במיה מטוגנת בשומן טלה ולימון

במיה מטוגנת זו קלאסיקה, הלימון שובר קצת את השומניות.

שומן טלה מתחבר טבעי לבמיה ונספג בה בעדינות

במיה מטוגנת בשומן כבש

ככה עושה

במיה שומן טלה ולימון

הכנות5 minutes
זמן בישול אפיה15 minutes
מנות4
חופשי מאלרגנים
glutenfree

מרכיבים

  • 120 גרם שומן טלה
  • 300 גרם במיה
  • 1 לימון
  • מלח אטלנטי

הכנות

הכנות

  • הניסיונות שלי במעבר לתזונה דלת פחמימות בואך קיטו מיצרים כל מני ניסיונות עם שומן. הויתור על שפע של ירקות עונתים אינטואיטיבית לא ממש מסתדר לי. אז כאן יש ניסיון לאכול במיה בלי לספור פחמימות
  • את השומן קוצצת לקוביות קטנות. ממיסה לאט במחבת כבדה על אש בינונית. בנתים קוטמת את הבמיה כך שהגבעול חתוך והראש נשאר שלם
  • מוציאה את החתיכות הקריספיות ומכניסה פנימה את הבמיה. מקפיצה עד שהבמיה מקבלת פני שטח בצבע חום. ניזהרת לא לשרוף, זה קורה מהר. מגישה עם לימון
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . פליאו אוטואימוני . קיטו

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן