אורז כרובית

היכולת של הכרובית לספוג טעמים, והניראות שלה כאשר היא מגוררת יצרו את המתכון הזה שנימצא בכל ספר בישול פרוטוקולי, אז ניסיתי, והתאמתי וזו באמת אחלה תוספת שסופגת ציר נהדר. אפשר גם בצבעים

הכנות10 minsזמן בישול15 mins

 כרובית בינונית
 בצל קטן קצוץ דק
 כוס ציר עצמות או עוף
ורוד
 סלק קטן מבושל
 בצל קטן קצוץ דק
צהוב
 כף כורכום טרי מגורד דק

1

את הכרובית מפרידה לפרחים
טוחנת במעבד מזון עם להב ברזל, בפולסים ובסבלנות. המרקם כמו של קוסקוס, לא כדאי לפורר יותר מדי
אם אין מעבד מזון גם פומפיה עם חורים גדולים תעשה את העבודה נהדר
בנתים מטגנת בצל במחבת ברזל כבדה, בשפע שמן זית
מניחה את פרורי הכרובית מעל הבצל וממשיכה לטגן ככה שהפרורים מצופים בשמן הטיגון
מוסיפה מלח וכוס ציר ומכסה, מרככת על אש קטנה עשר דקות
הנוזלים לא יספגו, כמו באורז, אז אחרי הריכוך פותחת אל המחבת ונותנת לנוזלים להתאדות

צהוב
2

מוסיפה את הכורכום המגורד יחד עם הבצל וממשיכה באותה צורה

ורוד
3

טוחנת את הסלק יחד עם הכרובית, משתמשת בבצל סגול

Ingredients

 כרובית בינונית
 בצל קטן קצוץ דק
 כוס ציר עצמות או עוף
ורוד
 סלק קטן מבושל
 בצל קטן קצוץ דק
צהוב
 כף כורכום טרי מגורד דק

Directions

1

את הכרובית מפרידה לפרחים
טוחנת במעבד מזון עם להב ברזל, בפולסים ובסבלנות. המרקם כמו של קוסקוס, לא כדאי לפורר יותר מדי
אם אין מעבד מזון גם פומפיה עם חורים גדולים תעשה את העבודה נהדר
בנתים מטגנת בצל במחבת ברזל כבדה, בשפע שמן זית
מניחה את פרורי הכרובית מעל הבצל וממשיכה לטגן ככה שהפרורים מצופים בשמן הטיגון
מוסיפה מלח וכוס ציר ומכסה, מרככת על אש קטנה עשר דקות
הנוזלים לא יספגו, כמו באורז, אז אחרי הריכוך פותחת אל המחבת ונותנת לנוזלים להתאדות

צהוב
2

מוסיפה את הכורכום המגורד יחד עם הבצל וממשיכה באותה צורה

ורוד
3

טוחנת את הסלק יחד עם הכרובית, משתמשת בבצל סגול

אורז כרובית
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

אורז כרובית

היכולת של הכרובית לספוג טעמים, והניראות שלה כאשר היא מגוררת יצרו את המתכון הזה שנימצא בכל ספר בישול פרוטוקולי, אז ניסיתי, והתאמתי וזו באמת אחלה תוספת שסופגת ציר נהדר. אפשר גם בצבעים

הכנות10 minsזמן בישול15 mins

 כרובית בינונית
 בצל קטן קצוץ דק
 כוס ציר עצמות או עוף
ורוד
 סלק קטן מבושל
 בצל קטן קצוץ דק
צהוב
 כף כורכום טרי מגורד דק

1

את הכרובית מפרידה לפרחים
טוחנת במעבד מזון עם להב ברזל, בפולסים ובסבלנות. המרקם כמו של קוסקוס, לא כדאי לפורר יותר מדי
אם אין מעבד מזון גם פומפיה עם חורים גדולים תעשה את העבודה נהדר
בנתים מטגנת בצל במחבת ברזל כבדה, בשפע שמן זית
מניחה את פרורי הכרובית מעל הבצל וממשיכה לטגן ככה שהפרורים מצופים בשמן הטיגון
מוסיפה מלח וכוס ציר ומכסה, מרככת על אש קטנה עשר דקות
הנוזלים לא יספגו, כמו באורז, אז אחרי הריכוך פותחת אל המחבת ונותנת לנוזלים להתאדות

צהוב
2

מוסיפה את הכורכום המגורד יחד עם הבצל וממשיכה באותה צורה

ורוד
3

טוחנת את הסלק יחד עם הכרובית, משתמשת בבצל סגול

Ingredients

 כרובית בינונית
 בצל קטן קצוץ דק
 כוס ציר עצמות או עוף
ורוד
 סלק קטן מבושל
 בצל קטן קצוץ דק
צהוב
 כף כורכום טרי מגורד דק

Directions

1

את הכרובית מפרידה לפרחים
טוחנת במעבד מזון עם להב ברזל, בפולסים ובסבלנות. המרקם כמו של קוסקוס, לא כדאי לפורר יותר מדי
אם אין מעבד מזון גם פומפיה עם חורים גדולים תעשה את העבודה נהדר
בנתים מטגנת בצל במחבת ברזל כבדה, בשפע שמן זית
מניחה את פרורי הכרובית מעל הבצל וממשיכה לטגן ככה שהפרורים מצופים בשמן הטיגון
מוסיפה מלח וכוס ציר ומכסה, מרככת על אש קטנה עשר דקות
הנוזלים לא יספגו, כמו באורז, אז אחרי הריכוך פותחת אל המחבת ונותנת לנוזלים להתאדות

צהוב
2

מוסיפה את הכורכום המגורד יחד עם הבצל וממשיכה באותה צורה

ורוד
3

טוחנת את הסלק יחד עם הכרובית, משתמשת בבצל סגול

אורז כרובית
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
כרוב כבוש פרוביוטי עם טיימר מובנה

כרוב כבוש פרוביוטי עם טיימר מובנה

הנחתי בצנצנת כבישה כרוב ירוק מומלח ומעל כרוב סגול, התסיסה הפתיע בעוצמתה. לאט לאט הסגול והירוק ניפגשו עד שהתאחדו לצבע משוגע. זה קרה בדיוק אחרי שלושה שבועות. הזמן שבו הכרוב הופך פרוביוטי

כרוב ברוקולי ביקון

כרוב ברוקולי ביקון

מנה מהירה שעושה שימוש בשומן של הביקון ובטעמי העישון שלו, יחד עם ברוקולי וכרוב ששניהם בדרך זו או אחרת מבקרים יום יום. נקניקית פליאו או המבורגר ביתי זו ארוחה מהירה בריאה ומספקת

טבולה כרובית

טבולה כרובית

סלט מרענן, קליל מאוד ורסטילי. הרבה ירוק קצת לבן ומעט מאוד אדום

כרוב כבוש

כרוב כבוש

כדי להנות מהעושר של החידקים הטובים בכרוב כדאי להתסיס בבית. בישראל אסור למכור ירק מותסס שלא עבר עיקור

$