במיה אפויה בתנור עם קציצות בשר

במיה צלויה בתנור עם קציצות בקר ועגבניות

במיה לא חייבת להיות עם ריר, אפויה בתנור היא חטיף. יש כאן במיה עגבניות שום וקציצות. אבל אין קשר בין התבנית הזו לסיר במיה ברוטב אדום. במיה מושלמת בלי ריר ומלא טעם
במיה צלויה עם קציצות בשר עגבניות וטחינה עם לאפה כוסמת ירוקה

במיה צלויה בתנור

סיר קלאסי של במיה ברוטב עגבניות עם קציצות בשר. המרכיבים דומים התוצאה שונה.

אני אוהבת לסדר במיה, שורות מעגלים, הירק שהכי כיף לסדר יפה. אז במיה מסודרת על תבנית. אין צורך ליבש בשמש כי נכניס אותה לתנור.

מעל קציצות בקר מטגנות קל, כל קציצת בקר תתאים, בשלי יש גזר, תפוח אדמה, בצל שום ירוקים, ככה אמא שלי עשתה קציצות רגילות. אז קציצות רגילות. הרגיל שלכן

מעל עגבניות שרי חתוכות, או עגבניות רגילות קצוצות לקוביות, זה לא רוטב, זה לויית טעם של עגבניה. הרבה שום חתוך שיתן קריספי שום, אפשר גם צילי ירוק או אדום אם אוהבות. ולבסוף מלא שמן זית

תנור, רבע שעה. יוצאת תבנית שיש בה אלמנט של יובש ובמיה בלי זכר לריר. עכשיו התבנית הזו כמו שהיא עם סרט ברקע זה חטיף שלא צריך צלחת. ואפשר גם לטפטף טחינה מעל להרטיב קצת את הבמיה לנגוס בקציצה רכה. ואם יש קרפ כוסמת ירוקה מותססת חמוץ לאסוף הכל אז בכלל

במיה צלויה בלי ריר ןקציצות בקר קטנות

ככה עושה

במיה צלויה בתנור וקציצות בקר

הכנות30 minutes
זמן בישול אפיה התססה15 minutes
מנות4
חופשי מאלרגנים
grainfree
soyfree
glutenfree

מרכיבים

קציצות בקר

  • 500 גרם בשר בקר שמן מקומי טחון
  • 1 בצל גדול
  • 1 גזר גדול
  • 1 תפוח אדמה בינוני
  • 2 שיני שום
  • 10 גבעולי כוסברה
  • ביצה M
  • שמן זית לטיגון

תבנית

  • 1 קילו במיה טריה
  • 8 עגבניות שרי תמר
  • 8 שיני שום
  • שמן זית

הכנות

קציצות בקר

  • בקערה שמה את בשר טחון, בפומפיה מגרדת על החורים הקטנים, גזר ותפוח אדמה, מעבירה לקערה. את הבצל מגרדת על החורים הגדולים מעל הקערה, לחלופין אפשר לקצוץ דק. קוצצת דק כוסברה, אם יש נענע אפשר להוסיף כמה עלים.
    מוסיפה ביצה אחת, מלח פילפל שחור. לשה טוב.
    אם יש זמן וסבלנות אפשר להעביר למקרר לשעה. לא חובה
    עושה קציצות עגולות בינוניות, יוצא כ26
    קציצות בקר
  • את הקציצות מטגנת לסגירה בשמן זית, שתים שלוש דקות מכל כיוון

בנית התבנית

  • אני אוהבת לסדר במיה, מניחה נייר אפיה משמנת בשמן זית
    את הבמיה שוטפת מיבשת על מגבת וקוטמת את הקצה, שומרת את התרמיל סגור
    מסדרת על התבנית, לא חיבים OCD
    במיה מסודרת במתבנית
  • מעל הבמיה מפזרת את הקציצות המטוגנות, מפזרת עגבניות שרי חצויות ושיני שום חתוכות. אפשר דם פלפל חריף. מעל הכל מפזרת מלח גס ומלא שמן זית
    מעבירה לתנור בחום 200 מעלות לרבע שעה או עד ששחום
    תבנית במיה עם קציצות עגבניות ושום
במיה אפויה בתנור עם קציצות בשר
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן