

במיה פיצוח
במיה מאוד כיף שהיא קרנצ'ית, אומרים שהרירית שהיא מפיקה בבישול מסורתי טובה למעי כאן היא נשארת בתוך התרמיל
כדי שהבמיה לא תפריש ריר, חותכת את הקצה שמתחבר לגבעות בזהירות בלי לפגוע בתרמיל
מניחה את הבמיות על מגש בשכבה אחת בחוץ בשמש לשעה שעתים
קולפת ראש שום גדול לשינים ומועכת חלק מהן כדי למקסם טעם
חותכת את עגבניות השרי לאורך
מלהיטה ווק גדול או מחבת ברזל גדולה וכבדה
מוסיפה את הבמיה וצורבת טוב
הכוונה היא ליבש ולקבל צבע צרוב יפה
מוסיפה שמן זית ואת שיני השום וממשיכה להקפיץ ולתת צבע
מוסיפה מלח גס ועגבניות וממשיכה להקפיץ לעוד כמה דקות
חומרים
אופן ההכנה
כדי שהבמיה לא תפריש ריר, חותכת את הקצה שמתחבר לגבעות בזהירות בלי לפגוע בתרמיל
מניחה את הבמיות על מגש בשכבה אחת בחוץ בשמש לשעה שעתים
קולפת ראש שום גדול לשינים ומועכת חלק מהן כדי למקסם טעם
חותכת את עגבניות השרי לאורך
מלהיטה ווק גדול או מחבת ברזל גדולה וכבדה
מוסיפה את הבמיה וצורבת טוב
הכוונה היא ליבש ולקבל צבע צרוב יפה
מוסיפה שמן זית ואת שיני השום וממשיכה להקפיץ ולתת צבע
מוסיפה מלח גס ועגבניות וממשיכה להקפיץ לעוד כמה דקות
מתאים לפרוטוקולים

במיה פיצוח
במיה מאוד כיף שהיא קרנצ'ית, אומרים שהרירית שהיא מפיקה בבישול מסורתי טובה למעי כאן היא נשארת בתוך התרמיל
כדי שהבמיה לא תפריש ריר, חותכת את הקצה שמתחבר לגבעות בזהירות בלי לפגוע בתרמיל
מניחה את הבמיות על מגש בשכבה אחת בחוץ בשמש לשעה שעתים
קולפת ראש שום גדול לשינים ומועכת חלק מהן כדי למקסם טעם
חותכת את עגבניות השרי לאורך
מלהיטה ווק גדול או מחבת ברזל גדולה וכבדה
מוסיפה את הבמיה וצורבת טוב
הכוונה היא ליבש ולקבל צבע צרוב יפה
מוסיפה שמן זית ואת שיני השום וממשיכה להקפיץ ולתת צבע
מוסיפה מלח גס ועגבניות וממשיכה להקפיץ לעוד כמה דקות
חומרים
אופן ההכנה
כדי שהבמיה לא תפריש ריר, חותכת את הקצה שמתחבר לגבעות בזהירות בלי לפגוע בתרמיל
מניחה את הבמיות על מגש בשכבה אחת בחוץ בשמש לשעה שעתים
קולפת ראש שום גדול לשינים ומועכת חלק מהן כדי למקסם טעם
חותכת את עגבניות השרי לאורך
מלהיטה ווק גדול או מחבת ברזל גדולה וכבדה
מוסיפה את הבמיה וצורבת טוב
הכוונה היא ליבש ולקבל צבע צרוב יפה
מוסיפה שמן זית ואת שיני השום וממשיכה להקפיץ ולתת צבע
מוסיפה מלח גס ועגבניות וממשיכה להקפיץ לעוד כמה דקות
מתאים לפרוטוקולים


אפונת גינה וחסה
קלאסיקה, במקור עם חמאה ושלוט. אפשר בקלות להשתמש בשמן זית עדין ובצל סגול

לוביה תאילנדית ובשר טחון
שעועית תאילנדית מככבת באוגוסט שהירוקים והעלים כבר עיפים

ירקות ירוקים וצלעות טלה
השומן שיש על צלעות הטלה נהדר לשימוש בירקות שמוגשים ליד, מסירה קוצצת דק וממיסה בסבלנות
0 Comments