אורז כרובית

היכולת של הכרובית לספוג טעמים, והניראות שלה כאשר היא מגוררת יצרו את המתכון הזה שנימצא בכל ספר בישול פרוטוקולי, אז ניסיתי, והתאמתי וזו באמת אחלה תוספת שסופגת ציר נהדר. אפשר גם בצבעים

אורז כרובית ורוד במחבת ברזל

ככה עושה

אורז כרובית

מתאים לתזונהדל פחממה | פליאו | פליאו אוטואימוני | קיטו
הכנות10 minutes
זמן בישול אפיה15 minutes
מנות4
חופשי מאלרגנים
grainfree
glutenfree

מרכיבים

  • כרובית בינונית
  • בצל קטן קצוץ דק
  • כוס ציר עצמות
  • או ציר עוף או מים מטוהרים

ורוד

  • סלק קטן מבושל
  • בצל קטן קצוץ דק

צהוב

  • כף כורכום טרי מגורד דק

הכנות

  • את הכרובית מפרידה לפרחים
    טוחנת במעבד מזון עם להב ברזל, בפולסים ובסבלנות. המרקם כמו של קוסקוס, לא כדאי לפורר יותר מדיאם אין מעבד מזון גם פומפיה עם חורים גדולים תעשה את העבודה נהדר
    אורז כרובית לבן לפני בישול
  • מטגנת בצל במחבת ברזל כבדה, בשפע שמן זית
    מניחה את פרורי הכרובית מעל הבצל וממשיכה לטגן ככה שהפרורים מצופים בשמן הטיגון
    מוסיפה מלח וכוס ציר ומכסה, מרככת על אש קטנה כעשר דקות
    הנוזלים לא יספגו כמו באורז, לכן אחרי הריכוך פותחת אל המחבת ונותנת לנוזלים להתאדות תוך כדי ערבוב

אורז כרובית צהוב

  • מוסיפה את הכורכום המגורד יחד עם הבצל וממשיכה באותה צורה
    אורז כרובית עם כורכום ובשר בקראסט תבלינים

אורז כרובית ורוד

  • טוחנת את הסלק יחד עם הכרובית, משתמשת בבצל סגול
אורז כרובית וסלק
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן

עוד משהו

אפשר לשלב אותו ב חמין קטוגני מודולרי
יכול להתאים מאוד עם הקארי הזה סלמון וירקות בקארי קוקוס צהוב

סדנת כבושים פרוביוטיים

בואו ללמוד להתסיס.

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן