אורז כרובית

6/11/2020

היכולת של הכרובית לספוג טעמים, והניראות שלה כאשר היא מגוררת יצרו את המתכון הזה שנימצא בכל ספר בישול פרוטוקולי, אז ניסיתי, והתאמתי וזו באמת אחלה תוספת שסופגת ציר נהדר. אפשר גם בצבעים

4 מנות

Prep Time10 minsCook Time15 mins

 כרובית בינונית
 בצל קטן קצוץ דק
 כוס ציר עצמות או עוף
ורוד
 סלק קטן מבושל
 בצל קטן קצוץ דק
צהוב
 כף כורכום טרי מגורד דק

1

את הכרובית מפרידה לפרחים
טוחנת במעבד מזון עם להב ברזל, בפולסים ובסבלנות. המרקם כמו של קוסקוס, לא כדאי לפורר יותר מדי
אם אין מעבד מזון גם פומפיה עם חורים גדולים תעשה את העבודה נהדר
בנתים מטגנת בצל במחבת ברזל כבדה, בשפע שמן זית
מניחה את פרורי הכרובית מעל הבצל וממשיכה לטגן ככה שהפרורים מצופים בשמן הטיגון
מוסיפה מלח וכוס ציר ומכסה, מרככת על אש קטנה עשר דקות
הנוזלים לא יספגו, כמו באורז, אז אחרי הריכוך פותחת אל המחבת ונותנת לנוזלים להתאדות

צהוב
2

מוסיפה את הכורכום המגורד יחד עם הבצל וממשיכה באותה צורה

ורוד
3

טוחנת את הסלק יחד עם הכרובית, משתמשת בבצל סגול

Ingredients

 כרובית בינונית
 בצל קטן קצוץ דק
 כוס ציר עצמות או עוף
ורוד
 סלק קטן מבושל
 בצל קטן קצוץ דק
צהוב
 כף כורכום טרי מגורד דק

Directions

1

את הכרובית מפרידה לפרחים
טוחנת במעבד מזון עם להב ברזל, בפולסים ובסבלנות. המרקם כמו של קוסקוס, לא כדאי לפורר יותר מדי
אם אין מעבד מזון גם פומפיה עם חורים גדולים תעשה את העבודה נהדר
בנתים מטגנת בצל במחבת ברזל כבדה, בשפע שמן זית
מניחה את פרורי הכרובית מעל הבצל וממשיכה לטגן ככה שהפרורים מצופים בשמן הטיגון
מוסיפה מלח וכוס ציר ומכסה, מרככת על אש קטנה עשר דקות
הנוזלים לא יספגו, כמו באורז, אז אחרי הריכוך פותחת אל המחבת ונותנת לנוזלים להתאדות

צהוב
2

מוסיפה את הכורכום המגורד יחד עם הבצל וממשיכה באותה צורה

ורוד
3

טוחנת את הסלק יחד עם הכרובית, משתמשת בבצל סגול

אורז כרובית

אורז כרובית

6/11/2020

היכולת של הכרובית לספוג טעמים, והניראות שלה כאשר היא מגוררת יצרו את המתכון הזה שנימצא בכל ספר בישול פרוטוקולי, אז ניסיתי, והתאמתי וזו באמת אחלה תוספת שסופגת ציר נהדר. אפשר גם בצבעים

4 מנות

Prep Time10 minsCook Time15 mins

 כרובית בינונית
 בצל קטן קצוץ דק
 כוס ציר עצמות או עוף
ורוד
 סלק קטן מבושל
 בצל קטן קצוץ דק
צהוב
 כף כורכום טרי מגורד דק

1

את הכרובית מפרידה לפרחים
טוחנת במעבד מזון עם להב ברזל, בפולסים ובסבלנות. המרקם כמו של קוסקוס, לא כדאי לפורר יותר מדי
אם אין מעבד מזון גם פומפיה עם חורים גדולים תעשה את העבודה נהדר
בנתים מטגנת בצל במחבת ברזל כבדה, בשפע שמן זית
מניחה את פרורי הכרובית מעל הבצל וממשיכה לטגן ככה שהפרורים מצופים בשמן הטיגון
מוסיפה מלח וכוס ציר ומכסה, מרככת על אש קטנה עשר דקות
הנוזלים לא יספגו, כמו באורז, אז אחרי הריכוך פותחת אל המחבת ונותנת לנוזלים להתאדות

צהוב
2

מוסיפה את הכורכום המגורד יחד עם הבצל וממשיכה באותה צורה

ורוד
3

טוחנת את הסלק יחד עם הכרובית, משתמשת בבצל סגול

Ingredients

 כרובית בינונית
 בצל קטן קצוץ דק
 כוס ציר עצמות או עוף
ורוד
 סלק קטן מבושל
 בצל קטן קצוץ דק
צהוב
 כף כורכום טרי מגורד דק

Directions

1

את הכרובית מפרידה לפרחים
טוחנת במעבד מזון עם להב ברזל, בפולסים ובסבלנות. המרקם כמו של קוסקוס, לא כדאי לפורר יותר מדי
אם אין מעבד מזון גם פומפיה עם חורים גדולים תעשה את העבודה נהדר
בנתים מטגנת בצל במחבת ברזל כבדה, בשפע שמן זית
מניחה את פרורי הכרובית מעל הבצל וממשיכה לטגן ככה שהפרורים מצופים בשמן הטיגון
מוסיפה מלח וכוס ציר ומכסה, מרככת על אש קטנה עשר דקות
הנוזלים לא יספגו, כמו באורז, אז אחרי הריכוך פותחת אל המחבת ונותנת לנוזלים להתאדות

צהוב
2

מוסיפה את הכורכום המגורד יחד עם הבצל וממשיכה באותה צורה

ורוד
3

טוחנת את הסלק יחד עם הכרובית, משתמשת בבצל סגול

אורז כרובית

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סלמון בכבישה ביתית

סלמון בכבישה ביתית

נתח של סלמון מהזנב כבוש במלח טוב וסוכר, עם גוון של שמיר. אחר כך פרוס דק על קרקר עם מלפפון ובצל כבוש. טריט

ציר עצמות בקר ג'לטיני

ציר עצמות בקר ג'לטיני

ציר עצמות מעשיר כל מרק או תבשיל ברגע. טעמים עמוקים ומנה מרוכזת של ג'לטין. סמיך מאוד והבישול שלו יחסית לציר עצמות קצר. מכינה ומקפיאה בשקיות זיפ של חצי ליטר. אוצר

לחם ברוקולי שטוח

לחם ברוקולי שטוח

greenkitchenstories המתכון במקור של
למי שאוכלת ביצים זה לגמרי סוג של סנדוויצ' בין שתי פרוסות שיש בהן המון ברוקולי וקצת ביצים

כרוב ברוקולי ביקון

כרוב ברוקולי ביקון

מנה מהירה שעושה שימוש בשומן של הביקון ובטעמי העישון שלו, יחד עם ברוקולי וכרוב ששניהם בדרך זו או אחרת מבקרים יום יום. נקניקית פליאו או המבורגר ביתי זו ארוחה מהירה בריאה ומספקת