אפונת גינה וחסה

קלאסיקה, במקור עם חמאה ושלוט. אפשר בקלות להשתמש בשמן זית עדין ובצל סגול

הכנות5 minsזמן בישול15 mins

 1 שקית (600 גרם) אפונת גינה עדינה
 חצי ראש חסה ערבית
 1 בצל סגול גדול
 שמן זית ומלח אטלנטי

1

מתחילה בהפשרת האפונה בקערה גדולה והמון מים, כך שלא ישאר שום ריח של מקרר, שוטפת ומסננת
קוצצת דק את הבצל ומטגנת במחבת ברזל כבדה ועמוקה שתכיל בנוחות גם את החסה והאפונה
בנתיים קוצצת דק כחצי ראש של חסה ערבית
שהבצל שקוף מוסיפה את החסה ועוד קצת שמן זית, החסה קמלה במהירות וזה הזמן להוסיף את האפונה העדינה מסוננת ומלח, מערבבת ומוסיפה עוד קצת שמן זית שיבריק. מכסה ומורידה את האש לחמש דקות נוספות

חומרים

 1 שקית (600 גרם) אפונת גינה עדינה
 חצי ראש חסה ערבית
 1 בצל סגול גדול
 שמן זית ומלח אטלנטי

אופן ההכנה

1

מתחילה בהפשרת האפונה בקערה גדולה והמון מים, כך שלא ישאר שום ריח של מקרר, שוטפת ומסננת
קוצצת דק את הבצל ומטגנת במחבת ברזל כבדה ועמוקה שתכיל בנוחות גם את החסה והאפונה
בנתיים קוצצת דק כחצי ראש של חסה ערבית
שהבצל שקוף מוסיפה את החסה ועוד קצת שמן זית, החסה קמלה במהירות וזה הזמן להוסיף את האפונה העדינה מסוננת ומלח, מערבבת ומוסיפה עוד קצת שמן זית שיבריק. מכסה ומורידה את האש לחמש דקות נוספות

אפונת גינה וחסה
מתאים לפרוטוקולים

AIP    WahlsPaleo   Paleo

אפונת גינה וחסה

קלאסיקה, במקור עם חמאה ושלוט. אפשר בקלות להשתמש בשמן זית עדין ובצל סגול

הכנות5 minsזמן בישול15 mins

 1 שקית (600 גרם) אפונת גינה עדינה
 חצי ראש חסה ערבית
 1 בצל סגול גדול
 שמן זית ומלח אטלנטי

1

מתחילה בהפשרת האפונה בקערה גדולה והמון מים, כך שלא ישאר שום ריח של מקרר, שוטפת ומסננת
קוצצת דק את הבצל ומטגנת במחבת ברזל כבדה ועמוקה שתכיל בנוחות גם את החסה והאפונה
בנתיים קוצצת דק כחצי ראש של חסה ערבית
שהבצל שקוף מוסיפה את החסה ועוד קצת שמן זית, החסה קמלה במהירות וזה הזמן להוסיף את האפונה העדינה מסוננת ומלח, מערבבת ומוסיפה עוד קצת שמן זית שיבריק. מכסה ומורידה את האש לחמש דקות נוספות

חומרים

 1 שקית (600 גרם) אפונת גינה עדינה
 חצי ראש חסה ערבית
 1 בצל סגול גדול
 שמן זית ומלח אטלנטי

אופן ההכנה

1

מתחילה בהפשרת האפונה בקערה גדולה והמון מים, כך שלא ישאר שום ריח של מקרר, שוטפת ומסננת
קוצצת דק את הבצל ומטגנת במחבת ברזל כבדה ועמוקה שתכיל בנוחות גם את החסה והאפונה
בנתיים קוצצת דק כחצי ראש של חסה ערבית
שהבצל שקוף מוסיפה את החסה ועוד קצת שמן זית, החסה קמלה במהירות וזה הזמן להוסיף את האפונה העדינה מסוננת ומלח, מערבבת ומוסיפה עוד קצת שמן זית שיבריק. מכסה ומורידה את האש לחמש דקות נוספות

אפונת גינה וחסה
מתאים לפרוטוקולים

AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
במיה פיצוח

במיה פיצוח

במיה מאוד כיף שהיא קרנצ’ית, אומרים שהרירית שהיא מפיקה בבישול מסורתי טובה למעי כאן היא נשארת בתוך התרמיל

$