נטיפים של אושר, אוכמניות כחולות קפואות בציפוי דק של שוקולד רואו, פיתוח רמי ורטמן

זמן כולל30 mins

 100 גרם עיסת קקאו
 65 גרם חמאת קקאו
 כף מיפל
 כוס אוכמניות כחולות קפואות

1

קוצצת דק את עיסת הקקאו ואת חמאת הקקאו
מעבירה לקערת מתכת קטנה
מרתיחה מים. בוחרת קערת מתכת גדולה שתכיל בנוחות את הקערה הקטנה, מניחה מגבת מגולגלת בתחתית הקערה הגדולה, שתיצור בסיס שעליו אפשר להניח את הקערה הגדולה, כשהמים קרובים לרתיחה מוזגת בזהירות על המגבת בקערה הגדולה. ניזהרת מאוד לא לשפוך לקערה הקטנה, טיפת מים שנוגעת בעיסה מחריבה אותה
בעזרת מרית מערבבת את החומרים בקערה הקטנה עד שנמס, מדי פעם מוציאה מהחום כדי לוודא שהחום לא גבוהה מדי
התהליך צריך להיות עדין מאוד והשימוש בחום צריך להיות מתון רק כדי להמיס את העיסה
מוציאה את קערת השוקולד מהמים החמים ומוסיפה את המיפל. מערבבת במהירות ומחזירה לחום של הקערה הגדולה, עד שהתערובת מבריקה ונוזלית
עם בעיקבות החשיפה למים שבמיפל נוצרת גרגיריות ממשיכה לערבב על המים החמים במהירות לחזק את האמולסיה

2

טובלת בעזרת מזלג דק או מזלג פונדו אוכמניות קפואות בודדות בתערובת השוקולד החמה, מעבירה מייד לצלחת עם נייר
אפיה. השוקולד מיתגבש מהר מאוד
שומרת במקפיא בכלי אטום לאוויר
אפשר לעשות עם פירות יער נוספים ולהמתיק את השוקולד קצת יותר

חומרים

 100 גרם עיסת קקאו
 65 גרם חמאת קקאו
 כף מיפל
 כוס אוכמניות כחולות קפואות

אופן ההכנה

1

קוצצת דק את עיסת הקקאו ואת חמאת הקקאו
מעבירה לקערת מתכת קטנה
מרתיחה מים. בוחרת קערת מתכת גדולה שתכיל בנוחות את הקערה הקטנה, מניחה מגבת מגולגלת בתחתית הקערה הגדולה, שתיצור בסיס שעליו אפשר להניח את הקערה הגדולה, כשהמים קרובים לרתיחה מוזגת בזהירות על המגבת בקערה הגדולה. ניזהרת מאוד לא לשפוך לקערה הקטנה, טיפת מים שנוגעת בעיסה מחריבה אותה
בעזרת מרית מערבבת את החומרים בקערה הקטנה עד שנמס, מדי פעם מוציאה מהחום כדי לוודא שהחום לא גבוהה מדי
התהליך צריך להיות עדין מאוד והשימוש בחום צריך להיות מתון רק כדי להמיס את העיסה
מוציאה את קערת השוקולד מהמים החמים ומוסיפה את המיפל. מערבבת במהירות ומחזירה לחום של הקערה הגדולה, עד שהתערובת מבריקה ונוזלית
עם בעיקבות החשיפה למים שבמיפל נוצרת גרגיריות ממשיכה לערבב על המים החמים במהירות לחזק את האמולסיה

2

טובלת בעזרת מזלג דק או מזלג פונדו אוכמניות קפואות בודדות בתערובת השוקולד החמה, מעבירה מייד לצלחת עם נייר
אפיה. השוקולד מיתגבש מהר מאוד
שומרת במקפיא בכלי אטום לאוויר
אפשר לעשות עם פירות יער נוספים ולהמתיק את השוקולד קצת יותר

בליס ברי
מתאים לפרוטוקולים

AIP    Paleo

נטיפים של אושר, אוכמניות כחולות קפואות בציפוי דק של שוקולד רואו, פיתוח רמי ורטמן

זמן כולל30 mins

 100 גרם עיסת קקאו
 65 גרם חמאת קקאו
 כף מיפל
 כוס אוכמניות כחולות קפואות

1

קוצצת דק את עיסת הקקאו ואת חמאת הקקאו
מעבירה לקערת מתכת קטנה
מרתיחה מים. בוחרת קערת מתכת גדולה שתכיל בנוחות את הקערה הקטנה, מניחה מגבת מגולגלת בתחתית הקערה הגדולה, שתיצור בסיס שעליו אפשר להניח את הקערה הגדולה, כשהמים קרובים לרתיחה מוזגת בזהירות על המגבת בקערה הגדולה. ניזהרת מאוד לא לשפוך לקערה הקטנה, טיפת מים שנוגעת בעיסה מחריבה אותה
בעזרת מרית מערבבת את החומרים בקערה הקטנה עד שנמס, מדי פעם מוציאה מהחום כדי לוודא שהחום לא גבוהה מדי
התהליך צריך להיות עדין מאוד והשימוש בחום צריך להיות מתון רק כדי להמיס את העיסה
מוציאה את קערת השוקולד מהמים החמים ומוסיפה את המיפל. מערבבת במהירות ומחזירה לחום של הקערה הגדולה, עד שהתערובת מבריקה ונוזלית
עם בעיקבות החשיפה למים שבמיפל נוצרת גרגיריות ממשיכה לערבב על המים החמים במהירות לחזק את האמולסיה

2

טובלת בעזרת מזלג דק או מזלג פונדו אוכמניות קפואות בודדות בתערובת השוקולד החמה, מעבירה מייד לצלחת עם נייר
אפיה. השוקולד מיתגבש מהר מאוד
שומרת במקפיא בכלי אטום לאוויר
אפשר לעשות עם פירות יער נוספים ולהמתיק את השוקולד קצת יותר

חומרים

 100 גרם עיסת קקאו
 65 גרם חמאת קקאו
 כף מיפל
 כוס אוכמניות כחולות קפואות

אופן ההכנה

1

קוצצת דק את עיסת הקקאו ואת חמאת הקקאו
מעבירה לקערת מתכת קטנה
מרתיחה מים. בוחרת קערת מתכת גדולה שתכיל בנוחות את הקערה הקטנה, מניחה מגבת מגולגלת בתחתית הקערה הגדולה, שתיצור בסיס שעליו אפשר להניח את הקערה הגדולה, כשהמים קרובים לרתיחה מוזגת בזהירות על המגבת בקערה הגדולה. ניזהרת מאוד לא לשפוך לקערה הקטנה, טיפת מים שנוגעת בעיסה מחריבה אותה
בעזרת מרית מערבבת את החומרים בקערה הקטנה עד שנמס, מדי פעם מוציאה מהחום כדי לוודא שהחום לא גבוהה מדי
התהליך צריך להיות עדין מאוד והשימוש בחום צריך להיות מתון רק כדי להמיס את העיסה
מוציאה את קערת השוקולד מהמים החמים ומוסיפה את המיפל. מערבבת במהירות ומחזירה לחום של הקערה הגדולה, עד שהתערובת מבריקה ונוזלית
עם בעיקבות החשיפה למים שבמיפל נוצרת גרגיריות ממשיכה לערבב על המים החמים במהירות לחזק את האמולסיה

2

טובלת בעזרת מזלג דק או מזלג פונדו אוכמניות קפואות בודדות בתערובת השוקולד החמה, מעבירה מייד לצלחת עם נייר
אפיה. השוקולד מיתגבש מהר מאוד
שומרת במקפיא בכלי אטום לאוויר
אפשר לעשות עם פירות יער נוספים ולהמתיק את השוקולד קצת יותר

בליס ברי
מתאים לפרוטוקולים

AIP    Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
קלצונה

קלצונה

מנפלאות הבטטה הלבנה. קלצו’נה אשכרה קריספית ממש, הפעם במילוי בשר וזיתים

כדורי סחלב

כדורי סחלב

ממתק קטן בטעם של סחלב וילדות בירושלים, מי הזהר עושים את ההבדל

שוקו פלצבו

שוקו פלצבו

ערב קר חדשות לא משהו, שוקו יכול להיות אחלה מרוממם, הינה כזה מותאם לפרוטוקול מהודק חם ומנחם

גאלט אגסים

גאלט אגסים

זו עוגה קצת פראית ומאוד טעימה, משלבת טעם מרציפני מהשקדים שפוגשים באגסים. ווניל ממקל וניל אמיתי. פיתוח מתכון רמי ורטמן

שבלולי קינמון

שבלולי קינמון

חורף, גשם בחוץ. ריח של קינמון שממלא את הבית. הרגשה טובה. ניסיון לשבלולי קינמון שהם מאה אחוז פרוטוקולים מבטטה סגולה. טעים ועדין

לחמא בעג’ין

לחמא בעג’ין

בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

פרליני שוקולד רואו

פרליני שוקולד רואו

שוקולד רואו שומר על כל האיכויות הקסומות של הקקאו, מעלה תדר ומשמח את הנפש. פיתוח מתכון רמי ורטמן

לחם ברוקולי שטוח

לחם ברוקולי שטוח

greenkitchenstories.com המתכון במקור של
למי שאוכלת ביצים זה לגמרי סוג של סנדוויצ’ בין שתי פרוסות שיש בהן המון ברוקולי וקצת ביצים

מאפיין דלעת

מאפיין דלעת

בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפיין הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים

עוגיות קלות להכנה, מאוד מספקות. תמיד יש מבחר אחר של אגוזים וגרעינים לנסות. מתאים למי שאוכלת ביצים, הסוכר די הכרחי להדביק את הבלילה

עוגת בננות

עוגת בננות

עוגה מושלמת. לשלבים מתקדמים כאשר חזרו האגוזים והביצים
פיתוח מתכון רמי ורטמן

$