אונטריב עטוף בעלים ירוקים

14/07/2020

אונטריב שגר ושכח. סיר של אחרי הים

6 מנות

Prep Time10 minsCook Time6 hrs

 אונטריב נתח של קילו וחצי
 2 צרורות גדולים של תרד טורקי\מנגולד
 10 פטריות שיטקי טריות
 2 בצלים לבנים
 חצי כוס שמן זית סורי
 מלח ים

1

בסיר ברזל כבד צורבת את הנתח בשמן זית מכל הכיוונים
מוציאה. מניחה בתחתית הסיר את הבצלים חתוכים לחצי, עם הקליפה
מעל מניחה את הנתח הצרוב
מסביב מניחה את העלים ככה שיעטפו את הנתח
בין העלים מפזרת את פטריות, ממליחה טוב

2

אין צורך בנוזלים, הבשר והעלים יתבשלו בנוזלים ובשומן שהם מפרישים
את הסיר אוטמת טוב ביריעות של נייר אלומניום ומעל מכסה
מכניסה לתנור לארבע שעות על חום של 150 מעלות, או לשבע שעות על 120 מעלות. הבישול בחום נמוך מאפשר לשומן להינמס ולחדור לתוך הבשר

3

להגשה, מחכה כחצי שעה מההוצאה מהתנור ואז פורסת דק
הרעיון הוא לפרוס בניגוד לכיוון הסיבים
כך שהחיתוך עוזר לביס להיות מורכב מסיבים מאוד קצרים ובכך להקל על הלעיסה

Ingredients

 אונטריב נתח של קילו וחצי
 2 צרורות גדולים של תרד טורקי\מנגולד
 10 פטריות שיטקי טריות
 2 בצלים לבנים
 חצי כוס שמן זית סורי
 מלח ים

Directions

1

בסיר ברזל כבד צורבת את הנתח בשמן זית מכל הכיוונים
מוציאה. מניחה בתחתית הסיר את הבצלים חתוכים לחצי, עם הקליפה
מעל מניחה את הנתח הצרוב
מסביב מניחה את העלים ככה שיעטפו את הנתח
בין העלים מפזרת את פטריות, ממליחה טוב

2

אין צורך בנוזלים, הבשר והעלים יתבשלו בנוזלים ובשומן שהם מפרישים
את הסיר אוטמת טוב ביריעות של נייר אלומניום ומעל מכסה
מכניסה לתנור לארבע שעות על חום של 150 מעלות, או לשבע שעות על 120 מעלות. הבישול בחום נמוך מאפשר לשומן להינמס ולחדור לתוך הבשר

3

להגשה, מחכה כחצי שעה מההוצאה מהתנור ואז פורסת דק
הרעיון הוא לפרוס בניגוד לכיוון הסיבים
כך שהחיתוך עוזר לביס להיות מורכב מסיבים מאוד קצרים ובכך להקל על הלעיסה

אונטריב עטוף בעלים ירוקים

אונטריב עטוף בעלים ירוקים

14/07/2020

אונטריב שגר ושכח. סיר של אחרי הים

6 מנות

Prep Time10 minsCook Time6 hrs

 אונטריב נתח של קילו וחצי
 2 צרורות גדולים של תרד טורקי\מנגולד
 10 פטריות שיטקי טריות
 2 בצלים לבנים
 חצי כוס שמן זית סורי
 מלח ים

1

בסיר ברזל כבד צורבת את הנתח בשמן זית מכל הכיוונים
מוציאה. מניחה בתחתית הסיר את הבצלים חתוכים לחצי, עם הקליפה
מעל מניחה את הנתח הצרוב
מסביב מניחה את העלים ככה שיעטפו את הנתח
בין העלים מפזרת את פטריות, ממליחה טוב

2

אין צורך בנוזלים, הבשר והעלים יתבשלו בנוזלים ובשומן שהם מפרישים
את הסיר אוטמת טוב ביריעות של נייר אלומניום ומעל מכסה
מכניסה לתנור לארבע שעות על חום של 150 מעלות, או לשבע שעות על 120 מעלות. הבישול בחום נמוך מאפשר לשומן להינמס ולחדור לתוך הבשר

3

להגשה, מחכה כחצי שעה מההוצאה מהתנור ואז פורסת דק
הרעיון הוא לפרוס בניגוד לכיוון הסיבים
כך שהחיתוך עוזר לביס להיות מורכב מסיבים מאוד קצרים ובכך להקל על הלעיסה

Ingredients

 אונטריב נתח של קילו וחצי
 2 צרורות גדולים של תרד טורקי\מנגולד
 10 פטריות שיטקי טריות
 2 בצלים לבנים
 חצי כוס שמן זית סורי
 מלח ים

Directions

1

בסיר ברזל כבד צורבת את הנתח בשמן זית מכל הכיוונים
מוציאה. מניחה בתחתית הסיר את הבצלים חתוכים לחצי, עם הקליפה
מעל מניחה את הנתח הצרוב
מסביב מניחה את העלים ככה שיעטפו את הנתח
בין העלים מפזרת את פטריות, ממליחה טוב

2

אין צורך בנוזלים, הבשר והעלים יתבשלו בנוזלים ובשומן שהם מפרישים
את הסיר אוטמת טוב ביריעות של נייר אלומניום ומעל מכסה
מכניסה לתנור לארבע שעות על חום של 150 מעלות, או לשבע שעות על 120 מעלות. הבישול בחום נמוך מאפשר לשומן להינמס ולחדור לתוך הבשר

3

להגשה, מחכה כחצי שעה מההוצאה מהתנור ואז פורסת דק
הרעיון הוא לפרוס בניגוד לכיוון הסיבים
כך שהחיתוך עוזר לביס להיות מורכב מסיבים מאוד קצרים ובכך להקל על הלעיסה

אונטריב עטוף בעלים ירוקים

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באותו ענין: בשר בקר. עלים ירוקים

בצל ממולא

בצל ממולא

בצלים ממולאים הם סוג של תוספת רכה ומתוקה, יחד עם ריבת תפוזים סיניים זו תבנית שיש בה חגיגיות

לחמא בעג'ין

לחמא בעג'ין

בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

סלט עשבים

סלט עשבים

סלט קצת כמו בבית קפה, סלט עשבים עם חמוציות ועשבים ובטטה. מרענן משמח, מתוק, חמוץ וממלא