אפונת גינה וחסה

|

8/01/2021

קלאסיקה, במקור עם חמאה ושלוט. אפשר בקלות להשתמש בשמן זית עדין ובצל סגול

4 מנות

Prep Time5 minsCook Time15 mins

 1 שקית (600 גרם) אפונת גינה עדינה קפואה
 ראש חסה ערבית
 1 בצל סגול גדול
 שמן זית ומלח אטלנטי

1

מתחילה בהפשרת האפונה בקערה גדולה והמון מים, כך שלא ישאר שום ריח של מקרר, שוטפת ומסננת

2

בוחרת במחבת ברזל כבדה ועמוקה שתכיל בנוחות גם את החסה והאפונה
קוצצת דק את הבצל ומטגנת בשמן זית, גיהה או חמאה. הקלאסיקה זה טיגון בחמאה

3

קוצצת דק ראש של חסה ערבית, אפשר גם פחות מראש, אפשר להחליף בחסה אמריקאית, אפשר להשתמש רק בעלים הפנימים היותר קרנציים
שהבצל שקוף מוסיפה את החסה ועוד קצת שומן, החסה קמלה במהירות וזה הזמן להוסיף את האפונה העדינה מסוננת ומלח

4

ליצירת אמולסיה טעימה
מוסיפה עוד קצת שומן ומורידה את האש, מטלטלת את המחבת מצד לצד במטרה לחבר בין הנוזלים במחבת לשומן הנמס

Ingredients

 1 שקית (600 גרם) אפונת גינה עדינה קפואה
 ראש חסה ערבית
 1 בצל סגול גדול
 שמן זית ומלח אטלנטי

Directions

1

מתחילה בהפשרת האפונה בקערה גדולה והמון מים, כך שלא ישאר שום ריח של מקרר, שוטפת ומסננת

2

בוחרת במחבת ברזל כבדה ועמוקה שתכיל בנוחות גם את החסה והאפונה
קוצצת דק את הבצל ומטגנת בשמן זית, גיהה או חמאה. הקלאסיקה זה טיגון בחמאה

3

קוצצת דק ראש של חסה ערבית, אפשר גם פחות מראש, אפשר להחליף בחסה אמריקאית, אפשר להשתמש רק בעלים הפנימים היותר קרנציים
שהבצל שקוף מוסיפה את החסה ועוד קצת שומן, החסה קמלה במהירות וזה הזמן להוסיף את האפונה העדינה מסוננת ומלח

4

ליצירת אמולסיה טעימה
מוסיפה עוד קצת שומן ומורידה את האש, מטלטלת את המחבת מצד לצד במטרה לחבר בין הנוזלים במחבת לשומן הנמס

אפונת גינה וחסה

אפונת גינה וחסה

|

קלאסיקה, במקור עם חמאה ושלוט. אפשר בקלות להשתמש בשמן זית עדין ובצל סגול

4 מנות

Prep Time5 minsCook Time15 mins

 1 שקית (600 גרם) אפונת גינה עדינה קפואה
 ראש חסה ערבית
 1 בצל סגול גדול
 שמן זית ומלח אטלנטי

1

מתחילה בהפשרת האפונה בקערה גדולה והמון מים, כך שלא ישאר שום ריח של מקרר, שוטפת ומסננת

2

בוחרת במחבת ברזל כבדה ועמוקה שתכיל בנוחות גם את החסה והאפונה
קוצצת דק את הבצל ומטגנת בשמן זית, גיהה או חמאה. הקלאסיקה זה טיגון בחמאה

3

קוצצת דק ראש של חסה ערבית, אפשר גם פחות מראש, אפשר להחליף בחסה אמריקאית, אפשר להשתמש רק בעלים הפנימים היותר קרנציים
שהבצל שקוף מוסיפה את החסה ועוד קצת שומן, החסה קמלה במהירות וזה הזמן להוסיף את האפונה העדינה מסוננת ומלח

4

ליצירת אמולסיה טעימה
מוסיפה עוד קצת שומן ומורידה את האש, מטלטלת את המחבת מצד לצד במטרה לחבר בין הנוזלים במחבת לשומן הנמס

Ingredients

 1 שקית (600 גרם) אפונת גינה עדינה קפואה
 ראש חסה ערבית
 1 בצל סגול גדול
 שמן זית ומלח אטלנטי

Directions

1

מתחילה בהפשרת האפונה בקערה גדולה והמון מים, כך שלא ישאר שום ריח של מקרר, שוטפת ומסננת

2

בוחרת במחבת ברזל כבדה ועמוקה שתכיל בנוחות גם את החסה והאפונה
קוצצת דק את הבצל ומטגנת בשמן זית, גיהה או חמאה. הקלאסיקה זה טיגון בחמאה

3

קוצצת דק ראש של חסה ערבית, אפשר גם פחות מראש, אפשר להחליף בחסה אמריקאית, אפשר להשתמש רק בעלים הפנימים היותר קרנציים
שהבצל שקוף מוסיפה את החסה ועוד קצת שומן, החסה קמלה במהירות וזה הזמן להוסיף את האפונה העדינה מסוננת ומלח

4

ליצירת אמולסיה טעימה
מוסיפה עוד קצת שומן ומורידה את האש, מטלטלת את המחבת מצד לצד במטרה לחבר בין הנוזלים במחבת לשומן הנמס

אפונת גינה וחסה

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *