ככה עושה
אורז כרובית
מתאים לתזונהדל פחממה | פליאו | פליאו אוטואימוני | קיטו
הכנות10 minutes minutes
זמן בישול אפיה15 minutes minutes
מנות4
חופשי מאלרגנים



מרכיבים
- כרובית בינונית
- בצל קטן קצוץ דק
- כוס ציר עצמות
- או ציר עוף או מים מטוהרים
ורוד
- סלק קטן מבושל
- בצל קטן קצוץ דק
צהוב
- כף כורכום טרי מגורד דק
הכנות
- את הכרובית מפרידה לפרחיםטוחנת במעבד מזון עם להב ברזל, בפולסים ובסבלנות. המרקם כמו של קוסקוס, לא כדאי לפורר יותר מדיאם אין מעבד מזון גם פומפיה עם חורים גדולים תעשה את העבודה נהדר
- מטגנת בצל במחבת ברזל כבדה, בשפע שמן זיתמניחה את פרורי הכרובית מעל הבצל וממשיכה לטגן ככה שהפרורים מצופים בשמן הטיגוןמוסיפה מלח וכוס ציר ומכסה, מרככת על אש קטנה כעשר דקותהנוזלים לא יספגו כמו באורז, לכן אחרי הריכוך פותחת אל המחבת ונותנת לנוזלים להתאדות תוך כדי ערבוב
אורז כרובית צהוב
- מוסיפה את הכורכום המגורד יחד עם הבצל וממשיכה באותה צורה
אורז כרובית ורוד
- טוחנת את הסלק יחד עם הכרובית, משתמשת בבצל סגול

אהבתן? תנו סימן
עוד משהו
אפשר לשלב אותו ב חמין קטוגני מודולרי יכול להתאים מאוד עם הקארי הזה סלמון וירקות בקארי קוקוס צהוב