

אפונת גינה וחסה
קלאסיקה, במקור עם חמאה ושלוט. אפשר בקלות להשתמש בשמן זית עדין ובצל סגול
מתחילה בהפשרת האפונה בקערה גדולה והמון מים, כך שלא ישאר שום ריח של מקרר, שוטפת ומסננת
קוצצת דק את הבצל ומטגנת במחבת ברזל כבדה ועמוקה שתכיל בנוחות גם את החסה והאפונה
בנתיים קוצצת דק כחצי ראש של חסה ערבית
שהבצל שקוף מוסיפה את החסה ועוד קצת שמן זית, החסה קמלה במהירות וזה הזמן להוסיף את האפונה העדינה מסוננת ומלח, מערבבת ומוסיפה עוד קצת שמן זית שיבריק. מכסה ומורידה את האש לחמש דקות נוספות
חומרים
אופן ההכנה
מתחילה בהפשרת האפונה בקערה גדולה והמון מים, כך שלא ישאר שום ריח של מקרר, שוטפת ומסננת
קוצצת דק את הבצל ומטגנת במחבת ברזל כבדה ועמוקה שתכיל בנוחות גם את החסה והאפונה
בנתיים קוצצת דק כחצי ראש של חסה ערבית
שהבצל שקוף מוסיפה את החסה ועוד קצת שמן זית, החסה קמלה במהירות וזה הזמן להוסיף את האפונה העדינה מסוננת ומלח, מערבבת ומוסיפה עוד קצת שמן זית שיבריק. מכסה ומורידה את האש לחמש דקות נוספות
מתאים לפרוטוקולים

אפונת גינה וחסה
קלאסיקה, במקור עם חמאה ושלוט. אפשר בקלות להשתמש בשמן זית עדין ובצל סגול
מתחילה בהפשרת האפונה בקערה גדולה והמון מים, כך שלא ישאר שום ריח של מקרר, שוטפת ומסננת
קוצצת דק את הבצל ומטגנת במחבת ברזל כבדה ועמוקה שתכיל בנוחות גם את החסה והאפונה
בנתיים קוצצת דק כחצי ראש של חסה ערבית
שהבצל שקוף מוסיפה את החסה ועוד קצת שמן זית, החסה קמלה במהירות וזה הזמן להוסיף את האפונה העדינה מסוננת ומלח, מערבבת ומוסיפה עוד קצת שמן זית שיבריק. מכסה ומורידה את האש לחמש דקות נוספות
חומרים
אופן ההכנה
מתחילה בהפשרת האפונה בקערה גדולה והמון מים, כך שלא ישאר שום ריח של מקרר, שוטפת ומסננת
קוצצת דק את הבצל ומטגנת במחבת ברזל כבדה ועמוקה שתכיל בנוחות גם את החסה והאפונה
בנתיים קוצצת דק כחצי ראש של חסה ערבית
שהבצל שקוף מוסיפה את החסה ועוד קצת שמן זית, החסה קמלה במהירות וזה הזמן להוסיף את האפונה העדינה מסוננת ומלח, מערבבת ומוסיפה עוד קצת שמן זית שיבריק. מכסה ומורידה את האש לחמש דקות נוספות
מתאים לפרוטוקולים


לוביה תאילנדית ובשר טחון
שעועית תאילנדית מככבת באוגוסט שהירוקים והעלים כבר עיפים

ירקות ירוקים וצלעות טלה
השומן שיש על צלעות הטלה נהדר לשימוש בירקות שמוגשים ליד, מסירה קוצצת דק וממיסה בסבלנות

במיה פיצוח
במיה מאוד כיף שהיא קרנצ’ית, אומרים שהרירית שהיא מפיקה בבישול מסורתי טובה למעי כאן היא נשארת בתוך התרמיל
0 Comments