אספרגוס עטוף בביקון

| 2/05/2022

זה באמת מאוד פשוט ומאוד טעים
לכל אספרגוס צריך פרוסת ביקון
שחיתות כזו כי תכלס ביקון ואספרגוס שניהם יקרים.

החיבור הפשוט של ירק ושומן טעים עובד מעולה, מחסה וויניגרט, כרוב וחמאה שעושה ג'חנון, שומן טלה ובמיה, עם חושבים על זה המנעד עצום. 

ויש בונוס נוסף מלבד שזה טעים נורא, שחרור נוזלים מיותרים ביום שאחרי

אספרגוס עטוף בביקון

קטגוריה: עוד ירקות
כמותזמן הכנה
שתי מנות 15 דקות

 12 גבעולי אספרגוס
 12 פרוסות ביקון דקות

1

מתחילה בליקטום סנטימטר מקצה האספרגוס, זה חלק עצי ופחות מתאים
קולפת בקולפן את הקליפה הדקיקה שיש על הגבעול עד קצת לפני התפרחת

אספרגוס

2

מניחה נייר אפיה על תבנית מתכת ומחממת תנור לחום הכי גבוהה על גריל
מניחה פרוסת ביקון סביב כל אספרגוס, תנועה סיבובית ככה שהביקון עוטף את הגבעול

3

מכניסה לתנור מתחת לגריל לעשר דקות עד רבע שעה עד ששומן הביקון נמס

Ingredients

 12 גבעולי אספרגוס
 12 פרוסות ביקון דקות

Directions

1

מתחילה בליקטום סנטימטר מקצה האספרגוס, זה חלק עצי ופחות מתאים
קולפת בקולפן את הקליפה הדקיקה שיש על הגבעול עד קצת לפני התפרחת

אספרגוס

2

מניחה נייר אפיה על תבנית מתכת ומחממת תנור לחום הכי גבוהה על גריל
מניחה פרוסת ביקון סביב כל אספרגוס, תנועה סיבובית ככה שהביקון עוטף את הגבעול

3

מכניסה לתנור מתחת לגריל לעשר דקות עד רבע שעה עד ששומן הביקון נמס

אספרגוס וביקון

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

אספרגוס עטוף בביקון

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד באותו ענין: עוד ירקות

טי בון טלה וירקות ירוקים בשומן של עצמו

טי בון טלה וירקות ירוקים בשומן של עצמו

טיבון טלה הוא נתח מאוד מתגמל, יש לו ביס שווה, שומן שאפשר להפריד בקלות, רכות ועדינות וקל ממש להכין אותו. מפרידה את השומן ואת הירקות שמלווים את המנה מטגנת בשומן הזה. כל חלקי הנתח 🙂

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי של מיטל

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי של מיטל

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי, סלרי תורם לקלילות ולחמיצות. סלט שיכול לחיות יופי בצינצנת ליומים שלושה. הרעיון הוא של מיטל זהבית אני רק מדדתי ורשמתי

לביבות פרסה עדינות פליאו

לביבות פרסה עדינות פליאו

כרישה טעימה! טעמים עדינים של בצל וירוקים. כאן קציצות פרסה רכות ועדינות עם קמח שקדים ומעט גרידת לימון. פליאו ותואם פסח