אורז כרובית
היכולת של הכרובית לספוג טעמים, והניראות שלה כאשר היא מגוררת יצרו את המתכון הזה שנימצא בכל ספר בישול פרוטוקולי, אז ניסיתי, והתאמתי וזו באמת אחלה תוספת שסופגת ציר נהדר. אפשר גם בצבעים
את הכרובית מפרידה לפרחים
טוחנת במעבד מזון עם להב ברזל, בפולסים ובסבלנות. המרקם כמו של קוסקוס, לא כדאי לפורר יותר מדי
אם אין מעבד מזון גם פומפיה עם חורים גדולים תעשה את העבודה נהדר
מטגנת בצל במחבת ברזל כבדה, בשפע שמן זית
מניחה את פרורי הכרובית מעל הבצל וממשיכה לטגן ככה שהפרורים מצופים בשמן הטיגון
מוסיפה מלח וכוס ציר ומכסה, מרככת על אש קטנה כעשר דקות
הנוזלים לא יספגו כמו באורז, לכן אחרי הריכוך פותחת אל המחבת ונותנת לנוזלים להתאדות תוך כדי ערבוב
מוסיפה את הכורכום המגורד יחד עם הבצל וממשיכה באותה צורה
טוחנת את הסלק יחד עם הכרובית, משתמשת בבצל סגול
Ingredients
Directions
את הכרובית מפרידה לפרחים
טוחנת במעבד מזון עם להב ברזל, בפולסים ובסבלנות. המרקם כמו של קוסקוס, לא כדאי לפורר יותר מדי
אם אין מעבד מזון גם פומפיה עם חורים גדולים תעשה את העבודה נהדר
מטגנת בצל במחבת ברזל כבדה, בשפע שמן זית
מניחה את פרורי הכרובית מעל הבצל וממשיכה לטגן ככה שהפרורים מצופים בשמן הטיגון
מוסיפה מלח וכוס ציר ומכסה, מרככת על אש קטנה כעשר דקות
הנוזלים לא יספגו כמו באורז, לכן אחרי הריכוך פותחת אל המחבת ונותנת לנוזלים להתאדות תוך כדי ערבוב
מוסיפה את הכורכום המגורד יחד עם הבצל וממשיכה באותה צורה
טוחנת את הסלק יחד עם הכרובית, משתמשת בבצל סגול
קישורים
אפשר לשלב אותו ב חמין קטוגני מודולרי
יכול להתאים מאוד עם הקארי הזה סלמון וירקות בקארי קוקוס צהוב
הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

עלי מלפוף מותססים במילוי בשר בלי אורז
כרוב אוהב חמוץ, רציתי חמוץ מובנה שנוצר מתסיסה לקטית. התססתי עלי מלפוף. שבועים תסיסה הניבו טעם חמוץ חזק. מילוי של בשר ובצל בלי אורז. בינגו. חמוץ, מאוזן, קטוגני

סלט ביצים וכרובית
מזכיר סלט תפוחי אדמה, באיכות המלווה שלו. יש בו ביצים וכרובית תיבול של בלסמי לבן, וגוון של פטרוזליה ובצל. הוא בן לוויה מעולה עם טעמים עמוקים ומספקים שלא משתלטים

פלאפל ברוקולי ירוק
הטעם הוא של פלאפל וגם הצבע החי הירוק, פלאפל ירוק יש עליו. אין כאן חומוס, גם לא מונבט. יש הרבה ברוקולי וכוסברה ותבלינים של פלאפל שיוצרים את הטעם המזוהה. פלאפל פליאו אפילו קטוגני

שערות אסאדו מושלמות בתנור ביתי
ככה אמרה לי קצבית ארגנטינאית. קצת משחימה על העצם עוטפת טוב טוב, תיבול מה שבא לך ולתנור לחמש שעות על 160 מעלות. יצאו שערות אסאדו מושלמות
0 תגובות