בליס ברי

נטיפים של אושר, אוכמניות כחולות קפואות בציפוי דק של שוקולד רואו

אפשר כמובן עם כל פרי כמו תותים בננות אננס, ברייז אחרים. הרעיון הוא להקפיא אותם מראש, ככה שבטבילה השוקולד יקפא מיד

ככה עושה

בליס ברי

הכנות15 minutes
מנות6
חופשי מאלרגנים
nutfree
milkfree
glutenfree
cmical free

מרכיבים

  • 100 גרם עיסת קקאו
  • 65 גרם חמאת קקאו
  • כף מיפל
  • כוס אוכמניות כחולות קפואות

הכנות

  • קוצצת דק את עיסת הקקאו ואת חמאת הקקאו
    מעבירה לקערת מתכת קטנה
  • מרתיחה מים. בוחרת קערת מתכת גדולה שתכיל בנוחות את הקערה הקטנה, מניחה מגבת מגולגלת בתחתית הקערה הגדולה, שתיצור בסיס שעליו אפשר להניח את הקערה הגדולה, כשהמים קרובים לרתיחה מוזגת בזהירות על המגבת בקערה הגדולה. ניזהרת מאוד לא לשפוך לקערה הקטנה, טיפת מים שנוגעת בעיסה מחריבה אותה
    בעזרת מרית מערבבת את החומרים בקערה הקטנה עד שנמס, מדי פעם מוציאה מהחום כדי לוודא שהחום לא גבוהה מדי
    התהליך צריך להיות עדין מאוד והשימוש בחום צריך להיות מתון רק כדי להמיס את העיסה
    מוציאה את קערת השוקולד מהמים החמים ומוסיפה את המיפל. מערבבת במהירות ומחזירה לחום של הקערה הגדולה, עד שהתערובת מבריקה ונוזלית
    עם בעיקבות החשיפה למים שבמיפל נוצרת גרגיריות ממשיכה לערבב על המים החמים במהירות לחזק את האמולסיה
  • טובלת בעזרת מזלג דק או מזלג פונדו אוכמניה כחולה בתערובת השוקולד החמה, מעבירה מייד לצלחת עם נייר אפיה. השוקולד מיתגבש מהר מאוד. שומרת במקפיא בכלי אטום לאוויר
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן