בסבוסה תפוזים ללא גלוטן

|

2/06/2020

עוגה טעימה בטרוף עסיסית ויציבה, אשכרה מתכון שלא מתאים לו גלוטן. פיתוח מתכון רמי ורטמן

Prep Time1 hrCook Time50 mins

חומרים לעוגה
 שלושה תפוזים אורגנים קטנים
 שתי כוסות ועוד שני שליש קמח שקדים
 שלושת רבעי כוס סוכר קוקוס
 ארבע ביצים אורגניות גודל מדיום
 כפית אבקת אפיה ללא אלומניום
 חופן פיסטוקים קצוצים
חומרים לסירופ
 1 כוס מיץ תפוזים
 רבע כוס דבש

1

מגרדת בעדינות את הקליפה מתפוז אחד, מכסה ושומרת בצד
מכניסה את שני התפוזים הנותרים לסיר קטן ומכסה במים, מבשלת בבישול עדין כשעה
מקררת את התפוזים, בנתיים מפלטת את התפוז שלא בושל
מנסה להיפטר מהלבן שנמצא במרכז התפוזים המבושלים
מעבירה לכוס הטחינה של הנינג'ה את התפוזים המבושלים ואת התפוז השלישי המפולט ואת גרידת התפוז ששמרנו בצד
טוחנת לתערובת חלקה, יוצא משהו כמו כוס וחצי

2

מערבבת בקערה את סוכר הקוקוס, קמח השקדים ואבקת האפיה
מוסיפה את מחית התפוזים ואת הביצים אחת אחת
מעבירה את הבלילה לתבנית מתפרקת מרופדת נייר אפיה משומן
מפזרת פיסטוקים קצוצים מעל
מכניסה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל40 דקות
מכבה את התנור ומשאירה את העוגה בפנים לעשר דקות נוספות

הכנת הסירופ
3

בזמן הכנת העוגה מצמצמת בסיר קטן כוס מיץ תפוזים ורבע כוס דבש, על אש קטנה עד שמתצמצם לחצי
שהעוגה יוצאת מהתנור מחוררת אותה במזלג ומספיגה בסירופ
טעים בטרוף. גם מהמקרר וגם חמים

גירסת האצבעות
4

את הבלילה המוכנה מעבירה לתבנית שקעים מלבנים מסיליקון שמרופדת בניר אפיה. אופה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ20 דקות, או עד שקיסם יוצא לח. שהעוגות יוצאות מהתנור מספיגה בסירופ

Ingredients

חומרים לעוגה
 שלושה תפוזים אורגנים קטנים
 שתי כוסות ועוד שני שליש קמח שקדים
 שלושת רבעי כוס סוכר קוקוס
 ארבע ביצים אורגניות גודל מדיום
 כפית אבקת אפיה ללא אלומניום
 חופן פיסטוקים קצוצים
חומרים לסירופ
 1 כוס מיץ תפוזים
 רבע כוס דבש

Directions

1

מגרדת בעדינות את הקליפה מתפוז אחד, מכסה ושומרת בצד
מכניסה את שני התפוזים הנותרים לסיר קטן ומכסה במים, מבשלת בבישול עדין כשעה
מקררת את התפוזים, בנתיים מפלטת את התפוז שלא בושל
מנסה להיפטר מהלבן שנמצא במרכז התפוזים המבושלים
מעבירה לכוס הטחינה של הנינג'ה את התפוזים המבושלים ואת התפוז השלישי המפולט ואת גרידת התפוז ששמרנו בצד
טוחנת לתערובת חלקה, יוצא משהו כמו כוס וחצי

2

מערבבת בקערה את סוכר הקוקוס, קמח השקדים ואבקת האפיה
מוסיפה את מחית התפוזים ואת הביצים אחת אחת
מעבירה את הבלילה לתבנית מתפרקת מרופדת נייר אפיה משומן
מפזרת פיסטוקים קצוצים מעל
מכניסה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל40 דקות
מכבה את התנור ומשאירה את העוגה בפנים לעשר דקות נוספות

הכנת הסירופ
3

בזמן הכנת העוגה מצמצמת בסיר קטן כוס מיץ תפוזים ורבע כוס דבש, על אש קטנה עד שמתצמצם לחצי
שהעוגה יוצאת מהתנור מחוררת אותה במזלג ומספיגה בסירופ
טעים בטרוף. גם מהמקרר וגם חמים

גירסת האצבעות
4

את הבלילה המוכנה מעבירה לתבנית שקעים מלבנים מסיליקון שמרופדת בניר אפיה. אופה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ20 דקות, או עד שקיסם יוצא לח. שהעוגות יוצאות מהתנור מספיגה בסירופ

בסבוסה תפוזים ללא גלוטן

בסבוסה תפוזים ללא גלוטן

|

2/06/2020

עוגה טעימה בטרוף עסיסית ויציבה, אשכרה מתכון שלא מתאים לו גלוטן. פיתוח מתכון רמי ורטמן

Prep Time1 hrCook Time50 mins

חומרים לעוגה
 שלושה תפוזים אורגנים קטנים
 שתי כוסות ועוד שני שליש קמח שקדים
 שלושת רבעי כוס סוכר קוקוס
 ארבע ביצים אורגניות גודל מדיום
 כפית אבקת אפיה ללא אלומניום
 חופן פיסטוקים קצוצים
חומרים לסירופ
 1 כוס מיץ תפוזים
 רבע כוס דבש

1

מגרדת בעדינות את הקליפה מתפוז אחד, מכסה ושומרת בצד
מכניסה את שני התפוזים הנותרים לסיר קטן ומכסה במים, מבשלת בבישול עדין כשעה
מקררת את התפוזים, בנתיים מפלטת את התפוז שלא בושל
מנסה להיפטר מהלבן שנמצא במרכז התפוזים המבושלים
מעבירה לכוס הטחינה של הנינג'ה את התפוזים המבושלים ואת התפוז השלישי המפולט ואת גרידת התפוז ששמרנו בצד
טוחנת לתערובת חלקה, יוצא משהו כמו כוס וחצי

2

מערבבת בקערה את סוכר הקוקוס, קמח השקדים ואבקת האפיה
מוסיפה את מחית התפוזים ואת הביצים אחת אחת
מעבירה את הבלילה לתבנית מתפרקת מרופדת נייר אפיה משומן
מפזרת פיסטוקים קצוצים מעל
מכניסה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל40 דקות
מכבה את התנור ומשאירה את העוגה בפנים לעשר דקות נוספות

הכנת הסירופ
3

בזמן הכנת העוגה מצמצמת בסיר קטן כוס מיץ תפוזים ורבע כוס דבש, על אש קטנה עד שמתצמצם לחצי
שהעוגה יוצאת מהתנור מחוררת אותה במזלג ומספיגה בסירופ
טעים בטרוף. גם מהמקרר וגם חמים

גירסת האצבעות
4

את הבלילה המוכנה מעבירה לתבנית שקעים מלבנים מסיליקון שמרופדת בניר אפיה. אופה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ20 דקות, או עד שקיסם יוצא לח. שהעוגות יוצאות מהתנור מספיגה בסירופ

Ingredients

חומרים לעוגה
 שלושה תפוזים אורגנים קטנים
 שתי כוסות ועוד שני שליש קמח שקדים
 שלושת רבעי כוס סוכר קוקוס
 ארבע ביצים אורגניות גודל מדיום
 כפית אבקת אפיה ללא אלומניום
 חופן פיסטוקים קצוצים
חומרים לסירופ
 1 כוס מיץ תפוזים
 רבע כוס דבש

Directions

1

מגרדת בעדינות את הקליפה מתפוז אחד, מכסה ושומרת בצד
מכניסה את שני התפוזים הנותרים לסיר קטן ומכסה במים, מבשלת בבישול עדין כשעה
מקררת את התפוזים, בנתיים מפלטת את התפוז שלא בושל
מנסה להיפטר מהלבן שנמצא במרכז התפוזים המבושלים
מעבירה לכוס הטחינה של הנינג'ה את התפוזים המבושלים ואת התפוז השלישי המפולט ואת גרידת התפוז ששמרנו בצד
טוחנת לתערובת חלקה, יוצא משהו כמו כוס וחצי

2

מערבבת בקערה את סוכר הקוקוס, קמח השקדים ואבקת האפיה
מוסיפה את מחית התפוזים ואת הביצים אחת אחת
מעבירה את הבלילה לתבנית מתפרקת מרופדת נייר אפיה משומן
מפזרת פיסטוקים קצוצים מעל
מכניסה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל40 דקות
מכבה את התנור ומשאירה את העוגה בפנים לעשר דקות נוספות

הכנת הסירופ
3

בזמן הכנת העוגה מצמצמת בסיר קטן כוס מיץ תפוזים ורבע כוס דבש, על אש קטנה עד שמתצמצם לחצי
שהעוגה יוצאת מהתנור מחוררת אותה במזלג ומספיגה בסירופ
טעים בטרוף. גם מהמקרר וגם חמים

גירסת האצבעות
4

את הבלילה המוכנה מעבירה לתבנית שקעים מלבנים מסיליקון שמרופדת בניר אפיה. אופה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ20 דקות, או עד שקיסם יוצא לח. שהעוגות יוצאות מהתנור מספיגה בסירופ

בסבוסה תפוזים ללא גלוטן

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *