

אונטריב עטוף בעלים ירוקים
בסיר ברזל כבד צורבת את הנתח בשמן זית מכל הכיוונים
מוציאה. מניחה בתחתית הסיר את הבצלים חתוכים לחצי, עם הקליפה. מעל מניחה את הנתח הצרוב, מסביב מניחה את העלים ככה שיעטפו את הנתח. בין העלים מפזרת את פטריות, ממליחה טוב
אין צורך בנוזלים, הבשר והעלים יתבשלו בנוזלים ובשומן שהם מפרישים. את הסיר אוטמת טוב ביריעות של נייר אלומניום ומעל מכסה. מכניסה לתנור לשלוש שעות על חום של 150 מעלות, או לשש שעות על 120 מעלות. הבישול בחום נמוך מאפשר לשומן להינמס ולחדור לתוך הבשר
להגשה, מחכה כחצי שעה מההוצאה מהתנור ואז פורסת דק, הרעיון הוא לפרוס בניגוד לכיוון הסיבים, כך שהחיתוך עוזר לביס להיות מורכב מסיבים מאוד קצרים ובכך להקל על הלעיסה
Ingredients
Directions
בסיר ברזל כבד צורבת את הנתח בשמן זית מכל הכיוונים
מוציאה. מניחה בתחתית הסיר את הבצלים חתוכים לחצי, עם הקליפה. מעל מניחה את הנתח הצרוב, מסביב מניחה את העלים ככה שיעטפו את הנתח. בין העלים מפזרת את פטריות, ממליחה טוב
אין צורך בנוזלים, הבשר והעלים יתבשלו בנוזלים ובשומן שהם מפרישים. את הסיר אוטמת טוב ביריעות של נייר אלומניום ומעל מכסה. מכניסה לתנור לשלוש שעות על חום של 150 מעלות, או לשש שעות על 120 מעלות. הבישול בחום נמוך מאפשר לשומן להינמס ולחדור לתוך הבשר
להגשה, מחכה כחצי שעה מההוצאה מהתנור ואז פורסת דק, הרעיון הוא לפרוס בניגוד לכיוון הסיבים, כך שהחיתוך עוזר לביס להיות מורכב מסיבים מאוד קצרים ובכך להקל על הלעיסה
מתאים לפרוטוקולים

אונטריב עטוף בעלים ירוקים
בסיר ברזל כבד צורבת את הנתח בשמן זית מכל הכיוונים
מוציאה. מניחה בתחתית הסיר את הבצלים חתוכים לחצי, עם הקליפה. מעל מניחה את הנתח הצרוב, מסביב מניחה את העלים ככה שיעטפו את הנתח. בין העלים מפזרת את פטריות, ממליחה טוב
אין צורך בנוזלים, הבשר והעלים יתבשלו בנוזלים ובשומן שהם מפרישים. את הסיר אוטמת טוב ביריעות של נייר אלומניום ומעל מכסה. מכניסה לתנור לשלוש שעות על חום של 150 מעלות, או לשש שעות על 120 מעלות. הבישול בחום נמוך מאפשר לשומן להינמס ולחדור לתוך הבשר
להגשה, מחכה כחצי שעה מההוצאה מהתנור ואז פורסת דק, הרעיון הוא לפרוס בניגוד לכיוון הסיבים, כך שהחיתוך עוזר לביס להיות מורכב מסיבים מאוד קצרים ובכך להקל על הלעיסה
Ingredients
Directions
בסיר ברזל כבד צורבת את הנתח בשמן זית מכל הכיוונים
מוציאה. מניחה בתחתית הסיר את הבצלים חתוכים לחצי, עם הקליפה. מעל מניחה את הנתח הצרוב, מסביב מניחה את העלים ככה שיעטפו את הנתח. בין העלים מפזרת את פטריות, ממליחה טוב
אין צורך בנוזלים, הבשר והעלים יתבשלו בנוזלים ובשומן שהם מפרישים. את הסיר אוטמת טוב ביריעות של נייר אלומניום ומעל מכסה. מכניסה לתנור לשלוש שעות על חום של 150 מעלות, או לשש שעות על 120 מעלות. הבישול בחום נמוך מאפשר לשומן להינמס ולחדור לתוך הבשר
להגשה, מחכה כחצי שעה מההוצאה מהתנור ואז פורסת דק, הרעיון הוא לפרוס בניגוד לכיוון הסיבים, כך שהחיתוך עוזר לביס להיות מורכב מסיבים מאוד קצרים ובכך להקל על הלעיסה
מתאים לפרוטוקולים


קנלוני מנגולד במילוי בקר ושורשים
לשורשים יש יכולת נפלאה לספוח אליהם טעמים ונוזלים, בממולאים בלי אורז זה פיתרון מעולה. ממולאים מהירים כשיש עלים גדולים של מנגולד

עלי סלק ממולאים
אז מה מחליף אורז בממולאים, מוצאת שירקות שורש מגורדים דק בפומפיה סופגים יפה את מיצי הבשר והרוטב. פה ניסיתי עלי סלק במילוי של בשר שמן, את האורז החליף הסלק. טריוויאלי

אמפנדס
מענין שמתכון מסורתי לאמפנדס הוא מקמח קסאבה ידידנו. בצק דק עמוס בבשר שמן, מתברר שבצק קסאבה אוהב שמן. אחד הטובים

בצל ממולא
בצלים ממולאים הם סוג של תוספת רכה ומתוקה, יחד עם ריבת תפוזים סיניים זו תבנית שיש בה חגיגיות

קלצונה
מנפלאות הבטטה הלבנה. קלצו’נה אשכרה קריספית ממש, הפעם במילוי בשר וזיתים

שערות אסדו
לפני שהיתי בתזונה הזו לא ממש יצא לי להכין אסדו, היה נידמה לי שזה מורכב יותר מדי ומחייב מעשנה. בשנה האחרונה זה הפך לאב מזון. זו גירסה עסיסית של בישול עם נוזלים שבעני עוזרות לשערות להישאר עסיסיות. מכינה ומעבירה לקופסת זכוכית ולמקרר. יש לזה כל כך הרבה שימושים

פרויקט לזניה
לזניה זו אם מזון ששווה להתאמץ לבקר אותה לפעמים. כאן גירסה 100 אחוז פרוטוקולית, בלי עגבניות. בתפקיד הפסטה הבטטה הלבנה. מלאכת שכבות

לחמא בעג’ין
בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

קוטג’ פאי או פאי רועים
פאי רועים זו הגירסה עם בשר כבשים וקוטג’ פיא עם בקר, בקר שמן מתאים פה. בטטה צהובה שהיא קצת יותר יבשה ומזכירה תפוח אדמה משלימה את הקמופלאז’. מחבת שיש בו נחמה

כרוב ממולא ועצמות מוח
סיר חורפי עם טעמים עמוקים של בקר. שהכרוב מאוורר קצת ומאזן

קבב
על האש או על מחבת, עם סלטים טריים, כבושים וממרחים זו ארוחה אולטימטיבית

דנוור חתיך
נתח קטן ומשוייש, המשך של מכסה האנטריקוט לכיוון האונטריב. הרבה טעם צליה חזקה וקצרה

לוביה תאילנדית ובשר טחון
שעועית תאילנדית מככבת באוגוסט שהירוקים והעלים כבר עיפים

שפונדרה בסיר ברזל כבד
שיטה של בישול איטי בסיר כבד, כאשר הסיר אטום והבשר מוגבהה מעל ירקות קשים שלמים, הבשר מתרכך לאט במיצים של עצמו, מתאימים לבישול הזה נתחים יחסית שמנים

אסדו על בצלים
צלע על העצם בצליה ארוכה ואיטית. החריצה של מיכסה הצלעות עוזרת לקבל שומן קריספי

דנוור קאט וירקות בווק
הרבה ירקות מעט בשר, שומן טעים, פטריות, נבטים מצליבים. ארוחת צהרים פשוטה וטעימה. שאר בני הבית יכולים לאכול מעל אורז לבן

סלט עלים ירוקים ושייטל
מפתיע כמה טעם יש בבצל סגול מוחמץ, ושייטל הוא בשר עם המון טעם מוכן בדקה, רך ועסיס

בקר טחון ודלעת יפנית
דלעת יפנית מפתיעה בעזות הטעם שלה, היא גם שומרת על צורה ומתבשלת מהר. יחד עם הבשר והשומן, צהרים ברגע

ספגטי בולונז
מפתיע כמה שהחיקוי טעים, יש מתיקות נעימה ורכות בדלעת ספגטי. הדבר היחידי שחסר זה תחושת האל דנטה
את הבולונז אפשר לעשות עם עגבניות למי שהחזירה, או עם ציר
0 Comments