במיה פיצוח

|

26/05/2020

במיה מאוד כיף שהיא קרנצ'ית, אומרים שהרירית שהיא מפיקה בבישול מסורתי טובה למעי. כדאי להשתדל לא לפצוע את התרמיל בניקוי, ליבש אותה בשמש ואז לטגן אותה, ככה הריר נישאר בתוך התרמיל

Prep Time20 minsCook Time15 mins

 חצי קילו במיה טריה
 25 שיני שום
 15 עגבניות שרי - לא פרוטוקולי
 שמן זית, מלח ים

1

כדי שהבמיה לא תפריש ריר, חותכת את הקצה שמתחבר לגבעות בזהירות בלי לפגוע בתרמיל
מניחה את הבמיות על מגש בשכבה אחת בחוץ בשמש לשעה שעתים

2

קולפת ראש שום גדול לשינים ומועכת חלק מהן כדי למקסם טעם
אם משתמשת בעגבניות
חותכת את עגבניות השרי לאורך

3

מלהיטה ווק גדול או מחבת ברזל גדולה וכבדה
מוסיפה את הבמיה וצורבת צריבה יבשה
הכוונה היא ליבש ולקבל צבע צרוב יפה

4

מוסיפה שמן זית ואת שיני השום וממשיכה להקפיץ ולתת צבע
מוסיפה מלח גס וממשיכה להקפיץ לעוד כמה דקות

5

אם משתמשות בעגבניות הרעיון הוא שהעגבניות יתחממות וחלק מהמיץ שלהם יצפה את הבמיות, זה לא ממש במיה ברוטב עגבניות
את העגבניות מוסיפה אחרי שהשום קיבל צבע ומקפיצה עד שהעגבניות קמלות, זה הרבה יותר שמח מאיך שזה ניקרא

Ingredients

 חצי קילו במיה טריה
 25 שיני שום
 15 עגבניות שרי - לא פרוטוקולי
 שמן זית, מלח ים

Directions

1

כדי שהבמיה לא תפריש ריר, חותכת את הקצה שמתחבר לגבעות בזהירות בלי לפגוע בתרמיל
מניחה את הבמיות על מגש בשכבה אחת בחוץ בשמש לשעה שעתים

2

קולפת ראש שום גדול לשינים ומועכת חלק מהן כדי למקסם טעם
אם משתמשת בעגבניות
חותכת את עגבניות השרי לאורך

3

מלהיטה ווק גדול או מחבת ברזל גדולה וכבדה
מוסיפה את הבמיה וצורבת צריבה יבשה
הכוונה היא ליבש ולקבל צבע צרוב יפה

4

מוסיפה שמן זית ואת שיני השום וממשיכה להקפיץ ולתת צבע
מוסיפה מלח גס וממשיכה להקפיץ לעוד כמה דקות

5

אם משתמשות בעגבניות הרעיון הוא שהעגבניות יתחממות וחלק מהמיץ שלהם יצפה את הבמיות, זה לא ממש במיה ברוטב עגבניות
את העגבניות מוסיפה אחרי שהשום קיבל צבע ומקפיצה עד שהעגבניות קמלות, זה הרבה יותר שמח מאיך שזה ניקרא

במיה פיצוח

במיה פיצוח

|

26/05/2020

במיה מאוד כיף שהיא קרנצ'ית, אומרים שהרירית שהיא מפיקה בבישול מסורתי טובה למעי. כדאי להשתדל לא לפצוע את התרמיל בניקוי, ליבש אותה בשמש ואז לטגן אותה, ככה הריר נישאר בתוך התרמיל

Prep Time20 minsCook Time15 mins

 חצי קילו במיה טריה
 25 שיני שום
 15 עגבניות שרי - לא פרוטוקולי
 שמן זית, מלח ים

1

כדי שהבמיה לא תפריש ריר, חותכת את הקצה שמתחבר לגבעות בזהירות בלי לפגוע בתרמיל
מניחה את הבמיות על מגש בשכבה אחת בחוץ בשמש לשעה שעתים

2

קולפת ראש שום גדול לשינים ומועכת חלק מהן כדי למקסם טעם
אם משתמשת בעגבניות
חותכת את עגבניות השרי לאורך

3

מלהיטה ווק גדול או מחבת ברזל גדולה וכבדה
מוסיפה את הבמיה וצורבת צריבה יבשה
הכוונה היא ליבש ולקבל צבע צרוב יפה

4

מוסיפה שמן זית ואת שיני השום וממשיכה להקפיץ ולתת צבע
מוסיפה מלח גס וממשיכה להקפיץ לעוד כמה דקות

5

אם משתמשות בעגבניות הרעיון הוא שהעגבניות יתחממות וחלק מהמיץ שלהם יצפה את הבמיות, זה לא ממש במיה ברוטב עגבניות
את העגבניות מוסיפה אחרי שהשום קיבל צבע ומקפיצה עד שהעגבניות קמלות, זה הרבה יותר שמח מאיך שזה ניקרא

Ingredients

 חצי קילו במיה טריה
 25 שיני שום
 15 עגבניות שרי - לא פרוטוקולי
 שמן זית, מלח ים

Directions

1

כדי שהבמיה לא תפריש ריר, חותכת את הקצה שמתחבר לגבעות בזהירות בלי לפגוע בתרמיל
מניחה את הבמיות על מגש בשכבה אחת בחוץ בשמש לשעה שעתים

2

קולפת ראש שום גדול לשינים ומועכת חלק מהן כדי למקסם טעם
אם משתמשת בעגבניות
חותכת את עגבניות השרי לאורך

3

מלהיטה ווק גדול או מחבת ברזל גדולה וכבדה
מוסיפה את הבמיה וצורבת צריבה יבשה
הכוונה היא ליבש ולקבל צבע צרוב יפה

4

מוסיפה שמן זית ואת שיני השום וממשיכה להקפיץ ולתת צבע
מוסיפה מלח גס וממשיכה להקפיץ לעוד כמה דקות

5

אם משתמשות בעגבניות הרעיון הוא שהעגבניות יתחממות וחלק מהמיץ שלהם יצפה את הבמיות, זה לא ממש במיה ברוטב עגבניות
את העגבניות מוסיפה אחרי שהשום קיבל צבע ומקפיצה עד שהעגבניות קמלות, זה הרבה יותר שמח מאיך שזה ניקרא

במיה פיצוח

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *