אסאדו על בצלים

14/07/2020

צלע על העצם בצליה ארוכה ואיטית. ההגבהה על בצלים שומרת על הבשר. החריצה של מיכסה הצלעות עוזרת לקבל שומן קריספי

4 מנות

Prep Time25 minsCook Time3 hrs 20 mins

 נתח של קילו וחצי שנים צלעות עגלה, חי בריא מגידול מקומי
 4 בצלים סגולים גדולים
 צרור טימין או רוזמרין
 מלח ים גס ופלפל שחור גרוס גס למי שהחזירה

1

שיטת בישול שמאפשרת לישמור את השומן שנוצר
הבישול האיטי עוזר לשומן להינמס ולהיספג בבשר
לסוג הבישול הזה צריך סיר ברזל כבד, או מחבת ברזל כבדה עם מיכסה
החום שנוצר בסיר האטום ממיס את השומן ומרכך את הבשר
לכן חשוב סיר ברזל כבד שיעביר טוב את החום, ואטום

2

את הנתח מוציאה החוצה שעה לפחות לפני ההכנה
את השומן שמכסה אותו חורצת בסכין לרשת של חצי סנטימטר כדי לעזור לשומן להינמס וליצור פיסות קריספיות
ממליחה ומפלפלת
חותכת את הבצלים לחצי ומניחה בסיר
את הנתח מניחה מעל הבצלים מוסיפה גם עשבי תיבול
אוטמת בשתי שכבות של נייר כסף ומיכסה

3

זמן בישול
מכניסה לתנור לחום של 150 מעלות לארבע שעות לפחות
או שיש זמן מכניסה לתנור לחום של 120 מעלות לשש עד שמונה שעות לפחות
בחלוף הזמן מסירה את הניירות והכיסוי, מוציאה את הבשר והבצלים ומסננת את הנוזל\שומן שיש במחבת לצינצנת לשימוש בהמשך.
מכניסה חזרה את הבשר והבצלים לתנור, למדף העליון על מצב גריל ונותנת לנתח להשחים עשר דקות

Ingredients

 נתח של קילו וחצי שנים צלעות עגלה, חי בריא מגידול מקומי
 4 בצלים סגולים גדולים
 צרור טימין או רוזמרין
 מלח ים גס ופלפל שחור גרוס גס למי שהחזירה

Directions

1

שיטת בישול שמאפשרת לישמור את השומן שנוצר
הבישול האיטי עוזר לשומן להינמס ולהיספג בבשר
לסוג הבישול הזה צריך סיר ברזל כבד, או מחבת ברזל כבדה עם מיכסה
החום שנוצר בסיר האטום ממיס את השומן ומרכך את הבשר
לכן חשוב סיר ברזל כבד שיעביר טוב את החום, ואטום

2

את הנתח מוציאה החוצה שעה לפחות לפני ההכנה
את השומן שמכסה אותו חורצת בסכין לרשת של חצי סנטימטר כדי לעזור לשומן להינמס וליצור פיסות קריספיות
ממליחה ומפלפלת
חותכת את הבצלים לחצי ומניחה בסיר
את הנתח מניחה מעל הבצלים מוסיפה גם עשבי תיבול
אוטמת בשתי שכבות של נייר כסף ומיכסה

3

זמן בישול
מכניסה לתנור לחום של 150 מעלות לארבע שעות לפחות
או שיש זמן מכניסה לתנור לחום של 120 מעלות לשש עד שמונה שעות לפחות
בחלוף הזמן מסירה את הניירות והכיסוי, מוציאה את הבשר והבצלים ומסננת את הנוזל\שומן שיש במחבת לצינצנת לשימוש בהמשך.
מכניסה חזרה את הבשר והבצלים לתנור, למדף העליון על מצב גריל ונותנת לנתח להשחים עשר דקות

אסדו על בצלים

אסאדו על בצלים

14/07/2020

צלע על העצם בצליה ארוכה ואיטית. ההגבהה על בצלים שומרת על הבשר. החריצה של מיכסה הצלעות עוזרת לקבל שומן קריספי

4 מנות

Prep Time25 minsCook Time3 hrs 20 mins

 נתח של קילו וחצי שנים צלעות עגלה, חי בריא מגידול מקומי
 4 בצלים סגולים גדולים
 צרור טימין או רוזמרין
 מלח ים גס ופלפל שחור גרוס גס למי שהחזירה

1

שיטת בישול שמאפשרת לישמור את השומן שנוצר
הבישול האיטי עוזר לשומן להינמס ולהיספג בבשר
לסוג הבישול הזה צריך סיר ברזל כבד, או מחבת ברזל כבדה עם מיכסה
החום שנוצר בסיר האטום ממיס את השומן ומרכך את הבשר
לכן חשוב סיר ברזל כבד שיעביר טוב את החום, ואטום

2

את הנתח מוציאה החוצה שעה לפחות לפני ההכנה
את השומן שמכסה אותו חורצת בסכין לרשת של חצי סנטימטר כדי לעזור לשומן להינמס וליצור פיסות קריספיות
ממליחה ומפלפלת
חותכת את הבצלים לחצי ומניחה בסיר
את הנתח מניחה מעל הבצלים מוסיפה גם עשבי תיבול
אוטמת בשתי שכבות של נייר כסף ומיכסה

3

זמן בישול
מכניסה לתנור לחום של 150 מעלות לארבע שעות לפחות
או שיש זמן מכניסה לתנור לחום של 120 מעלות לשש עד שמונה שעות לפחות
בחלוף הזמן מסירה את הניירות והכיסוי, מוציאה את הבשר והבצלים ומסננת את הנוזל\שומן שיש במחבת לצינצנת לשימוש בהמשך.
מכניסה חזרה את הבשר והבצלים לתנור, למדף העליון על מצב גריל ונותנת לנתח להשחים עשר דקות

Ingredients

 נתח של קילו וחצי שנים צלעות עגלה, חי בריא מגידול מקומי
 4 בצלים סגולים גדולים
 צרור טימין או רוזמרין
 מלח ים גס ופלפל שחור גרוס גס למי שהחזירה

Directions

1

שיטת בישול שמאפשרת לישמור את השומן שנוצר
הבישול האיטי עוזר לשומן להינמס ולהיספג בבשר
לסוג הבישול הזה צריך סיר ברזל כבד, או מחבת ברזל כבדה עם מיכסה
החום שנוצר בסיר האטום ממיס את השומן ומרכך את הבשר
לכן חשוב סיר ברזל כבד שיעביר טוב את החום, ואטום

2

את הנתח מוציאה החוצה שעה לפחות לפני ההכנה
את השומן שמכסה אותו חורצת בסכין לרשת של חצי סנטימטר כדי לעזור לשומן להינמס וליצור פיסות קריספיות
ממליחה ומפלפלת
חותכת את הבצלים לחצי ומניחה בסיר
את הנתח מניחה מעל הבצלים מוסיפה גם עשבי תיבול
אוטמת בשתי שכבות של נייר כסף ומיכסה

3

זמן בישול
מכניסה לתנור לחום של 150 מעלות לארבע שעות לפחות
או שיש זמן מכניסה לתנור לחום של 120 מעלות לשש עד שמונה שעות לפחות
בחלוף הזמן מסירה את הניירות והכיסוי, מוציאה את הבשר והבצלים ומסננת את הנוזל\שומן שיש במחבת לצינצנת לשימוש בהמשך.
מכניסה חזרה את הבשר והבצלים לתנור, למדף העליון על מצב גריל ונותנת לנתח להשחים עשר דקות

אסדו על בצלים

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *