אורז כרובית

היכולת של הכרובית לספוג טעמים, והניראות שלה כאשר היא מגוררת יצרו את המתכון הזה שנימצא בכל ספר בישול פרוטוקולי, אז ניסיתי, והתאמתי וזו באמת אחלה תוספת שסופגת ציר נהדר. אפשר גם בצבעים

הכנות10 minsזמן בישול15 mins

 כרובית בינונית
 בצל קטן קצוץ דק
 חצי כוס ציר עצמות או עוף
לגירסה ורודה
 סלק קטן מבושל

1

את הכרובית מפרידה לפרחים
טוחנת במעבד מזון עם להב ברזל, בפולסים ובסבלנות. המרקם כמו של קוסקוס, לא כדאי לפורר יותר מדי
אם אין מעבד מזון גם פומפיה עם חורים גדולים תעשה את העבודה נהדר
בנתים מטגנת בצל במחבת ברזל כבדה, בשפע שמן זית
מניחה את פרורי הכרובית מעל הבצל וממשיכה לטגן ככה שהפרורים מצופים בשמן הטיגון
מוסיפה מלח וחצי כוס ציר ומכסה, מרככת על אש קטנה עשר דקות
הנוזלים לא יספגו, כמו באורז, אז אחרי הריכוך פותחת אל המחבת ונותנת לנוזלים להתאדות

גירסה ורודה
2

טוחנת את הסלק יחד עם הכרובית
משתמשת בבצל סגול במקום בלבן
מתאים כאן ציר יקרות שמתחבר יותר עם טעמי האדמה של הסלק
אורז כרובית עם מעורב ירושלמי

חומרים

 כרובית בינונית
 בצל קטן קצוץ דק
 חצי כוס ציר עצמות או עוף
לגירסה ורודה
 סלק קטן מבושל

אופן ההכנה

1

את הכרובית מפרידה לפרחים
טוחנת במעבד מזון עם להב ברזל, בפולסים ובסבלנות. המרקם כמו של קוסקוס, לא כדאי לפורר יותר מדי
אם אין מעבד מזון גם פומפיה עם חורים גדולים תעשה את העבודה נהדר
בנתים מטגנת בצל במחבת ברזל כבדה, בשפע שמן זית
מניחה את פרורי הכרובית מעל הבצל וממשיכה לטגן ככה שהפרורים מצופים בשמן הטיגון
מוסיפה מלח וחצי כוס ציר ומכסה, מרככת על אש קטנה עשר דקות
הנוזלים לא יספגו, כמו באורז, אז אחרי הריכוך פותחת אל המחבת ונותנת לנוזלים להתאדות

גירסה ורודה
2

טוחנת את הסלק יחד עם הכרובית
משתמשת בבצל סגול במקום בלבן
מתאים כאן ציר יקרות שמתחבר יותר עם טעמי האדמה של הסלק
אורז כרובית עם מעורב ירושלמי

אורז כרובית
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

אורז כרובית

היכולת של הכרובית לספוג טעמים, והניראות שלה כאשר היא מגוררת יצרו את המתכון הזה שנימצא בכל ספר בישול פרוטוקולי, אז ניסיתי, והתאמתי וזו באמת אחלה תוספת שסופגת ציר נהדר. אפשר גם בצבעים

הכנות10 minsזמן בישול15 mins

 כרובית בינונית
 בצל קטן קצוץ דק
 חצי כוס ציר עצמות או עוף
לגירסה ורודה
 סלק קטן מבושל

1

את הכרובית מפרידה לפרחים
טוחנת במעבד מזון עם להב ברזל, בפולסים ובסבלנות. המרקם כמו של קוסקוס, לא כדאי לפורר יותר מדי
אם אין מעבד מזון גם פומפיה עם חורים גדולים תעשה את העבודה נהדר
בנתים מטגנת בצל במחבת ברזל כבדה, בשפע שמן זית
מניחה את פרורי הכרובית מעל הבצל וממשיכה לטגן ככה שהפרורים מצופים בשמן הטיגון
מוסיפה מלח וחצי כוס ציר ומכסה, מרככת על אש קטנה עשר דקות
הנוזלים לא יספגו, כמו באורז, אז אחרי הריכוך פותחת אל המחבת ונותנת לנוזלים להתאדות

גירסה ורודה
2

טוחנת את הסלק יחד עם הכרובית
משתמשת בבצל סגול במקום בלבן
מתאים כאן ציר יקרות שמתחבר יותר עם טעמי האדמה של הסלק
אורז כרובית עם מעורב ירושלמי

חומרים

 כרובית בינונית
 בצל קטן קצוץ דק
 חצי כוס ציר עצמות או עוף
לגירסה ורודה
 סלק קטן מבושל

אופן ההכנה

1

את הכרובית מפרידה לפרחים
טוחנת במעבד מזון עם להב ברזל, בפולסים ובסבלנות. המרקם כמו של קוסקוס, לא כדאי לפורר יותר מדי
אם אין מעבד מזון גם פומפיה עם חורים גדולים תעשה את העבודה נהדר
בנתים מטגנת בצל במחבת ברזל כבדה, בשפע שמן זית
מניחה את פרורי הכרובית מעל הבצל וממשיכה לטגן ככה שהפרורים מצופים בשמן הטיגון
מוסיפה מלח וחצי כוס ציר ומכסה, מרככת על אש קטנה עשר דקות
הנוזלים לא יספגו, כמו באורז, אז אחרי הריכוך פותחת אל המחבת ונותנת לנוזלים להתאדות

גירסה ורודה
2

טוחנת את הסלק יחד עם הכרובית
משתמשת בבצל סגול במקום בלבן
מתאים כאן ציר יקרות שמתחבר יותר עם טעמי האדמה של הסלק
אורז כרובית עם מעורב ירושלמי

אורז כרובית
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
פיצה מרינרה

פיצה מרינרה

תבנית תנור עם פיצה בבוקר גשום של יום שישי. מרינרה היא פיצה מסורתית ללא גבינה, הבסיס מכרובית הרוטב מפסטו והטופינג מהים. מספק.

כרוב ברוקולי ביקון

כרוב ברוקולי ביקון

מנה מהירה שעושה שימוש בשומן של הביקון ובטעמי העישון שלו, יחד עם ברוקולי וכרוב ששניהם בדרך זו או אחרת מבקרים יום יום. נקניקית פליאו או המבורגר ביתי זו ארוחה מהירה בריאה ומספקת

טבולה כרובית

טבולה כרובית

סלט מרענן, קליל מאוד ורסטילי. הרבה ירוק קצת לבן ומעט מאוד אדום

לחם ברוקולי שטוח

לחם ברוקולי שטוח

greenkitchenstories.com המתכון במקור של
למי שאוכלת ביצים זה לגמרי סוג של סנדוויצ’ בין שתי פרוסות שיש בהן המון ברוקולי וקצת ביצים

כרוב כבוש

כרוב כבוש

כדי להנות מהעושר של החידקים הטובים בכרוב כדאי להתסיס בבית. בישראל אסור למכור ירק מותסס שלא עבר עיקור

$