איטריות ביצים למרק

אטריות ביצים למרק ללא גלוטן

מאוד פשוט אטריות ביצים למרק שמכינים בבית. יש בהן ביצים קמח תפוחי אדמה מעט תיבול וזהו.

ללא גלוטן, מתאים לפסח מאוד מספק וטעים.

הכי מתאים למרק עוף או מרק גרון הודו

איטריות ביצים למרק ללא גלוטן במרק עוף

ככה עושה

אטריות ביצים למרק ללא גלוטן

הכנות5 minutes
זמן בישול אפיה10 minutes
מנות4
חופשי מאלרגנים
spice free
glutenfree
cmical free

מרכיבים

  • 3 ביצים L
  • 60 גרם קמח תפוחי אדמה (5 כפות)
  • 1 כף שמן זית
  • 4 כפות מים
  • ¼ כפית כורכום באבקה
  • ½ כפית שום גבישי
  • ½ כפית מלח דק

הכנות

  • בכוס טחינה של הנינג'ה או כל בלנדר שמה את כל המצרכים. שלוש ביצים, קמח תפוחי אדמה חמש כפות, כף שמן זית וארבע כפות מים. התיבול הוא מלח, מעט כורכום לצבע ואבקת שום שמכסה על טעם החביתה.
    מבלנדרת טוב עד לתערובת חלקה במרקם של עיסת פנקייק דקה. עם סמיך מדי מוסיפה עוד טיפה מים
  • על מחבת טפלון או מחבת ברזל כבדה עם שוליים נמוכים מטגנת חביתיות. ממש כמו שעושים בלינצ'ס. דקות, אחרי שצד אחד מוכן כדקה, הופכת לכמה שניות לצד שני ומעבירה לקרש חיתוך, מניחה בערימה
  • מגלגלת את כל הערימה לגליל צפוף וחותכת לרוחב לפרוסות דקות של כחצי סנטימטר
    איטריות ביצים למרק
  • פורעת אותם – זהו
    חייבות מרק עוף או מרק גרון הודו אלו איטריות למרק
    איטריות ביצים למרק
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineפליאו . צמחוני
איטריות ביצים למרק ללא גלוטן במרק עוף
אטריות ביצים למרק ללא גלוטן במרק עוף

gesture_012-swipe_left-hand-touch-fingerCreated with Sketch.Created by Pham Thi Dieu Linhfrom the Noun Projectעוד מרק עוף

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן