אופה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ20 דקות, או עד שקיסם יוצא לח. שהעוגות יוצאות מהתנור מספיגה בסירופ
מתאים לפרוטוקולים


קלצונה
מנפלאות הבטטה הלבנה. קלצו’נה אשכרה קריספית ממש, הפעם במילוי בשר וזיתים

כדורי סחלב
ממתק קטן בטעם של סחלב וילדות בירושלים, מי הזהר עושים את ההבדל

שוקו פלצבו
ערב קר חדשות לא משהו, שוקו יכול להיות אחלה מרוממם, הינה כזה מותאם לפרוטוקול מהודק חם ומנחם

גאלט אגסים
זו עוגה קצת פראית ומאוד טעימה, משלבת טעם מרציפני מהשקדים שפוגשים באגסים. ווניל ממקל וניל אמיתי. פיתוח מתכון רמי ורטמן

שבלולי קינמון
חורף, גשם בחוץ. ריח של קינמון שממלא את הבית. הרגשה טובה. ניסיון לשבלולי קינמון שהם מאה אחוז פרוטוקולים מבטטה סגולה. טעים ועדין

לחמא בעג’ין
בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

מנקיש – פיתה עם זעתר
פיתה עם זעתר זה די ביסיק לאיכות חיים טובה, קצת התעסקות אבל תוצאה מאוד מספקת

עוגת שוקולד זוקיני
עשירה ושוקולדית, פיתוח מתכון רמי ורטמן

בליס ברי
נטיפים של אושר, אוכמניות כחולות קפואות בציפוי דק של שוקולד רואו, פיתוח רמי ורטמן

פרליני שוקולד רואו
שוקולד רואו שומר על כל האיכויות הקסומות של הקקאו, מעלה תדר ומשמח את הנפש. פיתוח מתכון רמי ורטמן

עוגת תפוחים של רמי
עוגה עם המון תפוחים חמימה ומנחמת. פיתוח מתכון רמי ורטמן

לדר מישמש
מתוק, חמוץ עם טעם של שמש

לחם ברוקולי שטוח
greenkitchenstories.com המתכון במקור של
למי שאוכלת ביצים זה לגמרי סוג של סנדוויצ’ בין שתי פרוסות שיש בהן המון ברוקולי וקצת ביצים

מאפיין דלעת
בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפיין הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

פנקייק תרד בננה וקוקוס
מתכון לשלבים מתקדמים עם ביצים ושקדים, מושלם לשבת בבוקר

עוגיות פיצוחים
עוגיות קלות להכנה, מאוד מספקות. תמיד יש מבחר אחר של אגוזים וגרעינים לנסות. מתאים למי שאוכלת ביצים, הסוכר די הכרחי להדביק את הבלילה

עוגת בננות
עוגה מושלמת. לשלבים מתקדמים כאשר חזרו האגוזים והביצים
פיתוח מתכון רמי ורטמן
0 Comments