אספרגוס עטוף בביקון

זה באמת מאוד פשוט ומאוד טעים, לכל אספרגוס צריך פרוסת ביקון שחיתות כזו כי תכלס ביקון ואספרגוס שניהם יקרים.

החיבור הפשוט של ירק ושומן טעים עובד מעולה, מחסה וויניגרט, כרוב וחמאה שעושה ג'חנון, שומן טלה ובמיה, עם חושבים על זה המנעד עצום.

ויש בונוס נוסף מלבד שזה טעים נורא, שחרור נוזלים מיותרים ביום שאחרי

ככה עושה

אספרגוס וביקון

הכנות5 minutes
זמן בישול אפיה15 minutes
מנות12 יחידות
חופשי מאלרגנים
glutenfree
cmical free

מרכיבים

  • 12 גבעולי אספרגוס
  • 12 פרוסות ביקון דקות

הכנות

  • מתחילה בליקטום סנטימטר מקצה האספרגוס, זה חלק עצי ופחות מתאים קולפת בקולפן את הקליפה הדקיקה שיש על הגבעול עד קצת לפני התפרחת
    אספרגוס
  • מניחה נייר אפיה על תבנית מתכת ומחממת תנור לחום הכי גבוהה על גריל מניחה פרוסת ביקון סביב כל אספרגוס, תנועה סיבובית ככה שהביקון עוטף את הגבעול
  • מכניסה לתנור מתחת לגריל לעשר דקות עד רבע שעה עד ששומן הביקון נמס
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . קיטו

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן