אומשו – ליקר שזיף ירוק

אומשו הוא ליקר יפני המיוצר על ידי השריית שזיפי אומה (בעודם בוסר וירוק) באלכוהול וסוכר

בארץ יש שזיף ירוק בוסר, תחליף טוב להמקור היפני, פרי אומה

זה מסוג הצנצנות שמחכים להם חצי שנה, טועמים ומחכים עוד

הפרי היפה הזה קרא לי מיד, מחכה לראות כמה זה גם טעים

אומשו - ליקר שזיף ירוק

ככה עושה

אומשו – ליקר שזיף ירוק

הכנות5 minutes
השריה365 days
מנות1 ליטר
חופשי מאלרגנים
cmical free

מרכיבים

  • 600 גרם שזיף ירוק בוסר
  • 400 גרם סוכר נבט
  • 700 מיל וודקה 40 אחוז

הכנות

  • שוטפת במים רותחים צנצנת זכוכית של 1800 מיל
    שוטפת טוב את שזיפי הבוסר, הם מופיעים בתחילת מאי, ירוקים קשים וניראים כמו תפוח קומיקס מיני.
    סוכר נבט זה סוכר בגבישים שנמס קצת יותר לאט
    שזיפי בוסר וסוכר נבט
  • מניחה בשכבות את הסוכר והשזיפים . מכסה בוודקה 40 אחוז.
    שזיפי בוסר וסוכר נבט
  • זהו, מקום קריר ניראה מה קורה עוד שלושה חודשים חצי שנה ושוב עוד שנה
    אומשו ליקר שזיפי בוסר
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineהתססות . טבעוני
אומשו שזיף בוסר ופירות בוסר נוספים מותססים
אומשו שזיף בוסר ופירות בוסר נוספים מותססים

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

מחשבה 1 על “אומשו – ליקר שזיף ירוק”

5 from 1 vote

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן