בליס ברי

14/10/2020

נטיפים של אושר, אוכמניות כחולות קפואות בציפוי דק של שוקולד רואו, פיתוח רמי ורטמן

כוס וחצי אוכמניות מצופות

Prep Time15 mins

 100 גרם עיסת קקאו
 65 גרם חמאת קקאו
 כף מיפל
 כוס אוכמניות כחולות קפואות

1

קוצצת דק את עיסת הקקאו ואת חמאת הקקאו
מעבירה לקערת מתכת קטנה

2

מרתיחה מים. בוחרת קערת מתכת גדולה שתכיל בנוחות את הקערה הקטנה, מניחה מגבת מגולגלת בתחתית הקערה הגדולה, שתיצור בסיס שעליו אפשר להניח את הקערה הגדולה, כשהמים קרובים לרתיחה מוזגת בזהירות על המגבת בקערה הגדולה. ניזהרת מאוד לא לשפוך לקערה הקטנה, טיפת מים שנוגעת בעיסה מחריבה אותה
בעזרת מרית מערבבת את החומרים בקערה הקטנה עד שנמס, מדי פעם מוציאה מהחום כדי לוודא שהחום לא גבוהה מדי
התהליך צריך להיות עדין מאוד והשימוש בחום צריך להיות מתון רק כדי להמיס את העיסה
מוציאה את קערת השוקולד מהמים החמים ומוסיפה את המיפל. מערבבת במהירות ומחזירה לחום של הקערה הגדולה, עד שהתערובת מבריקה ונוזלית
עם בעיקבות החשיפה למים שבמיפל נוצרת גרגיריות ממשיכה לערבב על המים החמים במהירות לחזק את האמולסיה

3

טובלת בעזרת מזלג דק או מזלג פונדו אוכמניה כחולה בתערובת השוקולד החמה, מעבירה מייד לצלחת עם נייר
אפיה. השוקולד מיתגבש מהר מאוד. שומרת במקפיא בכלי אטום לאוויר

Ingredients

 100 גרם עיסת קקאו
 65 גרם חמאת קקאו
 כף מיפל
 כוס אוכמניות כחולות קפואות

Directions

1

קוצצת דק את עיסת הקקאו ואת חמאת הקקאו
מעבירה לקערת מתכת קטנה

2

מרתיחה מים. בוחרת קערת מתכת גדולה שתכיל בנוחות את הקערה הקטנה, מניחה מגבת מגולגלת בתחתית הקערה הגדולה, שתיצור בסיס שעליו אפשר להניח את הקערה הגדולה, כשהמים קרובים לרתיחה מוזגת בזהירות על המגבת בקערה הגדולה. ניזהרת מאוד לא לשפוך לקערה הקטנה, טיפת מים שנוגעת בעיסה מחריבה אותה
בעזרת מרית מערבבת את החומרים בקערה הקטנה עד שנמס, מדי פעם מוציאה מהחום כדי לוודא שהחום לא גבוהה מדי
התהליך צריך להיות עדין מאוד והשימוש בחום צריך להיות מתון רק כדי להמיס את העיסה
מוציאה את קערת השוקולד מהמים החמים ומוסיפה את המיפל. מערבבת במהירות ומחזירה לחום של הקערה הגדולה, עד שהתערובת מבריקה ונוזלית
עם בעיקבות החשיפה למים שבמיפל נוצרת גרגיריות ממשיכה לערבב על המים החמים במהירות לחזק את האמולסיה

3

טובלת בעזרת מזלג דק או מזלג פונדו אוכמניה כחולה בתערובת השוקולד החמה, מעבירה מייד לצלחת עם נייר
אפיה. השוקולד מיתגבש מהר מאוד. שומרת במקפיא בכלי אטום לאוויר

בליס ברי

בליס ברי

14/10/2020

נטיפים של אושר, אוכמניות כחולות קפואות בציפוי דק של שוקולד רואו, פיתוח רמי ורטמן

כוס וחצי אוכמניות מצופות

Prep Time15 mins

 100 גרם עיסת קקאו
 65 גרם חמאת קקאו
 כף מיפל
 כוס אוכמניות כחולות קפואות

1

קוצצת דק את עיסת הקקאו ואת חמאת הקקאו
מעבירה לקערת מתכת קטנה

2

מרתיחה מים. בוחרת קערת מתכת גדולה שתכיל בנוחות את הקערה הקטנה, מניחה מגבת מגולגלת בתחתית הקערה הגדולה, שתיצור בסיס שעליו אפשר להניח את הקערה הגדולה, כשהמים קרובים לרתיחה מוזגת בזהירות על המגבת בקערה הגדולה. ניזהרת מאוד לא לשפוך לקערה הקטנה, טיפת מים שנוגעת בעיסה מחריבה אותה
בעזרת מרית מערבבת את החומרים בקערה הקטנה עד שנמס, מדי פעם מוציאה מהחום כדי לוודא שהחום לא גבוהה מדי
התהליך צריך להיות עדין מאוד והשימוש בחום צריך להיות מתון רק כדי להמיס את העיסה
מוציאה את קערת השוקולד מהמים החמים ומוסיפה את המיפל. מערבבת במהירות ומחזירה לחום של הקערה הגדולה, עד שהתערובת מבריקה ונוזלית
עם בעיקבות החשיפה למים שבמיפל נוצרת גרגיריות ממשיכה לערבב על המים החמים במהירות לחזק את האמולסיה

3

טובלת בעזרת מזלג דק או מזלג פונדו אוכמניה כחולה בתערובת השוקולד החמה, מעבירה מייד לצלחת עם נייר
אפיה. השוקולד מיתגבש מהר מאוד. שומרת במקפיא בכלי אטום לאוויר

Ingredients

 100 גרם עיסת קקאו
 65 גרם חמאת קקאו
 כף מיפל
 כוס אוכמניות כחולות קפואות

Directions

1

קוצצת דק את עיסת הקקאו ואת חמאת הקקאו
מעבירה לקערת מתכת קטנה

2

מרתיחה מים. בוחרת קערת מתכת גדולה שתכיל בנוחות את הקערה הקטנה, מניחה מגבת מגולגלת בתחתית הקערה הגדולה, שתיצור בסיס שעליו אפשר להניח את הקערה הגדולה, כשהמים קרובים לרתיחה מוזגת בזהירות על המגבת בקערה הגדולה. ניזהרת מאוד לא לשפוך לקערה הקטנה, טיפת מים שנוגעת בעיסה מחריבה אותה
בעזרת מרית מערבבת את החומרים בקערה הקטנה עד שנמס, מדי פעם מוציאה מהחום כדי לוודא שהחום לא גבוהה מדי
התהליך צריך להיות עדין מאוד והשימוש בחום צריך להיות מתון רק כדי להמיס את העיסה
מוציאה את קערת השוקולד מהמים החמים ומוסיפה את המיפל. מערבבת במהירות ומחזירה לחום של הקערה הגדולה, עד שהתערובת מבריקה ונוזלית
עם בעיקבות החשיפה למים שבמיפל נוצרת גרגיריות ממשיכה לערבב על המים החמים במהירות לחזק את האמולסיה

3

טובלת בעזרת מזלג דק או מזלג פונדו אוכמניה כחולה בתערובת השוקולד החמה, מעבירה מייד לצלחת עם נייר
אפיה. השוקולד מיתגבש מהר מאוד. שומרת במקפיא בכלי אטום לאוויר

בליס ברי

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באותו ענין: מתוק ומאפים. שוקולד

פרליני שוקולד רואו

פרליני שוקולד רואו

שוקולד רואו שומר על כל האיכויות הקסומות של הקקאו, מעלה תדר ומשמח את הנפש. פיתוח מתכון רמי ורטמן

דיסת כמו שיבולת שועל

דיסת כמו שיבולת שועל

קערית של דיסת קוואקר עם תפוחים, יש לה מרקם שלא דומה לגרבר ומתיקות מדויקת שאין כמוהה לבוקר קריר. בהעדר קוואקר הינה אופציה מצוינת שבה המרקם של דלעת הספגטי מיצר טקסטורה משכנעת