במיה מטוגנת בשומן טלה ולימון

| 11/09/2021

במיה מטוגנת זו קלאסיקה, הלימון שובר קצת את השומניות. שומן טלה מתחבר טבעי לבמיה ונספג בה בעדינות

כמותזמן הכנה
ארבע מנות עשרים דקות

חומרים לארבע מנות
 120 גרם שומן טלה
 300 גרם במיה
 1 לימון
 מלח אטלנטי

הכנות
1

הניסיונות שלי במעבר לתזונה דלת פחמימות בואך קיטו מיצרים כל מני ניסיונות עם שומן. הויתור על שפע של ירקות עונתים אינטואיטיבית לא ממש מסתדר לי. אז כאן יש ניסיון לאכול במיה בלי לספור פחמימות

2

את השומן קוצצת לקוביות קטנות
ממיסה לאט במחבת כבדה על אש בינונית
בנתים קוטמת את הבמיה כך שהגבעול חתוך והראש נשאר שלם

3

מוציאה את החתיכות הקריספיות ומכניסה פנימה את הבמיה
מקפיצה עד שהבמיה מקבלת פני שטח בצבע חום
ניזהרת לא לשרוף, זה קורה מהר. מגישה עם לימון

Ingredients

חומרים לארבע מנות
 120 גרם שומן טלה
 300 גרם במיה
 1 לימון
 מלח אטלנטי

Directions

הכנות
1

הניסיונות שלי במעבר לתזונה דלת פחמימות בואך קיטו מיצרים כל מני ניסיונות עם שומן. הויתור על שפע של ירקות עונתים אינטואיטיבית לא ממש מסתדר לי. אז כאן יש ניסיון לאכול במיה בלי לספור פחמימות

2

את השומן קוצצת לקוביות קטנות
ממיסה לאט במחבת כבדה על אש בינונית
בנתים קוטמת את הבמיה כך שהגבעול חתוך והראש נשאר שלם

3

מוציאה את החתיכות הקריספיות ומכניסה פנימה את הבמיה
מקפיצה עד שהבמיה מקבלת פני שטח בצבע חום
ניזהרת לא לשרוף, זה קורה מהר. מגישה עם לימון

במיה שומן טלה ולימון

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד באותו ענין: כבש וטלה. עוד ירקות

שיפודי ספייריבס טלה

שיפודי ספייריבס טלה

צלעות טלה זה מעולה. רק יקר ממש
אז ההמשך של הצלע, החלק המיותר שניקרא ספייריבס מכיל בשר צלעות שומן ועצם. נפלא משופד על גריל פחמים פשוט, בשליש מחיר

אספרגוס עטוף בביקון

אספרגוס עטוף בביקון

אספרגוס וביקון, כמה פשוט וכמה טעים. מה שצריך זה אספרגוס טרי ופרוסות דקות של ביקון, כמה דקות מתחת לגריל ויש ביס קריספי וירוק מלא טעם ומושחת במידה. מעט פחמימות המון טעם ובונוס של שחרור נוזלים