אנצ'ובי בכבישה ביתית

|

14/01/2020

דגי ים קטנים יש להם ערכים מאוד גבוהים, קל לכבוש אותם. אנצובי, סרדינים, בננות, ג'רבידות, מקרל - כולם מצוינים

4 מנות

Prep Time1 hrCook Time15 mins

 קילו אנצ’ובי טריים
 צרור עלי זעתר טריים
 פרוסות דקות של לימון
 שמן זית עדין לכיסוי
 מלח ים אטלנטי אפור לכבישה

עיקר העבודה-ניקיון והפילוט הדגים
1

מורידה את הראש ומנסה לקלף כמה שיותר מהעור במשיכה כלפי הזנב
מכניסה את האצבע בחלק העליון מעל עצם הגב, שמחלקת את הדג לשני פילטים
עוברית עם האצבעות מכל צד במטרה לשלוף את העצמות, מפרידה לשני הצדדים
מוציאים בסבלנות עם פינטצה את שארית הקוצים
כל פילט שוטפית במים ומניחים ליבוש על מגבת

כבישה במלח
2

צלחת ועליה שיכבה של מלח אטלנטי
מניחה את הפילטים הנקים והיבשים
אחרי חצי שעה הופכת את הפילטים לעוד חצי שעה על הצד השני
בחלוף הזמן שוטפת טוב מהמלח ועוברת שוב להוציא עצמות עם יש
מיבשת שוב את הפילטים על נייר מטבח

צינצנת
3

כלי\צינצנת זכוכית עם מכסה
מניחה שיכבה של לימונים ועלי זעתר מעל פילטים נקים ויבשים, מעל עלי זעתר טרים ולימון
ממשיכה לשיכבת פילטים נוספת, ככה לכל הכמות, מעל הכל יוצקת שיכבה של שמן זית
מאחסנת בקרור, אפשר לטעום אחרי שעה למחרת שמן הזית ניספג ומעגל את כל הענין
אצלי זה מחזיק שבוע שבועים

Ingredients

 קילו אנצ’ובי טריים
 צרור עלי זעתר טריים
 פרוסות דקות של לימון
 שמן זית עדין לכיסוי
 מלח ים אטלנטי אפור לכבישה

Directions

עיקר העבודה-ניקיון והפילוט הדגים
1

מורידה את הראש ומנסה לקלף כמה שיותר מהעור במשיכה כלפי הזנב
מכניסה את האצבע בחלק העליון מעל עצם הגב, שמחלקת את הדג לשני פילטים
עוברית עם האצבעות מכל צד במטרה לשלוף את העצמות, מפרידה לשני הצדדים
מוציאים בסבלנות עם פינטצה את שארית הקוצים
כל פילט שוטפית במים ומניחים ליבוש על מגבת

כבישה במלח
2

צלחת ועליה שיכבה של מלח אטלנטי
מניחה את הפילטים הנקים והיבשים
אחרי חצי שעה הופכת את הפילטים לעוד חצי שעה על הצד השני
בחלוף הזמן שוטפת טוב מהמלח ועוברת שוב להוציא עצמות עם יש
מיבשת שוב את הפילטים על נייר מטבח

צינצנת
3

כלי\צינצנת זכוכית עם מכסה
מניחה שיכבה של לימונים ועלי זעתר מעל פילטים נקים ויבשים, מעל עלי זעתר טרים ולימון
ממשיכה לשיכבת פילטים נוספת, ככה לכל הכמות, מעל הכל יוצקת שיכבה של שמן זית
מאחסנת בקרור, אפשר לטעום אחרי שעה למחרת שמן הזית ניספג ומעגל את כל הענין
אצלי זה מחזיק שבוע שבועים

אנצ’ובי בכבישה ביתית

אנצ'ובי בכבישה ביתית

|

14/01/2020

דגי ים קטנים יש להם ערכים מאוד גבוהים, קל לכבוש אותם. אנצובי, סרדינים, בננות, ג'רבידות, מקרל - כולם מצוינים

4 מנות

Prep Time1 hrCook Time15 mins

 קילו אנצ’ובי טריים
 צרור עלי זעתר טריים
 פרוסות דקות של לימון
 שמן זית עדין לכיסוי
 מלח ים אטלנטי אפור לכבישה

עיקר העבודה-ניקיון והפילוט הדגים
1

מורידה את הראש ומנסה לקלף כמה שיותר מהעור במשיכה כלפי הזנב
מכניסה את האצבע בחלק העליון מעל עצם הגב, שמחלקת את הדג לשני פילטים
עוברית עם האצבעות מכל צד במטרה לשלוף את העצמות, מפרידה לשני הצדדים
מוציאים בסבלנות עם פינטצה את שארית הקוצים
כל פילט שוטפית במים ומניחים ליבוש על מגבת

כבישה במלח
2

צלחת ועליה שיכבה של מלח אטלנטי
מניחה את הפילטים הנקים והיבשים
אחרי חצי שעה הופכת את הפילטים לעוד חצי שעה על הצד השני
בחלוף הזמן שוטפת טוב מהמלח ועוברת שוב להוציא עצמות עם יש
מיבשת שוב את הפילטים על נייר מטבח

צינצנת
3

כלי\צינצנת זכוכית עם מכסה
מניחה שיכבה של לימונים ועלי זעתר מעל פילטים נקים ויבשים, מעל עלי זעתר טרים ולימון
ממשיכה לשיכבת פילטים נוספת, ככה לכל הכמות, מעל הכל יוצקת שיכבה של שמן זית
מאחסנת בקרור, אפשר לטעום אחרי שעה למחרת שמן הזית ניספג ומעגל את כל הענין
אצלי זה מחזיק שבוע שבועים

Ingredients

 קילו אנצ’ובי טריים
 צרור עלי זעתר טריים
 פרוסות דקות של לימון
 שמן זית עדין לכיסוי
 מלח ים אטלנטי אפור לכבישה

Directions

עיקר העבודה-ניקיון והפילוט הדגים
1

מורידה את הראש ומנסה לקלף כמה שיותר מהעור במשיכה כלפי הזנב
מכניסה את האצבע בחלק העליון מעל עצם הגב, שמחלקת את הדג לשני פילטים
עוברית עם האצבעות מכל צד במטרה לשלוף את העצמות, מפרידה לשני הצדדים
מוציאים בסבלנות עם פינטצה את שארית הקוצים
כל פילט שוטפית במים ומניחים ליבוש על מגבת

כבישה במלח
2

צלחת ועליה שיכבה של מלח אטלנטי
מניחה את הפילטים הנקים והיבשים
אחרי חצי שעה הופכת את הפילטים לעוד חצי שעה על הצד השני
בחלוף הזמן שוטפת טוב מהמלח ועוברת שוב להוציא עצמות עם יש
מיבשת שוב את הפילטים על נייר מטבח

צינצנת
3

כלי\צינצנת זכוכית עם מכסה
מניחה שיכבה של לימונים ועלי זעתר מעל פילטים נקים ויבשים, מעל עלי זעתר טרים ולימון
ממשיכה לשיכבת פילטים נוספת, ככה לכל הכמות, מעל הכל יוצקת שיכבה של שמן זית
מאחסנת בקרור, אפשר לטעום אחרי שעה למחרת שמן הזית ניספג ומעגל את כל הענין
אצלי זה מחזיק שבוע שבועים

אנצ’ובי בכבישה ביתית

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *