אספרגוס עטוף בביקון
זה באמת מאוד פשוט ומאוד טעים
לכל אספרגוס צריך פרוסת ביקון
שחיתות כזו כי תכלס ביקון ואספרגוס שניהם יקרים.
החיבור הפשוט של ירק ושומן טעים עובד מעולה, מחסה וויניגרט, כרוב וחמאה שעושה ג'חנון, שומן טלה ובמיה, עם חושבים על זה המנעד עצום.
ויש בונוס נוסף מלבד שזה טעים נורא, שחרור נוזלים מיותרים ביום שאחרי
מתחילה בליקטום סנטימטר מקצה האספרגוס, זה חלק עצי ופחות מתאים
קולפת בקולפן את הקליפה הדקיקה שיש על הגבעול עד קצת לפני התפרחת
מניחה נייר אפיה על תבנית מתכת ומחממת תנור לחום הכי גבוהה על גריל
מניחה פרוסת ביקון סביב כל אספרגוס, תנועה סיבובית ככה שהביקון עוטף את הגבעול
מכניסה לתנור מתחת לגריל לעשר דקות עד רבע שעה עד ששומן הביקון נמס
Ingredients
Directions
מתחילה בליקטום סנטימטר מקצה האספרגוס, זה חלק עצי ופחות מתאים
קולפת בקולפן את הקליפה הדקיקה שיש על הגבעול עד קצת לפני התפרחת
מניחה נייר אפיה על תבנית מתכת ומחממת תנור לחום הכי גבוהה על גריל
מניחה פרוסת ביקון סביב כל אספרגוס, תנועה סיבובית ככה שהביקון עוטף את הגבעול
מכניסה לתנור מתחת לגריל לעשר דקות עד רבע שעה עד ששומן הביקון נמס
הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

במיה מטוגנת בשומן טלה ולימון
במיה מטוגנת זו קלאסיקה, הלימון שובר קצת את השומניות. שומן טלה מתחבר טבעי לבמיה ונספג בה בעדינות

טי בון טלה וירקות ירוקים בשומן של עצמו
טיבון טלה הוא נתח מאוד מתגמל, יש לו ביס שווה, שומן שאפשר להפריד בקלות, רכות ועדינות וקל ממש להכין אותו. מפרידה את השומן ואת הירקות שמלווים את המנה מטגנת בשומן הזה. כל חלקי הנתח 🙂

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי של מיטל
סלט תפוחי אדמה משורש סלרי, סלרי תורם לקלילות ולחמיצות. סלט שיכול לחיות יופי בצינצנת ליומים שלושה. הרעיון הוא של מיטל זהבית אני רק מדדתי ורשמתי

לביבות פרסה עדינות פליאו
כרישה טעימה! טעמים עדינים של בצל וירוקים. כאן קציצות פרסה רכות ועדינות עם קמח שקדים ומעט גרידת לימון. פליאו ותואם פסח
0 תגובות