אונטריב עטוף בעלים ירוקים

אונטריב בתנור עטוף בעלים ירוקים

אונטריב הוא נתח נהדר מהצלעות

בחלקו העליון הדנוור המושלם, משויש וקורץ למיניט עסיסי על הרגע

אפשר לקבל אותו שלם על העצם, ולעשות אונטריב בתנור

טוב לו לקבל הרבה זמן בתנור. כאן עטוף בירוקים, מוגבהה על בצלים. סיר מושלם לחזור אליו הביתה

אויטריב עטוף בעלים ירוקים אחרי שעות בתנור

ככה עושה

אונטריב בתנור עטוף בעלים ירוקים

הכנות10 minutes
זמן בישול אפיה4 hours 40 minutes
מנות6
חופשי מאלרגנים
רוטב סויה
tomatofree
glutenfree

מרכיבים

  • אונטריב נתח של קילו וחצי
  • 2 צרורות גדולים של תרד טורקי או מנגולד
  • 10 פטריות שיטקי טריות
  • 2 בצלים לבנים
  • חצי כוס שמן זית סורי
  • מלח ים

הכנות

  • בסיר ברזל כבד צורבת את הנתח בשמן זית מכל הכיוונים
    מוציאה. מניחה בתחתית הסיר את הבצלים חתוכים לחצי, עם הקליפה מעל מניחה את הנתח הצרוב
    מסביב מניחה את העלים ככה שיעטפו את הנתח. בין העלים מפזרת את פטריות, ממליחה טוב
  • אין צורך בנוזלים, הבשר והעלים יתבשלו בנוזלים ובשומן שהם מפרישים
    את הסיר אוטמת טוב ביריעות של נייר אלומניום ומעל מכסה
    מכניסה לתנור לארבע שעות על חום של 150 מעלות, או לשבע שעות על 120 מעלות. הבישול בחום נמוך מאפשר לשומן להינמס ולחדור לתוך הבשר
  • להגשה, מחכה כחצי שעה מההוצאה מהתנור ואז פורסת דקה
    רעיון הוא לפרוס בניגוד לכיוון הסיבים ,כך שהחיתוך עוזר לביס להיות מורכב מסיבים מאוד קצרים ובכך להקל על הלעיסה
אויטריב עטוף בעלים ירוקים אחרי שעות בתנור
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . פליאו אוטואימוני . קיטו

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 2 votes (2 ratings without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן