אונטריב עטוף בעלים ירוקים

הכנות10 minsזמן בישול4 hrs

 אונטריב נתח של קילו וחצי
 צרור גדול של תרד טורקי או מנגולד
 10 פטריות שיטקי טריות
 4 בצלים לבנים
 חצי כוס שמן זית סורי
 מלח ים

1

בסיר ברזל כבד צורבת את הנתח בשמן זית מכל הכיוונים
מוציאה. מניחה בתחתית הסיר את הבצלים חתוכים לחצי, עם הקליפה. מעל מניחה את הנתח הצרוב, מסביב מניחה את העלים ככה שיעטפו את הנתח. בין העלים מפזרת את פטריות, ממליחה טוב
אין צורך בנוזלים, הבשר והעלים יתבשלו בנוזלים ובשומן שהם מפרישים. את הסיר אוטמת טוב ביריעות של נייר אלומניום ומעל מכסה. מכניסה לתנור לשלוש שעות על חום של 150 מעלות, או לשש שעות על 120 מעלות. הבישול בחום נמוך מאפשר לשומן להינמס ולחדור לתוך הבשר
להגשה, מחכה כחצי שעה מההוצאה מהתנור ואז פורסת דק, הרעיון הוא לפרוס בניגוד לכיוון הסיבים, כך שהחיתוך עוזר לביס להיות מורכב מסיבים מאוד קצרים ובכך להקל על הלעיסה

Ingredients

 אונטריב נתח של קילו וחצי
 צרור גדול של תרד טורקי או מנגולד
 10 פטריות שיטקי טריות
 4 בצלים לבנים
 חצי כוס שמן זית סורי
 מלח ים

Directions

1

בסיר ברזל כבד צורבת את הנתח בשמן זית מכל הכיוונים
מוציאה. מניחה בתחתית הסיר את הבצלים חתוכים לחצי, עם הקליפה. מעל מניחה את הנתח הצרוב, מסביב מניחה את העלים ככה שיעטפו את הנתח. בין העלים מפזרת את פטריות, ממליחה טוב
אין צורך בנוזלים, הבשר והעלים יתבשלו בנוזלים ובשומן שהם מפרישים. את הסיר אוטמת טוב ביריעות של נייר אלומניום ומעל מכסה. מכניסה לתנור לשלוש שעות על חום של 150 מעלות, או לשש שעות על 120 מעלות. הבישול בחום נמוך מאפשר לשומן להינמס ולחדור לתוך הבשר
להגשה, מחכה כחצי שעה מההוצאה מהתנור ואז פורסת דק, הרעיון הוא לפרוס בניגוד לכיוון הסיבים, כך שהחיתוך עוזר לביס להיות מורכב מסיבים מאוד קצרים ובכך להקל על הלעיסה

אונטריב עטוף בעלים ירוקים
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

אונטריב עטוף בעלים ירוקים

הכנות10 minsזמן בישול4 hrs

 אונטריב נתח של קילו וחצי
 צרור גדול של תרד טורקי או מנגולד
 10 פטריות שיטקי טריות
 4 בצלים לבנים
 חצי כוס שמן זית סורי
 מלח ים

1

בסיר ברזל כבד צורבת את הנתח בשמן זית מכל הכיוונים
מוציאה. מניחה בתחתית הסיר את הבצלים חתוכים לחצי, עם הקליפה. מעל מניחה את הנתח הצרוב, מסביב מניחה את העלים ככה שיעטפו את הנתח. בין העלים מפזרת את פטריות, ממליחה טוב
אין צורך בנוזלים, הבשר והעלים יתבשלו בנוזלים ובשומן שהם מפרישים. את הסיר אוטמת טוב ביריעות של נייר אלומניום ומעל מכסה. מכניסה לתנור לשלוש שעות על חום של 150 מעלות, או לשש שעות על 120 מעלות. הבישול בחום נמוך מאפשר לשומן להינמס ולחדור לתוך הבשר
להגשה, מחכה כחצי שעה מההוצאה מהתנור ואז פורסת דק, הרעיון הוא לפרוס בניגוד לכיוון הסיבים, כך שהחיתוך עוזר לביס להיות מורכב מסיבים מאוד קצרים ובכך להקל על הלעיסה

Ingredients

 אונטריב נתח של קילו וחצי
 צרור גדול של תרד טורקי או מנגולד
 10 פטריות שיטקי טריות
 4 בצלים לבנים
 חצי כוס שמן זית סורי
 מלח ים

Directions

1

בסיר ברזל כבד צורבת את הנתח בשמן זית מכל הכיוונים
מוציאה. מניחה בתחתית הסיר את הבצלים חתוכים לחצי, עם הקליפה. מעל מניחה את הנתח הצרוב, מסביב מניחה את העלים ככה שיעטפו את הנתח. בין העלים מפזרת את פטריות, ממליחה טוב
אין צורך בנוזלים, הבשר והעלים יתבשלו בנוזלים ובשומן שהם מפרישים. את הסיר אוטמת טוב ביריעות של נייר אלומניום ומעל מכסה. מכניסה לתנור לשלוש שעות על חום של 150 מעלות, או לשש שעות על 120 מעלות. הבישול בחום נמוך מאפשר לשומן להינמס ולחדור לתוך הבשר
להגשה, מחכה כחצי שעה מההוצאה מהתנור ואז פורסת דק, הרעיון הוא לפרוס בניגוד לכיוון הסיבים, כך שהחיתוך עוזר לביס להיות מורכב מסיבים מאוד קצרים ובכך להקל על הלעיסה

אונטריב עטוף בעלים ירוקים
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
עלי סלק ממולאים

עלי סלק ממולאים

אז מה מחליף אורז בממולאים, מוצאת שירקות שורש מגורדים דק בפומפיה סופגים יפה את מיצי הבשר והרוטב. פה ניסיתי עלי סלק במילוי של בשר שמן, את האורז החליף הסלק. טריוויאלי

אמפנדס

אמפנדס

מענין שמתכון מסורתי לאמפנדס הוא מקמח קסאבה ידידנו. בצק דק עמוס בבשר שמן, מתברר שבצק קסאבה אוהב שמן. אחד הטובים

בצל ממולא

בצל ממולא

בצלים ממולאים הם סוג של תוספת רכה ומתוקה, יחד עם ריבת תפוזים סיניים זו תבנית שיש בה חגיגיות

קלצונה

קלצונה

מנפלאות הבטטה הלבנה. קלצו’נה אשכרה קריספית ממש, הפעם במילוי בשר וזיתים

שערות אסדו

שערות אסדו

לפני שהיתי בתזונה הזו לא ממש יצא לי להכין אסדו, היה נידמה לי שזה מורכב יותר מדי ומחייב מעשנה. בשנה האחרונה זה הפך לאב מזון. זו גירסה עסיסית של בישול עם נוזלים שבעני עוזרות לשערות להישאר עסיסיות. מכינה ומעבירה לקופסת זכוכית ולמקרר. יש לזה כל כך הרבה שימושים

פרויקט לזניה

פרויקט לזניה

לזניה זו אם מזון ששווה להתאמץ לבקר אותה לפעמים. כאן גירסה 100 אחוז פרוטוקולית, בלי עגבניות. בתפקיד הפסטה הבטטה הלבנה. מלאכת שכבות

לחמא בעג’ין

לחמא בעג’ין

בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

קוטג’ פאי או פאי רועים

קוטג’ פאי או פאי רועים

פאי רועים זו הגירסה עם בשר כבשים וקוטג’ פיא עם בקר, בקר שמן מתאים פה. בטטה צהובה שהיא קצת יותר יבשה ומזכירה תפוח אדמה משלימה את הקמופלאז’. מחבת שיש בו נחמה

קבב

קבב

על האש או על מחבת, עם סלטים טריים, כבושים וממרחים זו ארוחה אולטימטיבית

דנוור חתיך

דנוור חתיך

נתח קטן ומשוייש, המשך של מכסה האנטריקוט לכיוון האונטריב. הרבה טעם צליה חזקה וקצרה

שפונדרה בסיר ברזל כבד

שפונדרה בסיר ברזל כבד

שיטה של בישול איטי בסיר כבד, כאשר הסיר אטום והבשר מוגבהה מעל ירקות קשים שלמים, הבשר מתרכך לאט במיצים של עצמו, מתאימים לבישול הזה נתחים יחסית שמנים

אסדו על בצלים

אסדו על בצלים

צלע על העצם בצליה ארוכה ואיטית. החריצה של מיכסה הצלעות עוזרת לקבל שומן קריספי

דנוור קאט וירקות בווק

דנוור קאט וירקות בווק

הרבה ירקות מעט בשר, שומן טעים, פטריות, נבטים מצליבים. ארוחת צהרים פשוטה וטעימה. שאר בני הבית יכולים לאכול מעל אורז לבן

בקר טחון ודלעת יפנית

בקר טחון ודלעת יפנית

דלעת יפנית מפתיעה בעזות הטעם שלה, היא גם שומרת על צורה ומתבשלת מהר. יחד עם הבשר והשומן, צהרים ברגע

ספגטי בולונז

ספגטי בולונז

מפתיע כמה שהחיקוי טעים, יש מתיקות נעימה ורכות בדלעת ספגטי. הדבר היחידי שחסר זה תחושת האל דנטה
את הבולונז אפשר לעשות עם עגבניות למי שהחזירה, או עם ציר

$