אונטריב עטוף בעלים ירוקים

| 14/07/2020

אונינטריב הוא נתח נהדר מהצלעות, טוב לו לקבל הרבה זמן בתנור. כאן עטוף בירוקים מוגבהה על בצלים. סיר מושלם לחזור אליו הביתה

אויטריב עטוף בעלים ירוקים אחרי שעות בתנור

כמותזמן הכנה
שש מנות ארבע שעות

מרכיבים
 אונטריב נתח של קילו וחצי
 2 צרורות גדולים של תרד טורקי או מנגולד
 10 פטריות שיטקי טריות
 2 בצלים לבנים
 חצי כוס שמן זית סורי
 מלח ים

1

בסיר ברזל כבד צורבת את הנתח בשמן זית מכל הכיוונים
מוציאה. מניחה בתחתית הסיר את הבצלים חתוכים לחצי, עם הקליפה
מעל מניחה את הנתח הצרוב
מסביב מניחה את העלים ככה שיעטפו את הנתח
בין העלים מפזרת את פטריות, ממליחה טוב

2

אין צורך בנוזלים, הבשר והעלים יתבשלו בנוזלים ובשומן שהם מפרישים
את הסיר אוטמת טוב ביריעות של נייר אלומניום ומעל מכסה
מכניסה לתנור לארבע שעות על חום של 150 מעלות, או לשבע שעות על 120 מעלות. הבישול בחום נמוך מאפשר לשומן להינמס ולחדור לתוך הבשר

3

להגשה, מחכה כחצי שעה מההוצאה מהתנור ואז פורסת דק
הרעיון הוא לפרוס בניגוד לכיוון הסיבים
כך שהחיתוך עוזר לביס להיות מורכב מסיבים מאוד קצרים ובכך להקל על הלעיסה

Ingredients

מרכיבים
 אונטריב נתח של קילו וחצי
 2 צרורות גדולים של תרד טורקי או מנגולד
 10 פטריות שיטקי טריות
 2 בצלים לבנים
 חצי כוס שמן זית סורי
 מלח ים

Directions

1

בסיר ברזל כבד צורבת את הנתח בשמן זית מכל הכיוונים
מוציאה. מניחה בתחתית הסיר את הבצלים חתוכים לחצי, עם הקליפה
מעל מניחה את הנתח הצרוב
מסביב מניחה את העלים ככה שיעטפו את הנתח
בין העלים מפזרת את פטריות, ממליחה טוב

2

אין צורך בנוזלים, הבשר והעלים יתבשלו בנוזלים ובשומן שהם מפרישים
את הסיר אוטמת טוב ביריעות של נייר אלומניום ומעל מכסה
מכניסה לתנור לארבע שעות על חום של 150 מעלות, או לשבע שעות על 120 מעלות. הבישול בחום נמוך מאפשר לשומן להינמס ולחדור לתוך הבשר

3

להגשה, מחכה כחצי שעה מההוצאה מהתנור ואז פורסת דק
הרעיון הוא לפרוס בניגוד לכיוון הסיבים
כך שהחיתוך עוזר לביס להיות מורכב מסיבים מאוד קצרים ובכך להקל על הלעיסה

אונטריב עטוף בעלים ירוקים

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

אויטריב עטוף בעלים ירוקים אחרי שעות בתנור

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד באותו ענין: בשר בקר. עלים ירוקים

סלט שייטל מישמש ועשבים

סלט שייטל מישמש ועשבים

פרוסות עסיסיות של שייטל. המון עלים ירוקים ארומטיים. מעט מישמש קרנצ'י חמצמץ. רוטב חמוץ מתוק מלוח. זוית חריפה אופציונלית עם צ'ילי אדום טרי

שמן עלי זעתר טריים

שמן עלי זעתר טריים

אוצר ירוק כהה של עלי זעתר טריים עם שמן זית לימון ומלח. הטעם הירוק של החורף שמור בצנצנת. אפשר להוסיף לסירים או לרטבים קרים ולקבל טעמים עדינים מהדהדים של זעתר והרים