אפונת גינה וחסה

קלאסיקה, במקור עם חמאה ושלוט. אפשר בקלות להשתמש בשמן זית עדין ובצל סגול

הכנות5 minsזמן בישול15 mins

 1 שקית (600 גרם) אפונת גינה עדינה
 חצי ראש חסה ערבית
 1 בצל סגול גדול
 שמן זית ומלח אטלנטי

1

מתחילה בהפשרת האפונה בקערה גדולה והמון מים, כך שלא ישאר שום ריח של מקרר, שוטפת ומסננת
קוצצת דק את הבצל ומטגנת במחבת ברזל כבדה ועמוקה שתכיל בנוחות גם את החסה והאפונה
בנתיים קוצצת דק כחצי ראש של חסה ערבית
שהבצל שקוף מוסיפה את החסה ועוד קצת שמן זית, החסה קמלה במהירות וזה הזמן להוסיף את האפונה העדינה מסוננת ומלח, מערבבת ומוסיפה עוד קצת שמן זית שיבריק. מכסה ומורידה את האש לחמש דקות נוספות

Ingredients

 1 שקית (600 גרם) אפונת גינה עדינה
 חצי ראש חסה ערבית
 1 בצל סגול גדול
 שמן זית ומלח אטלנטי

Directions

1

מתחילה בהפשרת האפונה בקערה גדולה והמון מים, כך שלא ישאר שום ריח של מקרר, שוטפת ומסננת
קוצצת דק את הבצל ומטגנת במחבת ברזל כבדה ועמוקה שתכיל בנוחות גם את החסה והאפונה
בנתיים קוצצת דק כחצי ראש של חסה ערבית
שהבצל שקוף מוסיפה את החסה ועוד קצת שמן זית, החסה קמלה במהירות וזה הזמן להוסיף את האפונה העדינה מסוננת ומלח, מערבבת ומוסיפה עוד קצת שמן זית שיבריק. מכסה ומורידה את האש לחמש דקות נוספות

אפונת גינה וחסה
מתאים לפרוטוקולים

AIP    WahlsPaleo   Paleo

אפונת גינה וחסה

קלאסיקה, במקור עם חמאה ושלוט. אפשר בקלות להשתמש בשמן זית עדין ובצל סגול

הכנות5 minsזמן בישול15 mins

 1 שקית (600 גרם) אפונת גינה עדינה
 חצי ראש חסה ערבית
 1 בצל סגול גדול
 שמן זית ומלח אטלנטי

1

מתחילה בהפשרת האפונה בקערה גדולה והמון מים, כך שלא ישאר שום ריח של מקרר, שוטפת ומסננת
קוצצת דק את הבצל ומטגנת במחבת ברזל כבדה ועמוקה שתכיל בנוחות גם את החסה והאפונה
בנתיים קוצצת דק כחצי ראש של חסה ערבית
שהבצל שקוף מוסיפה את החסה ועוד קצת שמן זית, החסה קמלה במהירות וזה הזמן להוסיף את האפונה העדינה מסוננת ומלח, מערבבת ומוסיפה עוד קצת שמן זית שיבריק. מכסה ומורידה את האש לחמש דקות נוספות

Ingredients

 1 שקית (600 גרם) אפונת גינה עדינה
 חצי ראש חסה ערבית
 1 בצל סגול גדול
 שמן זית ומלח אטלנטי

Directions

1

מתחילה בהפשרת האפונה בקערה גדולה והמון מים, כך שלא ישאר שום ריח של מקרר, שוטפת ומסננת
קוצצת דק את הבצל ומטגנת במחבת ברזל כבדה ועמוקה שתכיל בנוחות גם את החסה והאפונה
בנתיים קוצצת דק כחצי ראש של חסה ערבית
שהבצל שקוף מוסיפה את החסה ועוד קצת שמן זית, החסה קמלה במהירות וזה הזמן להוסיף את האפונה העדינה מסוננת ומלח, מערבבת ומוסיפה עוד קצת שמן זית שיבריק. מכסה ומורידה את האש לחמש דקות נוספות

אפונת גינה וחסה
מתאים לפרוטוקולים

AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
סלט תפוחי אדמה משורש סלרי של מיטל

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי של מיטל

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי, סלרי תורם לקלילות ולחמיצות. סלט שיכול לחיות יופי בצינצנת ליומים שלושה. הרעיון הוא של מיטל זהבית אני רק מדדתי ורשמתי

קציצות פרסה עדינות פליאו

קציצות פרסה עדינות פליאו

כרישה טעימה! טעמים עדינים של בצל וירוקים. כאן קציצות פרסה רכות ועדינות עם קמח שקדים ומעט גרידת לימון. פליאו ותואם פסח

קציצות פרסה ועוף

קציצות פרסה ועוף

כרישה טעימה, טעמים עדינים של בצל וירוקים. קציצות פרסה ועוף קלילות ורכות, מאוד כיפיות ופרוטקוליות לגמרי

סְקוֹרְדַליָה – ממרח שקדים ושום טרי

סְקוֹרְדַליָה – ממרח שקדים ושום טרי

אצל היונים זו צלחת נפוצה כמו שאצלינו חומוס, גם השימוש דומה. הסלרי מחליף את תפוח האדמה תורם לימוניות ובתכלס מוסיף. ממרח פליאו שיכול להרגיש דומה לחומוס

בצל ממולא

בצל ממולא

בצלים ממולאים הם סוג של תוספת רכה ומתוקה, יחד עם ריבת תפוזים סיניים זו תבנית שיש בה חגיגיות

במיה פיצוח

במיה פיצוח

במיה מאוד כיף שהיא קרנצ’ית, אומרים שהרירית שהיא מפיקה בבישול מסורתי טובה למעי כאן היא נשארת בתוך התרמיל

$