אסדו על בצלים

צלע על העצם בצליה ארוכה ואיטית. החריצה של מיכסה הצלעות עוזרת לקבל שומן קריספי

הכנות25 minsזמן בישול3 hrs 20 mins

 נתח של קילו וחצי שנים צלעות עגלה, חי בריא מגידול מקומי
 4 בצלים סגולים גדולים
 צרור טימין או רוזמרין
 מלח ים גס ופלפל שחור גרוס גס למי שהחזירה

1

שיטת בישול שמאפשרת לישמור את השומן שנוצר. הבישול האיטי עוזר לשומן להינמס ולהיספג בבשר
לסוג הבישול הזה צריך סיר ברזל כבד, או מחבת ברזל כבדה עם מיכסה. החום שנוצר בסיר האטום ממיס את השומן ומרכך את הבשר, לכן חשוב סיר ברזל כבד שיעביר טוב את החום, ואטום
את הנתח מוציאה החוצה שעה לפחות לפני ההכנה. את השומן שמכסה אותו חורצת בסכין לרשת של חצי סנטימטר כדי לעזור לשומן להינמס וליצור פיסות קריספיות, ממליחה ומפלפלת
חותכת את הבצלים לחצי ומניחה את הנתח מעליהם מכניסה גם עשבי תיבול. אוטמת בשתי שכבות של נייר כסף ומיכסה
מכניסה לתנור לחום של 150 מעלות לשלוש שעות לפחות
לאחר שלוש שעות מסירה את הניירות והכיסוי, מוציאה את הבשר והבצלים ומסננת את הנוזל\שומן שיש במחבת לצינצנת לשימוש בהמשך. מכניסה חזרה את הבשר והבצלים לתנור, למדף העליון על מצב גריל ונותנת לנתח להשחים עשר דקות

חומרים

 נתח של קילו וחצי שנים צלעות עגלה, חי בריא מגידול מקומי
 4 בצלים סגולים גדולים
 צרור טימין או רוזמרין
 מלח ים גס ופלפל שחור גרוס גס למי שהחזירה

אופן ההכנה

1

שיטת בישול שמאפשרת לישמור את השומן שנוצר. הבישול האיטי עוזר לשומן להינמס ולהיספג בבשר
לסוג הבישול הזה צריך סיר ברזל כבד, או מחבת ברזל כבדה עם מיכסה. החום שנוצר בסיר האטום ממיס את השומן ומרכך את הבשר, לכן חשוב סיר ברזל כבד שיעביר טוב את החום, ואטום
את הנתח מוציאה החוצה שעה לפחות לפני ההכנה. את השומן שמכסה אותו חורצת בסכין לרשת של חצי סנטימטר כדי לעזור לשומן להינמס וליצור פיסות קריספיות, ממליחה ומפלפלת
חותכת את הבצלים לחצי ומניחה את הנתח מעליהם מכניסה גם עשבי תיבול. אוטמת בשתי שכבות של נייר כסף ומיכסה
מכניסה לתנור לחום של 150 מעלות לשלוש שעות לפחות
לאחר שלוש שעות מסירה את הניירות והכיסוי, מוציאה את הבשר והבצלים ומסננת את הנוזל\שומן שיש במחבת לצינצנת לשימוש בהמשך. מכניסה חזרה את הבשר והבצלים לתנור, למדף העליון על מצב גריל ונותנת לנתח להשחים עשר דקות

אסדו על בצלים
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

אסדו על בצלים

צלע על העצם בצליה ארוכה ואיטית. החריצה של מיכסה הצלעות עוזרת לקבל שומן קריספי

הכנות25 minsזמן בישול3 hrs 20 mins

 נתח של קילו וחצי שנים צלעות עגלה, חי בריא מגידול מקומי
 4 בצלים סגולים גדולים
 צרור טימין או רוזמרין
 מלח ים גס ופלפל שחור גרוס גס למי שהחזירה

1

שיטת בישול שמאפשרת לישמור את השומן שנוצר. הבישול האיטי עוזר לשומן להינמס ולהיספג בבשר
לסוג הבישול הזה צריך סיר ברזל כבד, או מחבת ברזל כבדה עם מיכסה. החום שנוצר בסיר האטום ממיס את השומן ומרכך את הבשר, לכן חשוב סיר ברזל כבד שיעביר טוב את החום, ואטום
את הנתח מוציאה החוצה שעה לפחות לפני ההכנה. את השומן שמכסה אותו חורצת בסכין לרשת של חצי סנטימטר כדי לעזור לשומן להינמס וליצור פיסות קריספיות, ממליחה ומפלפלת
חותכת את הבצלים לחצי ומניחה את הנתח מעליהם מכניסה גם עשבי תיבול. אוטמת בשתי שכבות של נייר כסף ומיכסה
מכניסה לתנור לחום של 150 מעלות לשלוש שעות לפחות
לאחר שלוש שעות מסירה את הניירות והכיסוי, מוציאה את הבשר והבצלים ומסננת את הנוזל\שומן שיש במחבת לצינצנת לשימוש בהמשך. מכניסה חזרה את הבשר והבצלים לתנור, למדף העליון על מצב גריל ונותנת לנתח להשחים עשר דקות

חומרים

 נתח של קילו וחצי שנים צלעות עגלה, חי בריא מגידול מקומי
 4 בצלים סגולים גדולים
 צרור טימין או רוזמרין
 מלח ים גס ופלפל שחור גרוס גס למי שהחזירה

אופן ההכנה

1

שיטת בישול שמאפשרת לישמור את השומן שנוצר. הבישול האיטי עוזר לשומן להינמס ולהיספג בבשר
לסוג הבישול הזה צריך סיר ברזל כבד, או מחבת ברזל כבדה עם מיכסה. החום שנוצר בסיר האטום ממיס את השומן ומרכך את הבשר, לכן חשוב סיר ברזל כבד שיעביר טוב את החום, ואטום
את הנתח מוציאה החוצה שעה לפחות לפני ההכנה. את השומן שמכסה אותו חורצת בסכין לרשת של חצי סנטימטר כדי לעזור לשומן להינמס וליצור פיסות קריספיות, ממליחה ומפלפלת
חותכת את הבצלים לחצי ומניחה את הנתח מעליהם מכניסה גם עשבי תיבול. אוטמת בשתי שכבות של נייר כסף ומיכסה
מכניסה לתנור לחום של 150 מעלות לשלוש שעות לפחות
לאחר שלוש שעות מסירה את הניירות והכיסוי, מוציאה את הבשר והבצלים ומסננת את הנוזל\שומן שיש במחבת לצינצנת לשימוש בהמשך. מכניסה חזרה את הבשר והבצלים לתנור, למדף העליון על מצב גריל ונותנת לנתח להשחים עשר דקות

אסדו על בצלים
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
שערות אסדו

שערות אסדו

לפני שהיתי בתזונה הזו לא ממש יצא לי להכין אסדו, היה נידמה לי שזה מורכב יותר מדי ומחייב מעשנה. בשנה האחרונה זה הפך לאב מזון. זו גירסה עסיסית של בישול עם נוזלים שבעני עוזרות לשערות להישאר עסיסיות. מכינה ומעבירה לקופסת זכוכית ולמקרר. יש לזה כל כך הרבה שימושים

פרויקט לזניה

פרויקט לזניה

לזניה זו אם מזון ששווה להתאמץ לבקר אותה לפעמים. כאן גירסה 100 אחוז פרוטוקולית, בלי עגבניות. בתפקיד הפסטה הבטטה הלבנה. מלאכת שכבות

לחמא בעג’ין

לחמא בעג’ין

בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

קוטג’ פאי או פאי רועים

קוטג’ פאי או פאי רועים

פאי רועים זו הגירסה עם בשר כבשים וקוטג’ פיא עם בקר, בקר שמן מתאים פה. בטטה צהובה שהיא קצת יותר יבשה ומזכירה תפוח אדמה משלימה את הקמופלאז’. מחבת שיש בו נחמה

קבב

קבב

על האש או על מחבת, עם סלטים טריים, כבושים וממרחים זו ארוחה אולטימטיבית

דנוור חתיך

דנוור חתיך

נתח קטן ומשוייש, המשך של מכסה האנטריקוט לכיוון האונטריב. הרבה טעם צליה חזקה וקצרה

אונטריב עטוף בעלים ירוקים

אונטריב עטוף בעלים ירוקים

אונינטריב הוא נתח נהדר מהצלעות, טוב לו לקבל הרבה זמן בתנור. כאן עטוף בירוקים מוגבהה על בצלים. סיר מושלם לחזור אליו הביתה

שפונדרה בסיר ברזל כבד

שפונדרה בסיר ברזל כבד

שיטה של בישול איטי בסיר כבד, כאשר הסיר אטום והבשר מוגבהה מעל ירקות קשים שלמים, הבשר מתרכך לאט במיצים של עצמו, מתאימים לבישול הזה נתחים יחסית שמנים

דנוור קאט וירקות בווק

דנוור קאט וירקות בווק

הרבה ירקות מעט בשר, שומן טעים, פטריות, נבטים מצליבים. ארוחת צהרים פשוטה וטעימה. שאר בני הבית יכולים לאכול מעל אורז לבן

בקר טחון ודלעת יפנית

בקר טחון ודלעת יפנית

דלעת יפנית מפתיעה בעזות הטעם שלה, היא גם שומרת על צורה ומתבשלת מהר. יחד עם הבשר והשומן, צהרים ברגע

ספגטי בולונז

ספגטי בולונז

מפתיע כמה שהחיקוי טעים, יש מתיקות נעימה ורכות בדלעת ספגטי. הדבר היחידי שחסר זה תחושת האל דנטה
את הבולונז אפשר לעשות עם עגבניות למי שהחזירה, או עם ציר

$