אסדו על בצלים

צלע על העצם בצליה ארוכה ואיטית. החריצה של מיכסה הצלעות עוזרת לקבל שומן קריספי

הכנות25 minsזמן בישול3 hrs 20 mins

 נתח של קילו וחצי שנים צלעות עגלה, חי בריא מגידול מקומי
 4 בצלים סגולים גדולים
 צרור טימין או רוזמרין
 מלח ים גס ופלפל שחור גרוס גס למי שהחזירה

1

שיטת בישול שמאפשרת לישמור את השומן שנוצר. הבישול האיטי עוזר לשומן להינמס ולהיספג בבשר
לסוג הבישול הזה צריך סיר ברזל כבד, או מחבת ברזל כבדה עם מיכסה. החום שנוצר בסיר האטום ממיס את השומן ומרכך את הבשר, לכן חשוב סיר ברזל כבד שיעביר טוב את החום, ואטום
את הנתח מוציאה החוצה שעה לפחות לפני ההכנה. את השומן שמכסה אותו חורצת בסכין לרשת של חצי סנטימטר כדי לעזור לשומן להינמס וליצור פיסות קריספיות, ממליחה ומפלפלת
חותכת את הבצלים לחצי ומניחה את הנתח מעליהם מכניסה גם עשבי תיבול. אוטמת בשתי שכבות של נייר כסף ומיכסה
מכניסה לתנור לחום של 150 מעלות לשלוש שעות לפחות
לאחר שלוש שעות מסירה את הניירות והכיסוי, מוציאה את הבשר והבצלים ומסננת את הנוזל\שומן שיש במחבת לצינצנת לשימוש בהמשך. מכניסה חזרה את הבשר והבצלים לתנור, למדף העליון על מצב גריל ונותנת לנתח להשחים עשר דקות

Ingredients

 נתח של קילו וחצי שנים צלעות עגלה, חי בריא מגידול מקומי
 4 בצלים סגולים גדולים
 צרור טימין או רוזמרין
 מלח ים גס ופלפל שחור גרוס גס למי שהחזירה

Directions

1

שיטת בישול שמאפשרת לישמור את השומן שנוצר. הבישול האיטי עוזר לשומן להינמס ולהיספג בבשר
לסוג הבישול הזה צריך סיר ברזל כבד, או מחבת ברזל כבדה עם מיכסה. החום שנוצר בסיר האטום ממיס את השומן ומרכך את הבשר, לכן חשוב סיר ברזל כבד שיעביר טוב את החום, ואטום
את הנתח מוציאה החוצה שעה לפחות לפני ההכנה. את השומן שמכסה אותו חורצת בסכין לרשת של חצי סנטימטר כדי לעזור לשומן להינמס וליצור פיסות קריספיות, ממליחה ומפלפלת
חותכת את הבצלים לחצי ומניחה את הנתח מעליהם מכניסה גם עשבי תיבול. אוטמת בשתי שכבות של נייר כסף ומיכסה
מכניסה לתנור לחום של 150 מעלות לשלוש שעות לפחות
לאחר שלוש שעות מסירה את הניירות והכיסוי, מוציאה את הבשר והבצלים ומסננת את הנוזל\שומן שיש במחבת לצינצנת לשימוש בהמשך. מכניסה חזרה את הבשר והבצלים לתנור, למדף העליון על מצב גריל ונותנת לנתח להשחים עשר דקות

אסדו על בצלים
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

אסדו על בצלים

צלע על העצם בצליה ארוכה ואיטית. החריצה של מיכסה הצלעות עוזרת לקבל שומן קריספי

הכנות25 minsזמן בישול3 hrs 20 mins

 נתח של קילו וחצי שנים צלעות עגלה, חי בריא מגידול מקומי
 4 בצלים סגולים גדולים
 צרור טימין או רוזמרין
 מלח ים גס ופלפל שחור גרוס גס למי שהחזירה

1

שיטת בישול שמאפשרת לישמור את השומן שנוצר. הבישול האיטי עוזר לשומן להינמס ולהיספג בבשר
לסוג הבישול הזה צריך סיר ברזל כבד, או מחבת ברזל כבדה עם מיכסה. החום שנוצר בסיר האטום ממיס את השומן ומרכך את הבשר, לכן חשוב סיר ברזל כבד שיעביר טוב את החום, ואטום
את הנתח מוציאה החוצה שעה לפחות לפני ההכנה. את השומן שמכסה אותו חורצת בסכין לרשת של חצי סנטימטר כדי לעזור לשומן להינמס וליצור פיסות קריספיות, ממליחה ומפלפלת
חותכת את הבצלים לחצי ומניחה את הנתח מעליהם מכניסה גם עשבי תיבול. אוטמת בשתי שכבות של נייר כסף ומיכסה
מכניסה לתנור לחום של 150 מעלות לשלוש שעות לפחות
לאחר שלוש שעות מסירה את הניירות והכיסוי, מוציאה את הבשר והבצלים ומסננת את הנוזל\שומן שיש במחבת לצינצנת לשימוש בהמשך. מכניסה חזרה את הבשר והבצלים לתנור, למדף העליון על מצב גריל ונותנת לנתח להשחים עשר דקות

Ingredients

 נתח של קילו וחצי שנים צלעות עגלה, חי בריא מגידול מקומי
 4 בצלים סגולים גדולים
 צרור טימין או רוזמרין
 מלח ים גס ופלפל שחור גרוס גס למי שהחזירה

Directions

1

שיטת בישול שמאפשרת לישמור את השומן שנוצר. הבישול האיטי עוזר לשומן להינמס ולהיספג בבשר
לסוג הבישול הזה צריך סיר ברזל כבד, או מחבת ברזל כבדה עם מיכסה. החום שנוצר בסיר האטום ממיס את השומן ומרכך את הבשר, לכן חשוב סיר ברזל כבד שיעביר טוב את החום, ואטום
את הנתח מוציאה החוצה שעה לפחות לפני ההכנה. את השומן שמכסה אותו חורצת בסכין לרשת של חצי סנטימטר כדי לעזור לשומן להינמס וליצור פיסות קריספיות, ממליחה ומפלפלת
חותכת את הבצלים לחצי ומניחה את הנתח מעליהם מכניסה גם עשבי תיבול. אוטמת בשתי שכבות של נייר כסף ומיכסה
מכניסה לתנור לחום של 150 מעלות לשלוש שעות לפחות
לאחר שלוש שעות מסירה את הניירות והכיסוי, מוציאה את הבשר והבצלים ומסננת את הנוזל\שומן שיש במחבת לצינצנת לשימוש בהמשך. מכניסה חזרה את הבשר והבצלים לתנור, למדף העליון על מצב גריל ונותנת לנתח להשחים עשר דקות

אסדו על בצלים
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
עלי סלק ממולאים

עלי סלק ממולאים

אז מה מחליף אורז בממולאים, מוצאת שירקות שורש מגורדים דק בפומפיה סופגים יפה את מיצי הבשר והרוטב. פה ניסיתי עלי סלק במילוי של בשר שמן, את האורז החליף הסלק. טריוויאלי

אמפנדס

אמפנדס

מענין שמתכון מסורתי לאמפנדס הוא מקמח קסאבה ידידנו. בצק דק עמוס בבשר שמן, מתברר שבצק קסאבה אוהב שמן. אחד הטובים

בצל ממולא

בצל ממולא

בצלים ממולאים הם סוג של תוספת רכה ומתוקה, יחד עם ריבת תפוזים סיניים זו תבנית שיש בה חגיגיות

קלצונה

קלצונה

מנפלאות הבטטה הלבנה. קלצו’נה אשכרה קריספית ממש, הפעם במילוי בשר וזיתים

שערות אסדו

שערות אסדו

לפני שהיתי בתזונה הזו לא ממש יצא לי להכין אסדו, היה נידמה לי שזה מורכב יותר מדי ומחייב מעשנה. בשנה האחרונה זה הפך לאב מזון. זו גירסה עסיסית של בישול עם נוזלים שבעני עוזרות לשערות להישאר עסיסיות. מכינה ומעבירה לקופסת זכוכית ולמקרר. יש לזה כל כך הרבה שימושים

פרויקט לזניה

פרויקט לזניה

לזניה זו אם מזון ששווה להתאמץ לבקר אותה לפעמים. כאן גירסה 100 אחוז פרוטוקולית, בלי עגבניות. בתפקיד הפסטה הבטטה הלבנה. מלאכת שכבות

לחמא בעג’ין

לחמא בעג’ין

בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

קוטג’ פאי או פאי רועים

קוטג’ פאי או פאי רועים

פאי רועים זו הגירסה עם בשר כבשים וקוטג’ פיא עם בקר, בקר שמן מתאים פה. בטטה צהובה שהיא קצת יותר יבשה ומזכירה תפוח אדמה משלימה את הקמופלאז’. מחבת שיש בו נחמה

קבב

קבב

קבב על האש או על מחבת, עם סלטים טריים, כבושים וממרחים זו ארוחה אולטימטיבית

דנוור חתיך

דנוור חתיך

נתח קטן ומשוייש, המשך של מכסה האנטריקוט לכיוון האונטריב. הרבה טעם צליה חזקה וקצרה

$