במיה פיצוח

במיה מאוד כיף שהיא קרנצ'ית, אומרים שהרירית שהיא מפיקה בבישול מסורתי טובה למעי כאן היא נשארת בתוך התרמיל

הכנות20 minsזמן בישול15 mins

 חצי קילו במיה טריה
 25 שיני שום
 15 עגבניות שרי
 שמן זית, מלח ים

הכנות
1

כדי שהבמיה לא תפריש ריר, חותכת את הקצה שמתחבר לגבעות בזהירות בלי לפגוע בתרמיל
מניחה את הבמיות על מגש בשכבה אחת בחוץ בשמש לשעה שעתים
קולפת ראש שום גדול לשינים ומועכת חלק מהן כדי למקסם טעם
חותכת את עגבניות השרי לאורך

הכנה
2

מלהיטה ווק גדול או מחבת ברזל גדולה וכבדה
מוסיפה את הבמיה וצורבת טוב
הכוונה היא ליבש ולקבל צבע צרוב יפה
מוסיפה שמן זית ואת שיני השום וממשיכה להקפיץ ולתת צבע
מוסיפה מלח גס ועגבניות וממשיכה להקפיץ לעוד כמה דקות

Ingredients

 חצי קילו במיה טריה
 25 שיני שום
 15 עגבניות שרי
 שמן זית, מלח ים

Directions

הכנות
1

כדי שהבמיה לא תפריש ריר, חותכת את הקצה שמתחבר לגבעות בזהירות בלי לפגוע בתרמיל
מניחה את הבמיות על מגש בשכבה אחת בחוץ בשמש לשעה שעתים
קולפת ראש שום גדול לשינים ומועכת חלק מהן כדי למקסם טעם
חותכת את עגבניות השרי לאורך

הכנה
2

מלהיטה ווק גדול או מחבת ברזל גדולה וכבדה
מוסיפה את הבמיה וצורבת טוב
הכוונה היא ליבש ולקבל צבע צרוב יפה
מוסיפה שמן זית ואת שיני השום וממשיכה להקפיץ ולתת צבע
מוסיפה מלח גס ועגבניות וממשיכה להקפיץ לעוד כמה דקות

במיה פיצוח
מתאים לפרוטוקולים

AIP    WahlsPaleo   Paleo

במיה פיצוח

במיה מאוד כיף שהיא קרנצ'ית, אומרים שהרירית שהיא מפיקה בבישול מסורתי טובה למעי כאן היא נשארת בתוך התרמיל

הכנות20 minsזמן בישול15 mins

 חצי קילו במיה טריה
 25 שיני שום
 15 עגבניות שרי
 שמן זית, מלח ים

הכנות
1

כדי שהבמיה לא תפריש ריר, חותכת את הקצה שמתחבר לגבעות בזהירות בלי לפגוע בתרמיל
מניחה את הבמיות על מגש בשכבה אחת בחוץ בשמש לשעה שעתים
קולפת ראש שום גדול לשינים ומועכת חלק מהן כדי למקסם טעם
חותכת את עגבניות השרי לאורך

הכנה
2

מלהיטה ווק גדול או מחבת ברזל גדולה וכבדה
מוסיפה את הבמיה וצורבת טוב
הכוונה היא ליבש ולקבל צבע צרוב יפה
מוסיפה שמן זית ואת שיני השום וממשיכה להקפיץ ולתת צבע
מוסיפה מלח גס ועגבניות וממשיכה להקפיץ לעוד כמה דקות

Ingredients

 חצי קילו במיה טריה
 25 שיני שום
 15 עגבניות שרי
 שמן זית, מלח ים

Directions

הכנות
1

כדי שהבמיה לא תפריש ריר, חותכת את הקצה שמתחבר לגבעות בזהירות בלי לפגוע בתרמיל
מניחה את הבמיות על מגש בשכבה אחת בחוץ בשמש לשעה שעתים
קולפת ראש שום גדול לשינים ומועכת חלק מהן כדי למקסם טעם
חותכת את עגבניות השרי לאורך

הכנה
2

מלהיטה ווק גדול או מחבת ברזל גדולה וכבדה
מוסיפה את הבמיה וצורבת טוב
הכוונה היא ליבש ולקבל צבע צרוב יפה
מוסיפה שמן זית ואת שיני השום וממשיכה להקפיץ ולתת צבע
מוסיפה מלח גס ועגבניות וממשיכה להקפיץ לעוד כמה דקות

במיה פיצוח
מתאים לפרוטוקולים

AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
סלט תפוחי אדמה משורש סלרי של מיטל

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי של מיטל

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי, סלרי תורם לקלילות ולחמיצות. סלט שיכול לחיות יופי בצינצנת ליומים שלושה. הרעיון הוא של מיטל זהבית אני רק מדדתי ורשמתי

קציצות פרסה עדינות פליאו

קציצות פרסה עדינות פליאו

כרישה טעימה! טעמים עדינים של בצל וירוקים. כאן קציצות פרסה רכות ועדינות עם קמח שקדים ומעט גרידת לימון. פליאו ותואם פסח

קציצות פרסה ועוף

קציצות פרסה ועוף

כרישה טעימה, טעמים עדינים של בצל וירוקים. קציצות פרסה ועוף קלילות ורכות, מאוד כיפיות ופרוטקוליות לגמרי

סְקוֹרְדַליָה – ממרח שקדים ושום טרי

סְקוֹרְדַליָה – ממרח שקדים ושום טרי

אצל היונים זו צלחת נפוצה כמו שאצלינו חומוס, גם השימוש דומה. הסלרי מחליף את תפוח האדמה תורם לימוניות ובתכלס מוסיף. ממרח פליאו שיכול להרגיש דומה לחומוס

בצל ממולא

בצל ממולא

בצלים ממולאים הם סוג של תוספת רכה ומתוקה, יחד עם ריבת תפוזים סיניים זו תבנית שיש בה חגיגיות

אפונת גינה וחסה

אפונת גינה וחסה

קלאסיקה, במקור עם חמאה ושלוט. אפשר בקלות להשתמש בשמן זית עדין ובצל סגול

$